31,12,08

Nyårs Afton!  




Japp då vare klappat och klart, Lövånger ikväll blir av :D Ska bli så himla kul!! Jag är verkligen super taggad och just nu sitter jag och funderar vilka kläder jag ska ha på mej=) Måste gå och ta en dusch snart också annars lär ingen vilja sitta brevid mej haha nämen tusan iår ska nyårs bli lyckat !

30,12,08

2009?



Ja då vare inte många timmar kvar innan det nya året börjar, ungf ett dygn. Hur känns det då? Jo helt okej antar jag :) Hoppas bara det blir en trevlig nyårs, hatar att ha höga förväntningar på saker också blire bara blahablaha av det. Men vi får ju se, inget som är garanterat men jag hoppas iaf :)

Så 2008 då? Hur har det varit? Måste nog svara både det bästa året i mitt liv och det värsta.. haha nämen det är nog faktiskt sant har aldrig varit så kluven som detta år menmen det ska ju alltid finnas ett sånt också. Får försöka minnas det posetiva helt enkelt :) Hoppas att ni har haft ett bra år och att det nya året ska fortsätta i den riktningen!


30,12,08

COMPAQ



Japp idag hände det! Jag köpte en bärbardator :) Det blev en Compaq som ni kan se, kostade 4999 kr men Roger var så snäll att han tog det på sitt företag och betalade hälften :D! Så jag behövde alltså betala 2500 kr för en splitter ny dator :) Jag är SUPER nöjd :) Dessutom ska jag berätta att jag idag var på syn undersökning på synsam, gick riktigt bra och jag har faktiskt fått bättre syn (lr jag har inte dålig syn överhuvudtaget, men är ju översynt) än jag har haft så de känns ju trevligt :) Det blev iaf båge nr 1 (Tiger) ifall ni mindes hur den såg ut. Det sista jag ska tillägga är att jag nu har köpt  andra twilight boken, När jag hör din röst, ska lägga mej och läsa ikväll (A)


30,12,08

Om jag kunde drömma



Ligger i sängen med thomas dator, har just sett John Tucker must die, riktigt härlig tjej film måste jag säga ;) Men ska också meddela att jag ikväll har läst ut första twilight boken, Om jag kunde drömma, jag vet att jag tjatar om den men den är såå bra!! Och jag ska säga er att tvåan, När jag hör din röst (som ska inhandlas imorrn) börjar lika bra. Dessutom har ju fyran kommit ut på engelska nu, hoppas det inte dröjer så länge tills den kmr på svenska. Jag hatar att vänta på uppföljare.. Man hinner ju typ glömma bort vad som hände när det går typ 1 år och så måste man läsa om dom. Fast de kanske inte gör så mkt egentligen (A)

29,12,08

Decode

  

 Jag och vikkan var på stan idag och kollade ut en dator till mej och en digital kamera till henne. Jag hittade faktiskt en riktigt br aacer för 5500 kr (på rean såklart). Tror faktiskt att det blir att köpa den imorrn :) Dessutom hittade vikkan När jag hör din röst, andra twilight boken! Den har varit slut i hela stan ett bra tag nu men har äntligen kommit ut igen, jag måste nog ta och köpa den jag med men först ska jag läsa ut Om jag kunde drömma. Den boken är verkligen helt beroende framkallande, börjar man läsa den går det inte att sluta. Så jag råder alla som inte har läst den att läsa den! Längar tills nästa film kommer <3

28,12,08

Alla som inte dansar



Japp då vare bestämt, blir fest i lövånger på Nyårs afton med sofia och andreas! Kommer förmodligen bli riktigt trevligt :D Måste bara komma på ett sätt att ta mej hem också haha men de löser sej nog :) Har inte riktigt bestämt mej för vad jag ska ha på mej dock.. Hade först tänkt att införskaffa mej i värsta nyårsblåsan men min ekonomi sa bestämt nej. Så nu har jag köpt en söt klockad kjol och en lila body till men jag vet inte riktigt om det blit att ha det. Kanske kör på en klassiker med snäv svart kjol och vitt upptill och röda läppar osv, men vi får se hure blir :) Only time will tell

Ny bild btw ;)

