30,04,08

~*~

I tear my heart open, I sew myself shut
My weakness is that I care too much
And my scars remind me that the past is real
I tear my heart open just to feel


29,04,08

k l a r a r   i n t e   a v   det   här


29,04,08

Idag

Huvudvärk
Feber?
Engelska Nationella
Matte Nationella (test)
Huvudvärk
Skol sköterskan
Kör
Huvudvärk
Vänta

Simon <3


28,04,08

Du

As long as I smile, everything is great
As long as I smile, you belive in our fate
As long as I smile, you wouldn't notice if I just walked on by
As fast as I stop smiling, you shut your eyes
I keep on smiling, and live in theese disguises





Orka att allt är åt helvete..


27,04,08

Äntligen!

Wiie, jag har nyss varit och hämtat ut mina kläder som jag beställt från H&M, och gissa vad? Allt var superfint och passade :D Superlycklig emelie, ooja :) Så imorrn blir det att ha nya kläder och nya sommarskorna :]

här är några kläder som jag köpte.

 examens klänningen (L)
  

25,04,08

hahah tänkte bara rätta till lite felaktig information från förra inlägget, Warg hittade aldrig mina solglasögon.
Han hade köpt nya åt mej :D.. utan min hjälp... frågan är bara om han köpt rätt... vi får väl  hoppas på det bästa ;)!


25,04,08

Lalala

Okej, jag är vääldigt dålig på att blogga just nu. Vet inte varför men har som tappat suget :(
Ska försöka få ut något vettigt nu iaf :P

Började på en ny låt idag. Den är till min alldeles speciella vän Ida nilsson, ska spela den för dej när den är klar, hoppas du gillar den :)



Sen så har jag ju en till väldigt fin kompis som heter Sofia lu. Hon har alltså ritat av mej på sin bild lektion när man fick välja vad som helst som motiv. de va rätt så sött av dej :*



Alltså... de va ungefär det ja orkade med att skriva idag. Kommer ändå inte fram till något vettigt :S
blää.
Ikväll ska jag iaf till Simon det blir mysigt :) har inte träffat han sen.. söndas? huh, ja sakna han.
För nån dag sen kom vi på att vi inte har varit med varandra på "riktigt" ( dvs mer än typ 3 timmar) sen i... Påskas ?! Det är helt klart inte bra! hmm vi måste ändra på det.



Föresten, har jag berättat att Warg har tappat bort mina nya solglasögon som är använda 3 gånger? hahah det har han iaf, fint vah :)? Det var faktiskt så här att jag faktiskt glömde dom hos han.. men hur som  helst, sen skulle han ta me dom på skolan men glömde självklart bort det. Sen kom jag en dag och frågade vart dom var och han svarar "jag vet inte"...... jag trodde han skämtade med mej men icket.. och eftersom vi hade så flyt den dagen så hade hans föräldrar haft vårstädning dagen före, ni tror inte att dom kastade bort en massa "gamla" solglasögon på hans rum? Johodå :D fast snäll som Warg är så sa han att han skulle betala nya, dom var ju ändå inte så dyra så (A)
Till min överraskning idag så fick jag faktiskt ett mail av han, gissa vad det stod?
" Vad du än gör idag så gå inte och köp dej ett par nya solglasögon ;)!"
hahah jag tror han faktiskt hittade dom ;D Och glad blev ju jag för det :)!!   Slutet gott allting gott helt enkelt =D

nu borde jag ju ha en bild på Warg eftersom jag tydligen gjort en trend i det här inlägget och haft en bild om dom jag pratat om... ehrm men jag har ingen bild på han.. så tyvärr :(

18,04,08

Våår

äntligen lite värme :D!! snart är sommaren här alltså :)

nationellt prov i engelska igår, gick helt okej, men skrev alldeles för länge på kladden. Blev panik där i slutet :P men aja.

jo föresten, ja vill skjuta min hy! Tror ni att man kan göra de? Jag ska typ testa...


