28,10,08

Van helsing och boda borg

Var ju tänkt att jag skulle hinna skriva en rad igår innan jag drog vidare till linda men det var väskor som skulle packas och recept som skulle skrivas ner så det hanns helt enkelt inte.

Igår blev det kina mat från wook and roll med pappa och sen drog jag vidare till linda och såg film. Det blev Van helsing och Silk. Den första blev jag rätt imponerad av, var mycket bättre än jag trott och tyvärr tvärtom med silk. Vad hände med att dom typ inte pratade nånting? Men aja vi hade trevligt ändå :) Linnea ö kom efter sin träning och gjorde oss sällskap. Problemen kom när jag skulle med bussen. Jag missade den kraftigt så det blev att sova över här ist. Vilket var mys :)



Och nu gör vi oss redo för Boda borg med tjejerna från klassen! Ska bli kul men jobbigt att det kostar 140kr för att det är halloween special :S.. de är typ spöken i banorna som ska skrämmas, huuuuga. Vi får väl se om jag överlever ;)

26,10,08

Lucia 2008

Hahah de vare värsta jag nånsing varit med om! Det gick verkligen pissigt dåligt och jag är helt seriös.

Det gick iaf till så att det var 10 tjejer som väntade på sin tur att få komma in och sjunga en trudilutt (som senare visade sig vara sankta lucia, vilket var ett plus eftersom jag kan texten). Jag var 4:e sist och det man skulle göra var att presentera mej, sen göra några sång övningar så att dom får veta hur högt och lågt man kan gå (jag visste ju redan att jag är sopran men han ville kolla ändå). Jag klarade av att sjunga hyffsat högt ändå men sista tog jag verkligen inte och det lät för jävligt, men han ville prova en gång till uhuh. fyy inte vackert. Sen skulle jag ju sjunga lucia låten och det gick verkligen inte bra. ursch vad fult det lät ! Men aja vi får veta på onsdag om vi kom vidare eller inte, och jag är nästan 100% säker på att jag inte kommit vidare för det gick Inte bra. Som tur är så har ju inte värsta drömmen krossats utan de va ju bara kul att prova. Återkommer på onsdag om hur det gick.



Snart kommer iaf warg och gör mej sällskap denna tråkiga söndag (ingen skola imorrn!)
Han skulle ta med film och sen blire säkert gh också, my curse, we love it =D


26,10,08

This is not the best day ever

Så, idag kl 15.00 ska jag träffa de som bestämmer för årets lucia. Tror det blir att sjunga Guardian angel, den kan jag iaf utantill och så har den ett fint budskap. Men jag måste få säga att jag är så grymt opeppad.
Jag vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill intee! Åhh ursch det känns bara jobbigt, önskar typ att jag inte kommer vidare. Men jag ska inte säga för mycket, kan vara dagens humör som spökar. För mycket som gör sej påmint från gårdagen och morgonens uppvaknande var inte heller den bästa. Nu sitter jag iaf och strejkar, osminkad och blöt i håret. kanske skulle jag fara så? Det enda det handlar om i den här tävlingen är ju typ utseendet. Usch näe nu ska jag sluta skriva innan jag fördervar er alla. Har jag föresten sagt att jag har massa äckligt slem i halsen så jag förmodligen inte kmr kunna sjunga idag? I love this day, verkligen.



Kanske är på bättre humör ikväll..

26,10,08

Var det bara alkohol

Vanliga fraser
Inget speciellt
Håller igen, men
Vilken känsla
Nästan som vanligt
skratt
gamla skämt
saknad
Minnen
Glädje
god natt
borta


bara ett resultat av att det är dags att sova


26,10,08

Love is a losing game

Ligger i sängen med thomas jobbar dator i knät och lyssnar på Amy Winehouse - love is a losing game. Ingen peppar låt kanske men tjaa ibland är man väl inte på humör helt enkelt

 

Egentligen var det ju tänkt att jag skulle till sandra med några tjejer från klassen ikväll men jag orkade verkligen inte, var så himla trött att jag höll på somna vid matbordet. Så efter maten (vi provade Idas mammas lingonlax recept, vilket blev väldigt omtyckt!) gick jag och tog mej en lur på nån timme vilket var väldigt skönt måste jag säga. Problemet är ju bara att jag absolut inte kan sova.. Så nu sitter jag här och har dötrist :( Jag och paulina hyrde en film också, Förtrollad , en riktigt charmig pluttinutt kärleks film med lyckligt slut... För att fullborda det hela såg jag The notebook strax efter. haha så jävla tragisk man får vara.

