28,03,08

Okej måste erkänna att de va länge sen ja skrev nu! men har varit hos pappa och då blir det som aldrig av... förmodligen för att jag är för lat och inte orkar gå till verkstan för att sitta vid datorn. men idag blir det ju att fara iväg till mamsen så då blir det förmodligen mer skrivet också ;)

Påsk!

Vad har hänt under påsken då?
Tjaa egentligen inte så mkt, har mest varit hemma och tagit det lugt, umgåts med kompisar osv :) men de va just så ja ville spendera min påsk så jag är väldigt nöjd :)

onsdag: Den dagen var en rätt... speciell dag fast på samma sätt inte haha ni som var med förstår ;)
vi var iaf ett gäng som bestämt oss för att ha ett film/avsnitts maraton, men inte vilket maraton som helst utan ett.....pókemon maraton......? fråga inte varför men så fick det bli iaf! vi startade 13:00 (med någon viss försening) och jag avslutade kvällen 23:00 (bor man i bure finns de inte så mkt alternativ, tyvärr)  men mycket skulle hända innan dess!

vad var den första konstiga händelsen? hmm tja vi såg ju pókemon, de säger ju ganska mycket... men vi gillare!
jag måste nog faktiskt säga att det sjukaste var när vi tog en paus och amdy var tvungen att gå till åhlens för att köpa paniks nya skiva. Men fanns den där? Icket då... stackars amdy visste inte vad hon skulle ta sej till och tog därför ut sin frustation på frasses, det var megaskrov så många att man itne kunde räkna dom..? de var en rätt så sorglig syn.



men jag måste ju faktiskt få tillägga att jag var rätt så duktig själv, åt ju ett helt superskrov och blev lagomt mätt :) jag la faktiskt till med "alltså jag känner ju att jag fick alldeles för lite pommes" hahah jag har nog aldrig sett elins ögon så stora? ;)
hursom helst så hade vi en riktigt trevlig dag där i bf's soffa :)

ps.. jag saknar sjuklingen ida..

22,03,08


mysigaste kvällen igår måste jag ju säga! tack Ida du är bäst :*

 du och jag mot världen.

Hmm..

varför är alla så ledsna idag? det är jobbigt.. man blir själv deppig av det.
ena har pratat med en idiot den andra en rädd sådan, vad ska man göra, vad ska man säga?
vill att ni ska må bra... jag älskar ju er...
jag önskar jag var stor nog att slå ner dom som gjort er illa.. men tyvärr har ni fått er en småväxt vän.
Men ni ska veta att jag alltid ställer upp för er. jag kommer alltid att finnas där, ni är ju det som gör mitt liv värt att leva, glöm aldrig det.

köpte två nya nagelack idag.. blodrött och svart blev det... passande färger.. orkar inte jag blev ledsen nu..
har varit jätte ledsen för ett tag sen utan egentligen en annledning det är bara som jag är. vill inte falla tillbaka dit.. orkar inte det.. de tar på mina krafter så.

Jag älskar dej.


Posetivt

imorrn äre fest hos amdy!! längtar jätte mycket! saknar gänget där alltså. ska ha min svartvita "puffiga" klänning som är inköpt på mallis och som jag älskar :) då blir det att vara glad. skönt

 svart/vita klänningen längst till vänster :)


20,03,08

Dissa Zoo

Hallå, nu sitter jag på idas badrums golv och väntar på att hon ska komma upp. Vi ska ha världens bästa kväll ikväll utan zoo tour! Ja faktiskt vi väljer att dissa det, och vi är glada ändå :D
vi har hursomhelst gjort oss otroligt attraktiva nu (Ja man kan göra sej snygg även om man bara ska vara hemma, de är kul!) jag har då alltså sminkat och lockat håret på ida. Måste få tillägga att hon blev Grymt snygg! Hollywood svall och super söt sminkning :)
Nu kom hon tillbaka med chips och cola :D ikväll blire iaf tv:n, giutar hero och se harry potter filmerna, ja vi gillar dom... såå nu ska vi tjocka oss osv hare fint allihopa :) och ni nu som  for på zoo.. hoppas ni inte ruinerade er för att få er dit, vore ju synd hejs

Ida nilsson juh :*


19,03,08

Hihih

Alltså gårdagen blev ju riktigt bra faktiskt :O hur de nu gick till, men faktikst bara en vanlig trevlig skoldag och sen (okej städa är inte så kul men de funkade) simon på kvällen :) ursch va ja kmr sakna han nu när han far  till åre:/ men ska registrera mej hos hailbop nu så att jag kan fylla på mobilen och ringa honom en massa ist :), får 100 kr extra och gratis sms :D wii hahah så nu borde ida vara nöjd som tjatat på mej hur länge som helst för att ja ska skaffa de ;) ah just ja Ida PEPPEN inför imorrn ;D jag längtar. de va länge sen vi hittade på nåt sånt där :)

föresten vad hände med min mobil i förrgår :S? ida försökte ringa flera gånger men kom till nån Morgan? hela tiden rå mysko.. fick veta av simon igår att de va samma sak för han :S måste ha blivit nåt konstigt när ja bytte till hailbop men aja nu funkare ju iaf :)

ska föresten göra en bokrecention till imorrn, den är muntlig, men har ingen aning om vilken bok ja ska prata om :S tror de blir eragon.. men grejen är ju att jag har lånat ut den åt min kära vän ida, man ska ju som helst ha med sig boken.. men aja jag får väl låna den på biblan :)
En till sak som inte är så bra.. jag hittar inte min gemu mapp :S måste leta som besatt ikväll annars kmr Erik döda mej :'( såå hör ni inte av mej på ett tag så vet ni varför..

