30,09,08

What she became



Let me tell you about a girl
She has long hair that blows in the wind.
She has deep and empty eyes
No one really dared to look right in to them.
And when she looks in to the mirror
All she sees is this pale white face
And the marks, yes the scars
That they made
                                  
And this is who she is
What they've done too her
They marked here
And this is who she became
When they didn't look after her
                                  
Let me tell you about a boy
That our girl fell in love with
He kind of blind here eyes with pretty lies
She couldn't see trough them
He kind of crash here world even more then before


And this is who she is
What you've done too her
You've marked her
And this is who she became
When you left her without a word


But here's the thing
I let you down
 Like every body else in you're life has done before me..


I'm sorry for the pain that I caused you babe
I never meant to hurt you ore make you sad
Because it breaks my heart to here you're teardrops fall to the ground


And this is who she is
What I've done too her
I've marked her
And this is who she became
When I didn't hold her hand


And this is who she is
What we've done too her
We've marked her
And this is who she became
When we didn't do our best


And now she trust no one
And it's our fault.


Texten till en av mina egna låtar, Hon som jag skrev den till ville så gärna att jag skulle skriva ner den så nu har jag gjort det. Hoppas ni gillar det (även fast melodin självklart fattas).

29,09,08

sony a200



Äntligen! Idag har jag fått starta igång kameran för första gången och jag måste säga att det känns riktigt bra :)
Har smyg tagit lite kort, men tyvärr inte lyckats åstakomma så mycket spännande, speciellt eftersom solen nästan hunnit gå ner när jag äntligen kom mej ut men kameran i högsta hugg. Besvikelsen var ganska stor Men det kommer ju fler dagar :) Och fortsätter vädret så här lär det ju inte bli någon konst att ta vackra höst bilder! Ska försöka få hit vikkan att fota med mej, får se hur det går hehe här kmr iaf några halvtaskiga smakprov.

 




ni får ursäkta om bilderna inte är så bra, bara det att min dator visar konstiga färger, så ser det bra ut för mej kan det se mindra bra ut för er..  haha får kolla imorrn på skolan hur det verkligen ser ut.
 Ni får er ju iaf ett gott skratt om inte annat ;)

29,09,08

Uppdraget!

Om ni inte redan läst de så fick jag en förfrågan på mitt förra inlägg av Hanna, hon undrade om inte jag kunde göra om hennes blogg. Och jag som bara tänkt sikta mej in på att göra klart min ;) haha nämen de låter bara roligt tkr jag, och jag känner hur jag redan böjrar spåna på ideér, Hanna ville gärna ha en mörklila bakrund och det tkr jag låter som en fin färg att jobba från. Sen hade hon tydligen inga bra kort på sej själv (...) eller på folk hon tycker om, men jag ska ta med mej system kameran till fredag och klicka fram några åt henne:) hade jag tänkt iaf .
 
  

Men hur som helst så vill jag ju självklart väldigt gärna ha med mej min älsklings tjej Ida till hjälp med hennes härliga ideér och hennes avancerade photoshop haha så vad säger du Ida :)? Är du med :D?

  


28,09,08

Life lead me

Helgen har inte varit något speciellt (förutom fredag då:)) bara myst hemma med släckten osv. Och självklart spelat guitar hero med vikkan, som faktiskt blvit riktigt duktigt, speciellt med tanke på att hon aldrig spelat de förr :). Men peppar för fest nästa helg !! ska bli riktigt kul :)

Just nu sitter jag och lyssnar på The Application, dom är riktigt bra ju, blir som glad av att lyssna på dom, speciellt efter spelningen som va så sjukt bra! haha oj vad jag har tjatat ut dom orden menmen, som anton sa efter typ 11:e gången;  "man kan höra det hur många ggr som helst ;)". Så jag fortsätter haha.

Dessutom måste jag ju skryta lite om att jag var med på bloggen deras haha,  Niklas och jag fick lite beröm för att vi peppade publiken osv=D kul

www.theapplication.blogg.se 

  japp jag är stolt ;)

Btw så är man ju ledig imorrn! Då drar jag vidare till pappsen, blir att använda min nya älskling (kameran) och fota nya bilder och därefter göra en ny design till bloggen min. haha blir mycket nytt!  Men faktiskt den börjar vara väldigt tråkig om jag får säga det själv. Så vänta och se:)

27,09,08

Frikväll

Flaskspelandet gick ju ändå över förväntan måste jag säga? inga större tacktfel osv. MEN vad hände med stjärnan?! vilket fiasko det blev, ingen såg eller fattade nånting, riktigt fattigt men aja, de japanska ljuslyckorna gjorde sej ju fina i vattnet iaf, försökte ta nåt fint kort men de gick inge vidare:P Vikkan va iaf där och såg allt, hon tyckte vi va duktiga, förutom stjärnan då....
Men före allt flaskspelande började gick vi omkring på stan och lyssnade på alla duktiga musikare!