Imorrn (lr idag ) kl 15.00 händer det? Ska möta okända människor inför årets lucia 08. Har fortfarande ingen aning om vad jag ska sjunga meen.. det löser sig säkert. Just nu är jag inte så där jätte exalterad men det blir säkert bra. Ni får väl  höra senare idag (?) hur det gick


can't get you of my mind

24,10,08

It's all about myspys

Så, nu har jag äntligen hittat skor ! Beställde från www.zoovillage.se.



Måste ursäkta för att jag inte hann skriva nånting igår men jag var helt slutkörd efter dagens upptåg att jag helt enkelt inte orkade. Sen när jag väl slitit mej upp från sängen skulle jag åka vidare till Ida. Men innan jag berättar vad vi gjorde kanske jag borde säga hur det gick med våran "föreställning" som vi hade igår på vintergatan

SKIT.
Precis så dåligt gick det.. iaf i början för det var ingen som fattade att man skulle gå omkring i korridorerna och se allt. Utan dom ställde sej runt mitten partiet på vintergatan (vid h&m, Lindex och ica). Så därför såg dom ju bara hälften av det som hände och hela poängen förstördes.. ååh. Men det gick bättre och bättre för varje gång och sista gången gick det faktiskt helt okej men ursch vad sura vi alla var, haha. ingen va så peppad längre mendet gick ju och nu är det över :) måste säg att det har varit rätt kul ändå. Man har ju fått lära känna nytt folk. Kommer faktiskt sakna endel. Fast jag klagar ju inte över att vi har lov, dessutom har jag saknat våran klass väldigt mycket också.

  

Men nu ska jag berätta vad jag och ida hade för oss igår. ROCKBAND !!
För er som inte vet vad det är så är det en uppföljare till guitar hero fast med trummor, bas och sång till. Så man kan spela 4 st samtidigt, som ett band. Huur kul som helst! jag trodde att trummorna skulle vara svåra och konstiga men det var super roligt. Måste fara dit och spela snart igen ;) sen måste jag ju få skryta med att första låten jag sjöng på det igår fick jag 100 % på ;) hehe.


Ida tog kort när vi rockade loss igår, ska lägga in sen ;)

Ikväll blir det nog tjejerna hos Sandra, annars får vi se :)

23,10,08

EOS helt enkelt !



























kanske kommer mer bilder sen ;) njut så länge :D

22,10,08

En 4:e dels kroat till lucia?


Okeej, jag är rätt chockad nu. Det ringde nyss i telefonen, de va nån kille som jobbade på.. lion.. nånting?  För att göra allt lite tydligare, Lucia (som min mamma annmält mej till). Dom vill träffa mej, få höra när jag sjunger och prata lite mer med mej, nu på söndag ! Jag fattar ingenting.. MEN kom nu ihåg att jag fortfarande inte är antagen utan att dom vill se vad jag går för lite närmare. Han berömde mej dessutom för min "fina" bild och sen frågade han om min bakrund, om min pappa var utländsk osv osv. Hahahh jag är fortfarande chockad. Men jag lovade ju att jag skulle vara med om jag kom vidare, så det är bara att bita i det sura äpplet. Btw vad tusan ska jag sjunga :O?!

 to be continued..


22,10,08

Guardian angel


Jag finns alltid här för dig.
 



I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

21,10,08

If I were a boy


 

You're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy

21,10,08

Now I know

Eos veckan nu som sagt, är trött i huvet av alla diskutioner osv. Fick ett uttbrott på en lärare också, blev så arg, klarade inte av att hålla tyst längre. Sa de jag tyckte och gick sedan därifrån, hon kom strax efteråt svansandes eftermej och var rätt mesig. Hon trodde nog jag blev riktigt arg på riktigt. haha. Men annars äre rätt kul på eos:en, fast man saknar som resten av klassen :(
Men Emma (btw lycka till ikväll ;))hade en ide om att vi skulle ses hela klassen och hitta på något på fredag, tkr jag va en bra ide! vad säger ni :)?