nä nu ska jag börja dra mej till skolan, man vill ju inte komma försent till Birgers lektioner!


18,03,08

Jag känner bara hur dålig den här dagen kommer att bli..

to be continued..

17,03,08

Wiiie

Vad har hunnit hända idag då? Joo, har haft svenska redovisning som gick sådär, G iaf så ja är nöjd. Men fick ju också veta hur det gick på muntliga nationella i engelsk, VG, YAY super nöjd men var inte så orolig över det. Sen kom grammatik provet fram också... hjälp* var lite små rädd över hur det gick där... VG WOW tror ni jag är nöjd över min dag nu :O? SUPER :D

nu sitter jag iaf i datasalen, lyssnar på sugar sugar och ska skriva om nån låt text.. är kanske inte så jätte peppad, synd att de inte var muntligt, då kunde man ju bara prata på menmen. Det är väl inte så jätte jobbigt så är väl bara att sätta igång.

16,03,08

Lalalala

jaha idag var det sång på st olofs kyrkan  med sofia och amdy, gick faktiskt ganska bra, de är som mysigt att sjunga med dom, dom är så duktiga :) måste säga att jag älskar deras röster, och tillsammans blir dom som hallelujah typ :* förövrigt så blev jag inkastad i kören typ tio min före vi skulle börja repa, de va 3 låtar jag aldrig nånsin hört förut.. "Joo men de går bra!" säger sofia helt övertygad medans jag inte är det... men de gick ju faktiskt bra så hon hade väl rätt då ;)

http://www.youtube.com/watch?v=iwrVTHFN1WA

http://www.youtube.com/watch?v=tHZxezs5BRw

http://www.youtube.com/watch?v=X2_6yJjxIMc

Ja ungefär så där lät det iaf, hoppas ni gillar det :)

14,03,08

Nanana

okej, ja har varit duktig på att blogga som jag lovade? neej, förlåt men ja gör mitt bästa.

har nåt speciellt hänt? njaa lr de va ju de där jävla naturkunskap provet, blää är allt ja säger gick åt helvete men aja sånt är livet. Joo just ja vill ni höra något roligt? Jag ska nu äta pencillin Igen, alltså för Andra gången på 1 månad :O!!! Alltså ja orkar som inte.... ja så  nu får ja ju inte va med på gympan igen, wii har inte varit med på typ 1 och en halvmånad :(? fan också.. plus att mitt imunförsvar kommer försvagas nu ännu mer för jag äter pencillin igen så har alltså ännu lättare för att bli sjuk, känns de bra? ehh nej, dessutom kan man få biverkningar som att må illa av de där jävla pencillinet också... och fula är dom.. mina förra va ju iaf fina.. rosa och lila, sen skimmrade dom också! Jaja ja hoppas det blir bra snart iaf så ja slipper skiten.

Men idag hare endå varit hyffsat trevligt, först invigningen på Nordanå, man fick fika och sen vare pyssel m.m :) sen senare på kvällen bar det av till cu och genrep inför palm grejjset lr vare nu heter som är på söndag kl 11 st olofskyrkan. Jag, sofia och amdy ska sjunga en låt tillsammans, dom ska sedan sjunga nån till bara dom och sen äre flera andra som ska göra annat, kom gärna och lyssna :)

...förövrigt så blir det att träffa simon imorrn :) längtar som efter han, så de blir mys<3
Men nu ska jag gå och trycka i mej godis samtidigt som ja ser film hade jag tänkt! eheh








Du klarar det, du är stark det vet du, jag tror på dej!


10, 03, 08

FUCK THIS!

Asså jag orkar inte den här dagen, allt åt helvete....
började typ så här;
PLASK, ajj, jätte blöt, åhh.. ska jag förklara?
jo tänk er dom typ halkigaste skorna ni kan hitta sen tänker ni er en stor vatten/slaskpöl med en massa is under.. resten kan ni väl räkna ut själva? Inga vantar hade jag heller så skrapade upp händerna, wii.. kände verkligen vilken toppen dag detta skulle bli. Jag kanju avslöja hur rätt jag hade.
kl 13:00 så bar det iaf av till vårdcentralen och där var det då inga vidare roliga besked har fortfarande halsmandlar stora som köttbullar?!  och dessutom dragit på me nån inflamation, sen så hade jag feber också, men gick i protest, har absolut inte tänkt vara hemma nå mer! sen skickades jag då vidare till nån hals/öga/näsa specialist som sa att vi inte skulle göra nånting åt halsmandlarna nu utan avvakta och se om det börja lägga sej. Men om de nu skulle vara så att jag får återkommande halsfluser osv så ska dom opereras bort EFTER SOMMARN!  seriöst tror dom ja pallar ha kvar de här i typ ett halvår :'(?
Aja efter det träffade jag då sofia lu och de va ju faktiskt trevligt, men sen lyckades ja göra båda mina föräldrar arga åhh ja kännde hur ja bara inte orkade... nu ska jag sluta berätta om mitt tragiska liv.


