10, 03, 08

FUCK THIS!

Asså jag orkar inte den här dagen, allt åt helvete....
började typ så här;
PLASK, ajj, jätte blöt, åhh.. ska jag förklara?
jo tänk er dom typ halkigaste skorna ni kan hitta sen tänker ni er en stor vatten/slaskpöl med en massa is under.. resten kan ni väl räkna ut själva? Inga vantar hade jag heller så skrapade upp händerna, wii.. kände verkligen vilken toppen dag detta skulle bli. Jag kanju avslöja hur rätt jag hade.
kl 13:00 så bar det iaf av till vårdcentralen och där var det då inga vidare roliga besked har fortfarande halsmandlar stora som köttbullar?!  och dessutom dragit på me nån inflamation, sen så hade jag feber också, men gick i protest, har absolut inte tänkt vara hemma nå mer! sen skickades jag då vidare till nån hals/öga/näsa specialist som sa att vi inte skulle göra nånting åt halsmandlarna nu utan avvakta och se om det börja lägga sej. Men om de nu skulle vara så att jag får återkommande halsfluser osv så ska dom opereras bort EFTER SOMMARN!  seriöst tror dom ja pallar ha kvar de här i typ ett halvår :'(?
Aja efter det träffade jag då sofia lu och de va ju faktiskt trevligt, men sen lyckades ja göra båda mina föräldrar arga åhh ja kännde hur ja bara inte orkade... nu ska jag sluta berätta om mitt tragiska liv.


Kommentarer
Postat av: IL

Nämen, gumman :/

2008-03-12 @ 20:07:40
URL: http://idalindgren.blogspot.com
Postat av: Ida

Åh du är så fantastiskt positiv gumman

2008-03-12 @ 20:50:06
URL: http://idacnilsson.blogg.se
Postat av: Ida

och varför kom inte resten av kommentaren fram?
hursomhelst så förstår jag att det är jobbigt :( låter inte kul alls. Älskar dig

2008-03-12 @ 20:51:14
URL: http://idacnilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0