Ikväll vare tänktatt linnea skulle komma och lira gh med mej, men blev tjaffs och bestämt att ta en annan dag ist, kanske torsdag? Var synd iaf för nu sitter båda 2 på var sitt håll och har trååkigt :( menmen nu ska jag ta och ringa sofia, höra hur det går för henne.


Gulligaste jäntorna i bersbyn må jag säga=)

20,10,08

Life goes on without you

Orka låtsas
Orka spela med
Orka kämpa
Orka gråta mer
Orka leva
Orkar inte mer


Tack för att du bryr dej osv

20,10,08

Surprise surprise..

Jag fick mej en *host  "liten" *host chock nyss. Mamma ber mig att komma från datorn och sätta mig ner vid köksbordet. Jag undrar vad det handlar om och hon ger mig ett sånt där leende som jag aldrig vet hur jag ska tolka. Sen säger hon hemlighetsfullt; jag och resten av familjen har gjort en sak, men mest jag och paulina (min syster). Jaha vaddå undrar jag? Jo, vi har anmällt dig till en tävling. en VAD?! Jomen till årets lucia för skellefteå. DU SKÄMTAR?!! 



Men det gjorde hon självklart inte. Dom hade skickat in ett brev som var skrivet från mej av dom och med bilden åvan... gulligt, jag vill ju typ inte ens vara med :O men jag är egentligen inte så brydd eftersom chansen att jag ens kmr komma med är minimal :) så vi får väl vänta och se

20,10,08

You will never know

Sofia sovde över inatt, tror det var bra, hon hade nog inte klarat av att sova själv. Inte jag heller för den delen. Vi hyrde film och köpte massa godis, det var väl behövt och efterlängtat. Hoppas allt löser sig. Du klarar det !



Imorse hade jag ju självklart glömt bort att vi har EOS i veckan. Så jag tänkte allt följa med sofia på balder och hålla hene sällskap tills 10 över 10 då jag i vanliga fall börjar på måndagar. Men Linda satte stopp för de när hon berättade hur trött hon var för att vi inte hade sovmorgon. Panik. Men som tur var hade jag ju tagit den tidiga bussen ändå, eftersom att sofia började halv 9.

Förövrigt  så har det varit rätt trevligt idag även fast det funnits vissa personer som gått en på nerverna.. menmen det mesta verkade lösa sig tillslut. Jo jag glömde ju berätta vad jag har för uppgift i grupparbetet, jag ska alltså gå omkring och ta kort på det vi gör som en del av loggboken. Råvärt, de är ju bara kul att ta kort :) men jag ska också hjälpa stina och emma med resten av loggboken. En sista sak, jag tkr att våran idé börjat utvecklas riktigt bra nu!




18,10,08

I wanna come home

Tillbaka från tjärn, vi såg skräck film och skrek som bara den. Sen pratade vi, åt korv och pratade lite till. Mer hann jag inte med. men visst var det trevligt :) Vi måste göra om det någon gång snart så jag får höra alla smaskiga saker jag missade ikväll.




Varför kan jag fortfarande inte andas när jag ser dig.

18,10,08

Slumber Party?

Ska börja med att tacka för en trevlig kväll igår med poppe och warg :)
(jag vann över dom i gutar hero flera ggr !!).

Dessutom ska jag tacka Linnea ö för att hon så hastigt tog hand om mej vid  12 snåret när jag missat bussarna och wargs föräldrar inte kunde skjutsa mej! Grymt snällt och trevligt också :) synd bara att vi inte kunde göra varma mackor.. får bli en annan gång.

Ikväll blir det att fara till emma och träffa tjejerna i klassen, blir säkert trevligt, hoppas de iaf. Blir film och sånt, endel ska sova över men de blir inget av för mej. Har hört att vi ska se "mamma mia" också.