09,03,08

Lyckad kväll igår med Jossan!
vi började kvällen med att äta middag på tatung (mums), vi lyxade till med förrätt och allt (papporna som betalade så) det blev kyckling soppa/peng soppa lr va de nu hette väldigt gott och tyvärr väldigt mättande. Jossan däremot beställde en vårrulle som visade sej vara en jätte vårrulle haha så vi båda va rätt så mätta när huvudrätten kom in, kött och sötsur sås osv, orkade knappt hälften? Och nån efterrätt blev de ju inge tal om men vi var nöjda endå, betalade och struttade sedan vidare till bion för att välja film, jossan bjöd mej förövrigt, hon är så söt :) men väl där upptäckte vi att filmen vi först tänkt se hade försvunnit? Så vi valde ist mellan Jumper och Vantage point, det blev den sist nämda. Den handlar i princip om samma 20 minuter då presidenten av usa blir skjuten och en bomb exploderar men man får se det ur 8 olika personers vinklar, kanske låter konstigt men onej den va spännande typ varje minut! Riktigt riktigt bra må jag säga, rekomenderar den varmt :) sen efter de trog vi till cu ett tag, de va tyvärr inte så många där men vi hade trevligt endå. Ja va mer behöver sägas? en toppenkväll helt enkelt måste göras om stumpan :*


Denna dag
idag har det varit "kalas", mia som fyllt år. fick massa goda grejjer med grädde och hallon till så nu rullar jag typ fram! Plus att pappa min fyller år på onsdag så då blire att tjocka sej ännu mer, men de är inte de ja oroar mej för. Vad ska man köpa :O? ja hatar att köpa saker till min pappa de är supersvårt :S blir att gå på stan och leta hysteriskt...
Hur som helst, simon kom ju hem idag :) så jag for till han ett tag och myste, inte så länge tyvärr går inte så många bussar på söndagar :/ men fint att få träffa han ett tag, var över en vecka sen. på tisdag blir förhoppningsvis längre(L)

nä nu ska jag ringa till sofia lu och höra om hon vill hitta på nåt imorrn :)

jo föresten som ni ser har ja lyckats ändra färg på texten nu! nöjd amdy :}?

08,03,08

Ja som sagt ny design på bloggen, så nu är det ju bara att börja vara lite mer aktiv för just nu är den rätt så tråkig måste jag ju erkänna! Men ska bli ändring på nu ;D


Vad har hänt under sport lovet då? jo..
Man har ju varit i Åre :D! jätte mysigt, bott på holyday club haft hyffsat väder och pudersnö i massor yay:) plus att vi badat till oändligheten typ;P dom har ett äventyrsbad på hotellet så de blir ju mycket sånt mysigt men efter ett tag tröttnade man lite dock. Men lite variationer fick vi ju, såg på bio nämligen med vikkan haha typ barnfilm :D sen kom småå ungar (7:an kanske? killar) och kastade ahlgrens bilar på oss, fy på dom!
i backen så träffade vi också klas och chrille som bodde i björnen, vi  har tyvärr bara åka 2 åk tillsammans men de va ju trevligt ändå, väldigt spännande också, dom tvingade nämligen med oss i skogen osv.. de gick ju lite som de gick men höll mej kvar på skidorna hela tiden :} mjaa de va väl duktigt av mej? hursom helst så hade vi tur som tog oss hem. På torsdagen stormade det nämligen, blåste som fan måste jag säga, 30 m/s! men vi överlevde och kom hem :D

Väl här hemma har inte så mycket hunnit göras, umgåtts med Ida, saknat simon (som kommer hem imorrn :)<3) och ikväll blire äta ute och gå på bio med jossan, de blir mysigt :) får se vilken film de blir men nå bra hoppas ja ;D
 

såå nu har ja skrivit ett rätt långt inlägg, mm ja är så dukti :]

08,03,08

PIMPAD BLOGG !

hehe äntligen har man satt ihop något eget;)
jag vill tacka Ida Nilsson som faktiskt gjort de mesta om jag ska vara helt ärlig, puss på dej :)


07,03,08

tänkte bara medela alla som fått reda på min blogg av misstag ( ! ) att jag inte kmr orka blogga nånting förän min blogg blivit pimpad :) såå låt bli kolla den så talar ja om när den är "igång" igen;)

RSS 2.0