10,04,08

Skola..

Dagen började ju ganska så spännande faktiskt, vi skulle ha historia i det första klassrummet i korridoren H. Men där satt det en liten lapp där det stod "ES1b flyttas till D57" frågan var ju om Fredrick hade skrivit fel och råkat skriva ett b ist för ett d. På tv skärmarna fick vi däremot en annan information, nämnligen att vi skulle vara i H57, som ni kanske förstår blev vi lite förvirrade. Vi gick iaf först till vårat ordinarie klassrum, låst, vi gick till H57, låst, vi gick sedan till D57 där en helt annan klass satt. Men tillslut kom Fredrik och hämtade oss :) lappen var tydligen gammal och jag har faktiskt ingen aning om vad som hände med informationen på tv:n men aja nu är vi ju där vi ska vara ;)
Sitter nu och lyssnar om 1:a och 2:a världskriget, eller ja egentligen mellankriget. Det är rätt så tråkigt, vi har ju redan haft så mycket om de här på högstadiet men vi får ju sitta på datorn så jag överlever.

Efter den här lektionen ska vi iaf gå på nån mässa här på skolan, det är 3:orna som anornar det om jag har förstått rätt. Från kl 10 till 12 har vi alltså inga lektioner, ska bara gå runt och titta på saker som 3:orna gjort, yay :D

Klass[ES3a]

Vi lyssnade på ES3a's slutkonsert igår                     

                HJÄLP våran historia lärare (Fredrick) skrek just ut nånting som en gammal nazist :O hahah han skulle tydligen visa nånting på det men har ingen aning om vad, Rädd blev jag då! hhahah.

Hursom helst så lyssnade vi på deras konsert, dom hade lagt upp det som att det var en radiokanal som man lyssnade på och det dom då spelade upp var som låtarna eh ja de låter säkert konstigt men råbra vare iaf ;)! Det är en tjej i den klassen som är såå hård! Hahah nämen hon är huur duktig som helst, hon rappar, sjunger rock, reggie, typ ALLT, rå häftig är hon!! :D Vet tyvärr inte vad hon heter, får återkomma med de. Åh man blev så himla sugen på gå upp på scenen och vara med :D haha men i 2:an börjar vi väl få göra sånt :) längtar.

     
Pic by : Bodja

~ *  ~

Ikväll blir det att fara till Simon :) längtar efter han som sär <3

Kommentarer
Postat av: Natalie B

God morgon!

Om du inte redan deltar, får du gärna vara med i min tävling http://natalieb.blogg.se/tvling.html
Du kan vinna ett hemligt paket till ett värde av TUSEN KRONOR!!

Annars önskar jag dig bara en fin dag!

2008-04-10 @ 10:19:28
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: Ida

haha bra att du uppdaterar darling! ;) just det! stan imorrn? puss

2008-04-10 @ 20:49:33
URL: http://idacnilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0