 
Sry guys, men jag hade ingen annan bild på alla tjejer i klassen på den här datorn=)

17,10,08

Plan B

Okej sjömans klänningen blev tydligen skrotat, mia trodde den var för svår att sy plus att hon riktigt gillade att den var så avslöjande..... men jag har kommit på en ny idé som nog också borde funka. Flygvärdinna. tror inte de är så många som tänkt på de? Jag har nämligen redan en svart tight kjol, det enda som behövs är en vit shorta, en röd scarf (att knyta runt halsen)  och försöka jaga någon flygvärdinne liknande "mössa". Blir att dra iväg till kupan och leta det sista tror jag, brukar finnas konstiga saker där till bra priser :)


Ja jag hade tråkigt och ritade dit min flygvärdinne dräkt över den förra som var blå. Tror faktiskt det där kan funka riktigt bra? Blir rätt lätt att fixa iaf, måste bara vara försiktig så det inte blir för propert och dressy så ska det nog gå bra?

Ikväll blir det iaf att umgås med warg, poppe och hans tjej :) blir trevligt, äta tacos och spela gh osv. Får inte missa bussen igen bara haha.


16,10,08

Torsdagar är det värsta jag vet

Rubriken vittnar väl om att jag inte har haft världens bästa dag? Huvudvärk som inte velat gå bort, och lukten av den där äckliga parfymen vill inte försvinna ur min näsa.. ursch :S
Men nu är jag hemma iaf, ska bara tare lugnt idag tror jag. Nej just ja, Sofia kommer ju hem från Kreta idag!! Så om hon inte kommer allt för sent ska jag nog hälsa på henne;) hon har tydligen köpt en överraskning till mej :] hihi undrar vare är.
Hoppas desutom att hon inte blivit så brun, för då blir jag ledsen :( men dom stackarna har tydligen inte haft så bra väder..

Förresten, vad hände med att jag och ida skulle göra om Hannas blogg :S? Jag får typ jätte dåligt samvete över att vi inte ens har börjat.... men ja har  verkligen inte kunnat sitta  nånting vid photoshop och ida har bara pluggat och pluggat... hmm vi får seriöst ta tag i det där snart! Min egna blogg måste också göras om..

Dessutom så börjar ju EOS (inga vanliga lektioner utan bara engagera oss i estetiska saker ;)) imorrn! fortsätter under hela nästa vecka så man kan ju nästan säga att vårat lov börjar då (A) spännande.


Plus,
Jag peppar för Hallowen!! Och har äntligen fått lite ideer till vad jag ska klä ut me till. va sägs som sjömansflicka ;)?
pepppepppepppepppepppepp!!! haha nu sitter jag och linnéa och peppar tsm, de va hon som hjälpte mej hitta sjömansdräkten ni ser här nere :)



ska be mia sy något liknande, hoppas hon vill och kan=) annars får jag ha en plan b


16,10,08

Emma, Stina, jag och Kurtis


Sitter på engelska lektionen nu, borde egentligen skriva klart mitt cv, lr ska jag säga börja på det? Jag känner som vanligt att jag verkligen inte orkar lr har lust. Så nu ska jag istället berätta om gårdagens äventyr !

Jag satt vid tv:n och gjorde absolut ingenting när jag fick ett oväntat sms av emma där hon frågade om jag ville följa henne och stina och bada på edda senare på kvällen. Såklart jag ville :) Så kl kvart i 7 var alla på plats och ombytta, redo för att blöta ner oss.



Så vart ska jag börja? Vi simmade runt lite i den stora poolen först men bytte snabbt ut den mot den lite mindre som det brukar vara vattengympa i. Det var vi och 3 (inte så stora) pojkar där.
Men helt plötsligt kommer en ung badvakt in och säger åt oss att vi måste gå upp, så vi börjar lugnt gå åt det håll dörren är. Men badvakten (som vi senare döpte till kurtis? tror jag iaf) tyckte tydligen att vi inte gick nog snabbt och sa irriterat och med en väldigt hög röst: "Nu får ni faktiskt komma upp tjejer!" .... Vi var ju påväg?! vi kunde ju liksom inte flyga därifrån, men de tyckte nog han att vi skulle gjort. Vi gick upp och lämnade kurtis bakom oss, men de va inte sista gången vi skulle ha att göra med honom den kvällen.