28,12,08

Money, money, money



Idag har jag haft lilla julafton, fick från mammas släckt  osv :) rikigt mysigt och speciellt trevligt eftersom jag var helt pank men absolut inte är det nu :) Alla pengar jag har fått ska gå till en bärbar dator. Har ju kvar 5000 kr från sommarjobbet så ska ta från det också :) Nu sitter jag nämligen på vikkans bärbara och paulina sitter brevid med sin nya dator hon fick i julklapp, känner mej lite mobbad om jag ska vara ärlig men de skare bli ändring på ;)

Dessutom pratar vi om att fara utomlands, förmodligen till grekland :D Jag är suuper pepp! Plus att Thomas har sagt att vi ska sikta mot att vara i Thailand nästa jul ist för att få julklappar och det känns helt okej :D Då ska vi steka vikkan ;)

Det här fick jag idag

  • 2500 kr  (ska få mer av moster också)
  • 2 dagars biljett till stadsfesten (fredag & lördag)
  • Presentkort på American appearel 200 kr
  • Body butter (hallon) Body showergel (hasselnöt,mango,clementin)
  • Presentkort på Body shop
  • Kosta Boda glas
  • Presentkort på elgiganten 400 kr (att dela med vikkan, spel till playstation)

26,12,08

Here I go again



Jag måste börja med att säga en sak, jag fick ju twilight (om jag kunde drömma) boken i julklapp och kan knappt lägga den ifrån mej! Jag läste till kvart över 4 i natt/morse och det var väldigt motvilligt jag släppte den för att sova. Det är många som tror att filmen förstörs om man läser boken, men det gör den absolut inte!! Det blir bara Ännu bättre vill jag lova! Och eftersom man nu vet hur snygg killen faktiskt är och ser ut påriktigt gör boken om möjligtvis ännu mer fängslande. Haha den är som ni kanske förstår min största kärlek just nu ;)   (jamena, titta bah på han!!)

Nu över till verkligheten. blev väckt kl 13.00 idag av sofia som undrade om vi skulle gå på stan, jag tyckte det lät som en bra idé (ibland kan det vara skönt att slippa familjen några timmar även fast dom är bra). Så jg gjorde mej klar och drog mej mot staden. Eftersom jag är pank och hon var mäkta rik så letade vi efter Nyårs kläder till henne. Tyvärr gick det inte så bra, vi ska försöka igen imorgon ist. Då blire att umgås på kvällen också :) Har jag föresten sagt att Ida har farit till Vietnam nu? ursch jag krm sakna henne i dessa två veckor väldigt mkt :( Hoppas du har det bra !

Sen efter turen på stan vare dags för middag, jag och pappa var kreativa och gjorde några slags smördegs knyten med massa smarriga innehåll. Blev faktiskt riktigt lyckade :) Näe nu ska jag gå och sjunga singstar med Caisa och Ebba(dom fick ABBA och Disney klassiker i julklapp) !


26,12,08

Julafton



Eftersom det nu har varit juldagar (som man självklart ska tillbringa med familjen?) så har jag inte hunnit uppdatera nånting men nu ska det bli ändring på det :) Jag hade en väldigt mysig julafton även fast det inte riktigt blev någon julkänsla (missade ju kalle anka..) men jag får ta igen det nästa år ist ! Dessutom hade jag roligt med kameran ( jag agerade fotograf hela kvällen så jag måste skicka ut bilderna till resten av familjen senare). Jag ska inte tråka ut er med alla familje bilder men några ska jag väl ändå kunna slänga in. Det hör ju ändå julen till, familj, mat och kort och packet såklart ;)

 
Några av de saker jag fick (lampan är också en av klapparna)
Resten kom inte med på bild eftersom de var kvar i stan, sen så har jag ju kvar av mammas släckt också :)

 
    



24,12,08

Standing by, broken tree



God Jul allihopa!
Tyvärr är jag inte på jul humör, vill bara försvinna under täcket och aldrig mer behöva komma upp. Det är skrämmande hur mycket en person kan ödelägga ens liv, hur få sekunder kan påverka ens sätt att tänka och vara. Vet inte varför det blev så här just nu när det borde vara den bästa tiden på året men man kan väl inte alltid vara miss sunshine. Borde sluta älta i det gamla och försöka se framåt men det är inte så lätt, och när man äntligen börjar glömma och släppa taget, varför är det alltid just då man påminns. Förstår inte varför människor fortsätter försvinna när dom lovat att alltid finnas där för en. Och vad tjänar det egentligen till att bråka när det egentligen inte finns någon annledning? Jag är trött på att inte låtsas om folk som en gång legat en varmast om hjärtat, det är menigslöst och framför allt gör det ont. Jag vill sluta älta i det gamla och gå framåt med lätta steg men nånting sliter i mej, får mej att tveka. Jag hatar att jag är så jävla rädd.