    

Sen efter allt var klart skyndade vi vidare till E4an där THE APPLICATION spelade! De va en riktig höjdare, super smockat med folk dessutom. Man blir som så stolt över att ha dom i sin klass :')



       Foto: Sofiahed

Laddar till nästa spelning ;)


25,09,08

I want my fucking camera!

Känner hur liite inspiration jag har just  nu :/ men på måndag drar jag till pappsen och då blire att ta kort kort och kort!! längtar såå efter min kära kamera </3 har inte ens hunnit använda den än :( men nu är den då superladdad i typ en vecka så;) 
vänta tills dess så kommer egna bilder in på bloggen :)! Plus att de blir en ny design snart, är så sjukt less på denna ! haha

btw, ni vill inte se mina lår nu efter flaskgrejen på skolan, dom är blåa och jag skämtar inte!

23,09,08

Stolt gh nörd

Ja då har man klarat ut Guitar hero på medium då :) Raining blood och sista battle låten va inte lugna :O men klarade dom ju tillslut ;) heheh, alltså idag har jag seriöst spelat det non stop efter jag kom hem från skolan, lr njaa tog paus på typ 15 min och spelade singstar, åt middag sen var jag igång med guran igen! hahah Im addicted, men ja gillare!
Desutom  har jag nu hittat den perfecta låten att träna Hard på, väldigt lätt start så man slipper chocken. Och ja jag har tänkt tvinga mej att lära mej hard nu:)


 ett inlägg om gitarr spelande, därför lägger jag in en bild på pianot, passande


bilden är rätt så söt också......................... jag bjuder på den!


22,09,08

Din hand i min hand


Vart tog tiden vägen, den brukade gå långsamt och vara vänlig.
Nu är den bara en kall påminnelse om allt som är borta
Finns det inget sätt att få tillbaka den, att få uppleva saker igen.
Inget verkar möjligt längre
Att hoppas känns löjligt, rent utav fånigt.
Längar efter något som inte längre är sant.
saknaden växer sej bara större, snart tar den över mej
Saknaden efter dej

21,09,08

Rock on !

Jaha då var födelsedagen slut, måste säga att den har varit helt okej, inget speciellt men inte dålig heller.
Det gick helt okej att sjunga också, gick riktigt bra på hallelujah faktiskt. Efter dopet for vi hem till mamma för att öppna paket. Gissa vad jag fick ? Guitar hero !! wiii ja som önskat mej ett så, plus att jag fick med 2 gitarrer, helt perfect :)
Dessutom fick jag en söt guldring och matchande örhängen från pilgrim=)



21,09,08

Födelsedags barnet !

Så då var man 17 då :) vill ni veta en sak? JAG FICK EN SYSTEM KAMERA AV PAPPA !!!! väldigt oväntat men uppskattat, tack pappsen :*



Sen kanske jag ska berätta va vi gjorde igår? Blev ju som firad då eftersom ja ska sjunga på dop och så idag.
Vi (Mia, pappa, caisa, ebba och jag) gick först på bio, vi såg Patrik 1,5. En svensk och riktigt rolig film faktiskt :) sen efter det bar det av till lilla kina för att äta middag och sedan efterrätt hemma vid tv, där jag fick min present av mia (present kort på h&m för 300 kr !) Ritkigt trevligt hade vi faktiskt.



Kl 15.00 idag ska jag iaf sjunga på dopet och jag känner verkligen hur min röst Inte vill sammarbeta med mej, suck aja vi får hoppas på det bästa. Efter dopet blire att fara till mamsen och få mer paket :] dom ringde och sjöng för mej imorse också, lite fel blev de men visst vare fint ändå =) de är ju ändå tanken som räknas ;D

20,09,08

Final countdown

Jahapp då vare bara 23 minuter kvar tills man blir 17 år, känns ju helt okej faktikt, bara ett år kvar till 18 !

Gårdagen med sofia blev mysig, gjorde som inte så mkt speciellt men va kul ändå. Fick ett singstar av henne så vi sjöng som tokar ;D  Sen så vågade vi på oss att se filmen The ring ! huuh läskig varen ju, fast har faktiskt inte fått några jobbiga men efter den, kunde sova riktigt bra utan att tänka på någon läskig tjej med långt svart hår som ville döda mej Haha sofia va faktiskt mer skakis efteråt än jag, och hon är rätt hårdhudad näre gäller skräckisar gämnfört med mej så jag va rätt nöjd med mej själv.




    


19,09,08

Happy Birthday! nja nästan iaf.