14,04,08

Bara drygt

jaa nu sitter jag här, i en elevdatasal och försöker att få tiden och gå. Eftersom Anna Karbin inte är här idag så ställs alla hennes lektioner in! SUPER!... om det nte vore för att nästa lektion inte är förän kl 3..... åhh så drygt.
Skulle vara så värt att skita i matten, men jag är en duktig flicka och stannar kvar på skolan ist ! yay me.

försökte just leka lite med photoshop, de gick väl som de gick... lr hur sofia ;)?
meen tillslut fick jag faktiskt till en bild :) nu blire av att leka nån annanstans :*


12,04,08

EKKEL

Blää, ursch vad äcklig jag känner mej just nu x( tänkte göra mej lite fin men allt gick åt helvete! Bokstavligen.
Har dessutom en trevlig liten finne på brösten som liksom har en neonskylt lysandes över sig med texten "FINNE" på..... dagar som denna borde förbjudas. Helt enkelt. Får se om jag fortfarande har pojkvänn efter den här kvällen.. hahah nämen seriöst det är verkligen så illa!
nanana hate life.

måste tillägga att det här var nog det mest egocentrerade blogginlägget nånsin. Deal with it.

10,04,08

Skola..

Dagen började ju ganska så spännande faktiskt, vi skulle ha historia i det första klassrummet i korridoren H. Men där satt det en liten lapp där det stod "ES1b flyttas till D57" frågan var ju om Fredrick hade skrivit fel och råkat skriva ett b ist för ett d. På tv skärmarna fick vi däremot en annan information, nämnligen att vi skulle vara i H57, som ni kanske förstår blev vi lite förvirrade. Vi gick iaf först till vårat ordinarie klassrum, låst, vi gick till H57, låst, vi gick sedan till D57 där en helt annan klass satt. Men tillslut kom Fredrik och hämtade oss :) lappen var tydligen gammal och jag har faktiskt ingen aning om vad som hände med informationen på tv:n men aja nu är vi ju där vi ska vara ;)
Sitter nu och lyssnar om 1:a och 2:a världskriget, eller ja egentligen mellankriget. Det är rätt så tråkigt, vi har ju redan haft så mycket om de här på högstadiet men vi får ju sitta på datorn så jag överlever.

Efter den här lektionen ska vi iaf gå på nån mässa här på skolan, det är 3:orna som anornar det om jag har förstått rätt. Från kl 10 till 12 har vi alltså inga lektioner, ska bara gå runt och titta på saker som 3:orna gjort, yay :D

Klass[ES3a]

Vi lyssnade på ES3a's slutkonsert igår                     

                HJÄLP våran historia lärare (Fredrick) skrek just ut nånting som en gammal nazist :O hahah han skulle tydligen visa nånting på det men har ingen aning om vad, Rädd blev jag då! hhahah.

Hursom helst så lyssnade vi på deras konsert, dom hade lagt upp det som att det var en radiokanal som man lyssnade på och det dom då spelade upp var som låtarna eh ja de låter säkert konstigt men råbra vare iaf ;)! Det är en tjej i den klassen som är såå hård! Hahah nämen hon är huur duktig som helst, hon rappar, sjunger rock, reggie, typ ALLT, rå häftig är hon!! :D Vet tyvärr inte vad hon heter, får återkomma med de. Åh man blev så himla sugen på gå upp på scenen och vara med :D haha men i 2:an börjar vi väl få göra sånt :) längtar.

     
Pic by : Bodja

~ *  ~

Ikväll blir det att fara till Simon :) längtar efter han som sär <3

07,04,08

Glad!
Okej, fel av mej... var visst inte hela klassen som skulle ses i lördags (A) men tjejerna iaf och det var väldigt trevligt det med :D! vi åt en massa, badade badtunna osvosv. Tack alla för det, ni är riktigt underbara :)

 !!!!!