Det var nämligen rätt kallt i den stora basängen, tyckte vi iaf, så vi bestämde oss för att hoppa i bubbelpoolen (som självklart skulle vara avstängd). Vad hade för val? Frysa eller barnbassängen, så sagt och gjort "hoppade" vi i den lilla grunda och väldigt varma (undrar just varför) bassängen och hade det behagligt. Vem tror ni går förbi om inte kurtis.. Och ska jag vara helt ärlig, om blickar kunnat döda, hade vi alla varit döda nu. Men han höll faktiskt munnen stängd. Vi däremot skrattade nog lite väl högt. Vi begav oss ist till den djupa poolen, och alla 3 lyckades hoppa från högsta ;) haha med lite övertalning från stinas håll. Sen för att avsluta det hela kan jag ju säga att vi lånade såna där västar man flyter av, som vi tydligen inte fick låna, men hur skulle vi kunna veta det? Stod det någon åldersgräns kanske? nej. Men iaf så kom en tjej (badvakt) och sa snällt: "visst är dom där lite för stora för er?" skrattar snällt* Vi svarar alla: "jo" och börjar sen ta av oss dom. Sen kmr kurtis och är argare än någonsin, skriker åt oss att komma upp ur vattnen och ta av oss västarna fort som fan. Och bara för att bli ännu drygare säger han: dom här västarna kostar mer än erat studiebidrag! .... eh ursäkta? haha de va så fult att  det bara blev roligt. Han hade nog ingen bra dag tror jag. Eller så har han nånting emot oss ungdomar (fast han var ju en själv?). Aja men vi hade trevligt ändå och jag måste säga att det var väldigt trevligt att dom frågade om jag ville följa med. Måste göras om nån gång :)

15,10,08

What goes around


okej, riktigt dålig uppdatering i veckan.. Har varit hos pappa och jag är inte så duktig på att sitta vid datorn där. Menmen
Nu är jag iaf hos Mia där (till min förvåning) dörren stod helt öppen när jag kom hem (jag visste ju däremot att ingen annan var hemma) men sen kom jag ju på varför. Byggargubbarna har varit och bytt fönster och nu ska dom sätta in persienerna också (lr hure nu stavas). Lite jobbigt med främmande män i lägenheten då jag ville sätta mej vid pianot och spela, kan ju medela att de inte alls blev av. Så nu sitter jag och trycker inne i datarummet ist, dom har nämligen hunnit sätta in persienerna där.

Angående piano spelet så har warg tvingat mej till att lära mej en låt. Haha jaja lika bra för jag stå så stilla med det just nu vilket är riktigt tråkigt.. Hur som helst är det en sån där vacker klassisk komplicerad låt som warg kan spela helt utan problem (såklart). Men jag har iaf bestämt mej för att jag ska kunna den en vacker dag! Just nu övar jag på basgången som faktiskt inte var helt omöjlig, det jobbiga är att jag har så små händer som inte tycker om att de är så långt mellan tangenterna ;) men jag ska klara det så småningom så det så.

Förresten så försovde jag mej idag.. kvart i 8 kom mia och frågade om inte jag skulle stiga upp. Fan. Vi började halv 9 och om jag skyndade mej så borde jag hinna hyffsat bra, men när jag tog en snabb titt i spegeln upptäckte jag att en dursch var ett måste för mitt hår var, hur ska jag säga? Groteskt äckligt. Så, en snabb dursch? jomen lr hur, jag vet inte varför men de är jätte mysigt att duscha hos mia och helt plötsligt hade det gått 20 min. Sen vare ju det där med att välja kläder.. Lånade av caisa eftersom jag inte hade med mej några kläder (väldigt oplanerat att jag skulle sova där). Jag kom mej iaf iväg tillslut.. kom bara 1 timme försent :$.. men hon som prickade av mej skrev då inge om att jag varit sen, råvärt !

 
jag och caisa på lilla kina (jag orkar som inte att hon går i 7:an och typ ser äldre ut än jag ;)? haha)

Just ja sen vill jag tacka linda och warg för en mysig film kväll igår :D vi åt godis, såg stardust och spelade bra musik ;) Nästa gång måste linnea få vara med (stackarn va tvungen att sälja kakor).

Angående helgen då? Tjaa på fredag blir det iaf warg och poppe (vi har planerat det så himla länge, ska bli kul:))
Oj nu kom bygggubben in hit.. läskigt !
Ja och sen får vi se hur det blir på lördag. Vi ska ju ha tjejkväll hos emma med tjejerna i klassen.. Men ja, jag vet inte. Tror inte det blir av för mej. Kanske far förbi en stund.