23,12,08

Dan före doppare dan!


Som ni vet var ju jag och vikkan ute och fotade i söndags, här kmr några av bilderna :)

    

    
 


    



  



Ja de blev ju några st iaf :) Hoppas ni gillar dom!


22,12,08

Glasögon

Här kommer bilder på de glasögonen som jag lånade hem idag, hjälp mej välja!

     
snälla tänk inte på hur jag ser ut utan hur glasögonen ser ut på mej ;)

21,12,08

It's monday morning and Im feeling great


Fotograf: Ida Nilsson
Modell: Jag

Nu är det så att kl är 09.30 och jag är vaken! Ganska pigg till och med=) Snart ska jag och mamma iväg till stan för att titta på nya glasögon åt mej, jag har nämligen börjat få ont i huvudet igen om jag inte använder dom.. har ju inte behövt ha dom på jätte länge nu menmen de är väl lika bra att passa på att skaffa sej några snygga då :) Sen ska Sofia möta oss på stan, vara smakråd åt mej och sen ska jag hjälpa henne att hitta några fina vinglas. Det var länge sen vi var med varran så jag ser fram emot det :) Hon hade tydligen en massa att prata om som inte alls är ovanligt ;) Men de är ju bara trevligt att nån av oss har ett liv. haha. Nä nu ska vi dra oss mot stan, önska mej lycka till.

21,12,08

3 dagar kvar



Idag har det faktiskt varit en riktigt fin dag, jag och vikkan var ute och fotade lite medans det forfarande var ljust ute (dvs. vi var tvugna att avsluta vid 2 tiden). Bilder kommer senare. Sen efter det kokade vi te, hallongrädd mums, och såg en disney film som vi alltid gör på söndagar, det har som blivit en tradition :) Förövrigt så har jag läst ut Harry potter och de vises sten nu, har ju sagt att jag ska läsa ut alla igen så ikväll blir det att börja med Hemligheternas kammare ;D Btw, nu äre bara 3 dagar kvar till jul. Hur tusan gick det till? Jag klagar inte iaf :)


21,12,08

Let's talk about how fabulous  you think I am


Fotograf: Ida Nilsson
Modell: Jag


Fotograf: Jag
Modell: Ida Nilsson

20,12,09

Nu är det jul igen

Måste bara få börja med att säga att jag fick en ganska trevlig kommentar igår;


Postat av: Anonym

Du är så söt!

/ beundrare på stan

Sånt där man blir glad av haha nog för att det förmodligen bara är nån som driver med mej men drömma kan man väl få lr hur ;)?

Hur som helst, jag och ida hade väldigt trevligt igår :) Inte för att det gick speciellt bra att laga mat lr de där med att ta kort men några bra fick vi ju iaf :) Sen spelade vi självklart rockband också, typ de roligaste som finns! Sen idag har vi haft julmys här hemma, klätt julgranen och kokat knäck. Sen var jag och vikkan nostalgiska och såg harry potter och de vises sten ;) Imorrn blire att ta kort till vikkans blogg och bara tare lugnt, det är ju lov för tusan !

  


19,12,08

Julen är här

FRIHET!
Nu är äntligen höstterminen över och jullovet har börjat sina första timmar. Riktigt skönt att vi har 3 veckors lov iår=D extra långt med andra ord!



Förutom att spfl 3:orna vann hela dunderkuppen (både tjejerna och killarna från deras klass, grattis till dom:)) och att mamma köpte en ny tröja åt mej sådär helt utan annledning (jag blev nöjd vilja lova) har det inte hänt så mkt idag men ikväll blir det att fara till ida och supermysa :) Först ska vi laga quesadillas med pommes till och sen blire att chilla, ta nya bilder (temat är coola svartvita bilder ;)), spela gh, rockband, se film, mysa eh ja vi får se om vi hinner med allt men lite av det iaf :D krm säkert skriva lite mer ikväll, kanske lägga in bilder, vem vet=)