HAHAH

eheh jag har inte berättat om händelsen på ck i fredags va?..
Det var iaf så här att jag hade hämtat Ida på balder, vi gick sen ner till stan för att leta efter hennes lillasyster (av en anledning som jag inte orkar förklara). När vi kom in på ck så träffade vi sofia, elin, jossan och några till så vi stannade självklart och pratade lite grann. Och då helt utan förvarning kom en väldigt gammal gubbe med oändligt många rynkor och blodsprängda ögon fram till oss och frågade oss vart vi bodde, vi försökte ignorera honom men det gick tyvärr inte så bra. Gubben fortsatte att mummla ohörbara meningar när han helt plötsligt grep tag i Idas arm, svor på finska och började slå henne på benet med sin krycka :S! Till slut kom iaf en snäll vakt och drog bort honom (vi är honom evigt tacksamma!). Gubbens försvar var att han "bara pratade"... hahah jag tror att Ida kommer att ha men för livet efter det där....;)

men som sagt vi överlevde ju och får då senare till Warg och såg på film :) på vägen dit gick vi nästan vilse bland alla röda hus med vita knutar! Men det löste sig också tillslut men när vi väl hittat rätt var det ingen som ville öppna åt oss.. och när vi tog oss friheten att gå in, ja vi till och med ropade hallå.. tror jag iaf, så var det fortfarande ingen som kom. Det visade sig att Warg hade gått ut för att leta rätt på oss. Han öppnade nämligen dörren några minuter senare utifrån och såg lite förvånad ut "jasså de är här ni är" haha slutet gott allting gott.
Jo just ja.. ja måste träna på Guitar hero så att jag kan slå ida och warg snart.. dom fuskisarna har de ju hemma... Så Ida räkna med  att jag snart kommer hem till dej föra tt spela ;)!

Och JO de var ju En sak till, Elin säljer sig för nuvarande på subway för tio kronor! Go on and get her!
Mihih jag vet du älskar mej :}

03,04,08






Glöm aldrig bort att jag älskar dej.

01,04,08

April !

Vad tror ni är typ det första som händer den här dagen? Jo man blir grundlurad av sin lilla syster som sedan triumferar och skriker glatt "April april din dumma sill,  jag kan lura dej vart jag vill !".... Jag tyckte rätt synd om mej själv då, hade ju knappt vaknat, kan någon begära att man ska tänka då? I vilket fall som helst blev jag inte lurad nå mer idag, pjuh (eller ja hitills :S)

Men nu går vi tillbaka i tiden litegrann, till sisådär igår:)
fick tillbaka matte provet, fick G så jag är nöjd :) sen kom lappen om bokredovisningen och redovisningen jag gjorde om Jane Austen VG på båda wiii
Sen så kanske jag inte har berättat om engelska provet? ni vet ju att jag fick VG på det men fick veta lite mer ingående i ett mail. Egentligen vare ett VG +, fick alltså 101 p. och 105 p. var MVG... lite smått sur kan ja väl säga att jag blev 4 poäng ifrån:O Onödigt!! menmen...

Just nu sitter jag iaf och är trött, badsugen och har en lätt huvudvärk medans jag funderar över om jag ska orka med morgondagen.. 3 lektioner var av en känns totalt onödig, blä, men bara bita i det sura äpplet och pallra sej dit, antar jag.  Plus att jag saknar min Simon jobbigt mycket, fast jag träffade honom i söndags och pratade med honom för typ 3 timmar sen.... jaa jag är tönt.... men han är en underbar människa och sånna saknar man lätt. Dessutom har han en massa cp prov så vi kommer förmodligen inte kunna ses i veckan och till helgen är det så bra flyt att han har återträff med sin förra klass på fredag medan våran nuvarande klass ska ha fest på lördag.. hate life... kommer ha absdinens lr nånting sånt :S!? men de ska ändå bli kul på lördag! Var alldeles för länge vi hittade på nått, så de är verkligen på tiden :)


 =)

01,03,08

ÄNTLIGEN!

Nu funkar det att blogga igen! sköönt.

tänkte börja med att tacka tjejerna från 9f för fredagen, det var riktigt mysigt och trevligt att träffa alla igen, de var ju ett tag sen nu :)

image31

kul att frida kunde komma den här gången :)


RSS 2.0