26,06,08

Tomt

varför blir det alltid så här? vad är det för fel på mej..
jag är inte arg på dej.... du har verkligen varit underbar in i det sista.  jag saknar dej bara.
Du höll om mej, jag grät mot ditt bröst, du släppte mej inte ens när jag började släppa dej, du höll bara om mej hårdare. Du sa att jag är en fin tjej, sen gick du iväg och slutade vara min. varför kan aldrig fin räcka?
jag älskar dej, simon johansson

22,06,08

Avgrunden

klarar inte av att falla tillbaka igen


19,06,08

Midsommar

Okej ja vet, bloggen är helt död och urtråkig. Och jag kan väl meddela att det förmodligen kommer att fortsätta så under sommaren, man kan väl som säga att min blogg har tagit... erm.. sommarlov helt enkelt. Kanske skriver lite kort nån gång sådär. Men förmodligen blire inte så mkt av det heller, men jag menar det är ju sommar, då ska man inte sitta och häcka vid datorn :)

Hur som helst, imorrn är det ju midsommar afton, ska chilla med sofia på kvällen, blir väl att se om det händer nåt på stan osv. Men kl 16:00 äger ett bröllop rum i gunnmark, jag har ingen aning om vad paret som ska gifta sig heter, det ända jag vet är att det ska vara i ett bönehus och att jag ska sjunga guardian angel ( av the red jumpsuit apparatus ) på det. Bra koll va?.. Plus att jag ringde hon som ska spela piano till kl 4 idag, hon hade aldrig hört låten osv, niice ? aja men hon sa att det nog skulle gå bra, skickade ackorden och låten till henne så hon skulle kolla på det ikväll, dessutom så jobbar hon typ me att spela på bröllop och sånt, alltså borde hon vara rätt bra :)? Aja önska mej lycka till :)
jo btw, funkar det att ha klänningen jag hade på skolavslutningen på ett bröllop lr är den för.. typ oklassisk?

 klänning till vänster, senapsgul. (ignorera att jag ser hemsk ut på bilden)


Pussgurka

Så nu har jag då typ fått sagt det jag ville säga, ska bara avsluta med en sista grejj :)

Simon och jag funderar på att fara utomlands i slutet av sommaren för då har vi ju fått pengar från sommarjobben och allt :) lr iaf jag, 14000 kr rakt i fickan :D! så de skulle vara super om vi hittar en bra resa till något varmt och mysigt ställe:) Hoppas verkligen vi gör det för de skulle vara helt underbart att bara vara vi två en hel vecka, blir alldeles varm när jag tänker på det, och glad, kan som inte sluta le :] fast man ska väl inte ta ut något i förskott men hoppashoppashoppas. Heh håll tummarna för oss :)

Simon (L) världens bästa=)

föresten så har ju simon kommit hem från turkiet rätt nyligen, han hade det nog riktigt bra, även fast delar av resan är lite suddig ;)

Men iaf så har Simon typ en tradition att han alltid köper en ny handduk när han är utomlands, ni vet en sån där riktig turist handduk med typ kartan på och allt? Nu har jag tydligen också fått tagit del av den traditionen även fast jag inte varit utomlands med honom (än). Han köpte nämligen en likadan handduk till mej :} hehe och kär som jag är tyckte jag de va råsött :) så när vi då (förhoppninsvis) far utomlands tsm så kan vi matcha varandra :D fast självklart måste vi köpa varsin ny  också, man kan ju inte bryta traditionerna :)

hih sötnos
:*


02,06,08

Everytime I close my eyes, all I see is You


Myste med simon vid älven idag, joel och momme var också där. Vi skrattade och hadde oss.
Momme försökte göra en blommkrans till sitt gudbarn (lr vad det nu heter) och jag tycker faktiskt han var rätt duktig, de var ju ändå första gången :) Lill tjejen sprang omkring och plockade blommor åt kransen, hon var rätt så söt, men lite väl våglig när de gällde att komma nära vattnen haha.

Alla bekymmer kändes väldigt långt borta och jag hoppas och tror att dom har försvunnit helt. Men fel det än låter så måste jag säga att det kanske nästan var bra att just den motgången kom, för jag tror att vi behövde tappa bort oss en stund för att sedan hitta tillbaka till varandra igen.


Det kanske låter konstigt, men allt känns lite som från början igen, som när man är ny kär.
Jag älskar dej

02,06,08

Sommar!

Hur det gick i lödags? Jo jag kan väl börja med att säga att Joel och Lina är supersöta och att jag gärna träffar dom igen ! Och det blir förmodligen bad på onsdag=) första doppet för iår då alltså;)

Men iaf, de var ju minigolf som härjade på lördagskvällen och måste säga att jag är rätt stolt över mej själv. Eftersom jag vann över simon :} Det händer inte ofta...
Joel kom 1:a med 67 p. (han hade tjuvtränat)
Jag och Lina kom på delad 2:a plats, 77 p. ;)
Simon kom alltså sist  med 79 p.(men han tog det, som han lovat, rätt så bra ;))

Sen bar det av till tjärn och film mys med kalla popcorn, en liten soffa och en film som vägrade att ta slut, men vi va glada ändå :)

slutligen, var det en väldigt lyckad kväll :)


RSS 2.0