Oj så mycket jag skrev. haha kanske har tagit igen lite av det ni missat ;)
Så det var allt för mej den här gången, och allt för byggargubben också. Han gick just. Snäll var han iaf :)


11,10,08

Barnhemmet

Så hur har helgen varit hittils? Jo riktigt bra om jag får säga det själv.
Började den med att köpa godis och andra onyttigheter med Linnea Ö. Sedan tog vi bussen till Bergsbyn för att möta upp Linda och beställa pizza. (ni förstår vilket håll det här är påväg mot va?.. Just det filmkväll)  Så vi började Med att se "day after tomorrow, som Linda på något konstigt sätt lyckats missa! Men vi hann desvärre inte se klart den helt utan tog bussen tillbaka till stan för att se vad som hände hos Klas (Det började riktigt lungt och trevligt, men spårade självklart i slutet). Så efter att ha mött folk av alla olika slag drog vi oss tillbaka till Bergsbyn för att fortsätta våran filmkväll med att se klart "Day after tomorrow". En film som jag själv sett vääldigt många gånger, men jag gillar den ju ändå. Sen efter det sammlade vi mod för "Barnhemmet", en spansk film av regissören av "Pans labyrint" om det är någon som känner till den? En riktigt bra film för den som gillar fantasy. Hur som helst så är "Barnhemmet" som vi tänkt se en skräckis (vilket ingen av oss egentligen hanterar så bra, men har man bestämt sej så har man). Så sagt och gjort, vi såg klart hela filmen med hjälp av en lugn Linnea i mitten och stora kuddar som ibland kanske täckte ganska mkt av tv:rutan (A) Kan ju säga att det finns just en sak som sätter sina spår. Men även fast den skrämde livet ur mej så gillade jag den starkt, den va riktigt bra gjord!
Måste ju dessutom tillägga att den är läskig minst i 1 timme non-stop



Dessutom så överlevde vi ju kvällen men var tvungen att se "En riddares historia" innan vi somnade för att lugna ner oss lite ;)


09,10,08

Eyes on the highway

Ensam i världen
jag hör bara brus

Sitter i hörnet
där finns inget ljus

Utanför fönstret
går en vind utan sus

Skratten är borta
så som lyckliga rus

Slutar att andas
Faller mot kantigt grus

Ensam i världen
jag hör bara brus

08,10,08

Shopping!

Helt oplanerat for jag och mamma en sväng på stan idag. Och helt oväntat så hittade jag faktiskt en massa :)
2 tröjor, ett par skor och så har jag lagt av 2 tröjor till. Får se hur det blir med dom=) här krm bilder iaf (hade tänkt att ta med systemkameran, men bilderna vägrade komma över till datorn så det fick bli mobilen..)

Tröjorna kommer från H&M och skorna från Wedins





 otroligt dålig bild på skorna..
                                   Dessutom är jag orolig över att dom sticker ut lite där bak, gör det något lr?

08,10,08

ES2d!



Skolfoto 08  - tjaa de kunde varit värre, lr hur :)?



06,10,08

Don't lose hope




Fick den av ida nyss, hon har gjort den åt mej.
Och måste säga att det var just vad jag behövde höra nu

06,10,08

If you haven't noticed, you meen the world to me

 bild: Ida nilsson 


Take my gun it is loaded
Take my gun and put it to my head just shoot it out
husch now baby don't you cry
I'll be just fine
I'll be just fine

03,10,08

So you think you can dance

 Foto: Linn B

Sitter på engelska lektion och har ingen inspiration alls menmen, snart äre hål tills ensamble!
Hade ju Foto A nu på morgonen, dom berättade att vi ska få göra ett bokomslag och jag känner mej faktiskt otroligt pepped:D ska bli riktigt kul, ska desutom utnyttja ida lite grann hade jag tänkt mihihi (A)

Så hur ser helgen ut? Hanna med fler ikväll, Ida, fota, photoshop ( ska försöka få ihop Hannas blogg klart, hoppas de blir bra, sen ska vi nog börja spåna på min också :)) osvosv imorrn :D! Och sen på söndag ska jag nog hjälpa pappa att måla lite :) blir en riktigt trevlig helg tror jag! kan knappt vänta på att få sluta :)

RSS 2.0