18,12,08

Dunderkuppen



Har inte varit en så ansträngande dag idag måste jag erkänna, även fast jag trodde det imorse när jag vaknade. Men vi har mest tittat på dunderkuppen, vilket förövrigt  var väldigt trevligt :)

Våran klass (ES2d) hade tänkt ställa upp med ett eget lag men pga. sjukdomman osv blev det inte så många som skulle spela, jag var en av dom som bangade, därför värvade vi in en massa ES2a:are och därmed hette vårat lag ES2 ;) Vi vann hursom helst första matchen med 3 - 1 mot handels sedan kom SPFL 2:orna och spöade oss med 3 - 0 meen vi vann iaf en match så jag tycker vi ska vara stolta :) Något intro hade däremot inte hunnits med att fixa så dom fick boila ihop nåt just före, det blev ganstah looken och lite ackapella. Först rövartrion och andra gången millitärmarscshen vilket var uppskattat :) Sen måste jag få ta och säga att de lag som hade gjort ett fartyg i kartong, klätt ut sig till sjörövare osv va riktigt bra, intro mässigt iaf ;) grymt angagerade iaf !

Just ja, jag glömde säga att jag fick VG på EOS:en :D!

18,12,08

Helt ny!

Märker ni nånting nytt :)? Jo jag har gjort om designen på bloggen, headern är gjord av ida, resten av mej. Blev ändå rätt nöjd med slutresultatet :)

så här såg den gamla ut om ni inte riktigt kmr ihåg.


säg gärna vad ni tycker :)


16,12,08

Here's to many more



Bara för att mitt lussande med lucia kandidaterna är över ska ni inte tro att det är slut på luciatåg för min del, ohnej. Avklarade mitt 41:sta igår och ikväll blir det nr 42 vilket förhoppningsvis är det sista no offence.

Men före lucia tåget med musik har vi alltid en liten julkonsert innan för att få in julstämningen. Jag och Linda sökte dit men kom egenltigen inte med, var lite för många sång och gitarr duetter med för stora talanger för oss. Men 2 timmar före genrepet ringde Sofia och undrade om vi ville ha en plats i julkonserten för hon hade blivit sjuk och man behövde en standin för henne så vi släpade oss till skolan fort som attan och körde våran låt merry christmas here's to many more. På sound checken gick de sådär eftersom vi var så oförbereda, hade blivit fel ackord på papperna osv men på genrepet gick det rätt bra faktiskt :) men bäst gick det nog ändå på själva konserten=) var riktigt kul att vi fick vara med trots allt ! Men ikväll slipper vi klä upp oss eftersom det är helt nya framföranden ikväll. Bla. Sandra och simon med låten finally . Det är såå vackert ! Så kom gärna och lyssna kl 19.00 i A-torps aulan :)

Nä nu ska jag gå och äta nånting men här kommer iaf inspelningen från då vi sjöng igår :)


Merry christmas here's to many more

14,12,08

Norran TV


Jo just ja, jag glömde. Här är länken till då vi sjöng på Norran :)
Norran TV

14,12,08

..och jorden fylls utav sång



Nu är lucia turnén över och det är både med glädje och sorg i hjärtat. Skön att kunna fokusera på skolan och vila upp sej den sista veckan innan jul men samtidigt så kommer ja att sakna er väldigt mycket! För det känns verkligen att vi har jobbat som ett team, ett riktigt bra sådant, och att vi verkligen bryr oss om varandra. Jag är då väldigt glad över att få ha lärt känna er! det har varit värt mer än alla saker vi fått.
återseende!

10,12,08

Grattis Vendela !



Vendela Nilsson blev årets lucia och det tycker jag helt klart att hon förtjänar :) Men det hade jag nästan vetat hela tiden haha iaf anat ;) Men hursom helst riktigt kul och ett stort grattis! Våran lucia "turné" fortsätter ju som vanligt ända till på lördag då det är Lucia kröningen som äger rum i Landskyrkan eller så är det Anderstorps Aulan, jag har inte riktigt fattat det där en men de ska kollas upp. Kom och titta vet jag=)


03,11,08

Sankta lucia

Jag har varit jätte dålig med uppdateringen, jag vet. Men vi har lucia uppträdande varenda kväll den här veckan förutom på söndag, samma sak nästa vecka så det är bara att börja vänja sej :(

Här kommer iaf lite snygga pics från igår !







bilder tagna från www.moastinalindstrom.blogg.se


RSS 2.0