Idag är det fredag, snart är det helg! kan de bli bättre ?!
JA de kan det :D om nån timme kmr sofia och då ska jag spela hennes låt "What she became"  för henne (de är endel av hennes födelsedags present) sen har jag ensamble, jazz, och sen slutar jag ! då drar jag och sofia vidare till mor min för att hämta  the ring som vi har tänkt se ikväll, och sedan ska vi bara vänt apå att ann charlotte (sofias mamma) kmr och hämtar oss så far vi till burvik :D där blire god middag och MASSOR med myys :)

Jag lyckades hitta en present till sofia igår iaf :D de blev ett spakitt från bodyshop! hoppas hon gillar de :) desutom sa hon att hon hade hittat nåt jäätte bra till mej:O undar vare är (A)         


Jo dessutom så har jag äntligen lyckas köpa något till Ida, som fyllde år i maj, seriöst skamlig.... men hon blev då väldigt glad över presenten, såå antar bättre sent än aldrig, lr hur?

 
Ida fick en söt brosch från make up store


18,09,08

Femenism?

Sitter på skolan, har idéhistoria, grupparbete.

Jag ska alltså skriva om Femenismen som jag så idiotiskt tog åt mej,  de är ju verkligen inte snabbt läst om det.. åh ursch inte peppen på nånting idag alltså.
Plus att jag och några till från våran klass ska ta kort till den dära studieguiden som ALLA 9:or får... gulp.. ja tänkte som inte på de först, men vi ska typ boila, så slipper de bli ett så seriöst " le och var söt" bild ;P

Sen efter skolan blire nog att öva inför dopet med piano tjejen. Satt mej och övade på låtarna lite imorse innan vi började och de gick verkligen hemskt, fattar inte varför ja sjunger så himla dåligt :( hoppas de går bättre på själva dopet bara!

Nu ska jag tänka posetivt, det är fredag imorrn!! Veckan har verkligen gått superfort men de kan ju bero på att jag va sjuk i 2 dar haha men jag klagar inte :)  Så imorrn blire heldag med sofia, vi ska fira varandra. På lördag blire middag och bio med mia och dom, ska bli superkul för de va länge sen vi sågs! Och på söndag blire ju då att sjunga på dopet och sen bara göra sånt som jag vill, de är ju trots allt min födelsedag ;)

 pic by: Bodja 

15,09,08

To cool for school..?


Pencillin kur. 10 dar. Igen. wiihoo ... -.-

Jahapp då var man där igen då, lasarettet 11.00, jag är seriöst stammis där! Alla systrar hejjar och ojar sej över att jag är där igen. Mina halsmandlar är omtalade och många sköterskor och praktikanter tar sej gärna en titt på dom om dom får. Halsläkaren som jag besökte förra måndagen sa att jag helt klart hade 2-3 mamma scans köttbullar där på varje sida...?! Och då var jag inte ens så svullen, tyckte jag själv. Men det oroade mej det där han sa om att rösten kunde förändras om dom opererade bort mina halsmandlar... gulp... de lät ju inte för bra? Jag menar, jag är sångare. Jag använder min röst dagligen, det är mitt liv. Tänk om jag får asful röst efter de, va gör jag då liksom :S? Snacka om att jag började fundera kraftigt på att låta bli även om det verkligen behövs.
Men jag ska på återkoll i början av november så håll tummarna för att svullnaden ska ha gått ner innan dess så jag slipper förstöra min röst :S?

Men hursom helst så var var mamma min lite smått arg där på lasarettet och jag tyckte nog de va lite pinsamt, men det gav resultat! Fick pencillin utskrivet och ärligt talat känns det bättre efter bara en dag, fatta efter 10 !

Jag hoppas bara att min röst håller till på söndag för då ska jag sjunga på grannens son Elliots dop. Skulle ju vara sådär lagomt kul att sjunga med uppsvullen hals. Men vi får väl se.

Förövrigt så fyller jag och sofia år snart! jag 21/9 och hon 24/9 PLUS att vi i år har varit kompisar i 5 år! så det ska firas i helgen !!!

    Solstråle


14,09,08

Behind every great love is a great story.

Sov över hos Ida  igår, vi hade stora planer för kvällen! men uppfyllde inte en enda av dom, fast trevligt hade vi ju ändå:)
Det som är mindre trevligt är att jag har blivit sjuk, Igen. Är så jävla trött på att vara sjuk så jag vet inte vad. Har feber och jätte ont i halsen, snart har jag varit sjuk, non stop i 8 veckor. Och just när jag börjar må bättre igen kommer allt och så äre bara att börja från början. Sjukt tröttsamt. Jag hinner ju inte med mitt liv längre, ligger bara och är sjuk.

Så idag har jag bara legat i soffan och sett film med vikkan, sista filmen var The notebook. En otroligt vacker film som alla borde ta chansen att se! Vikkan satt och snyfftade som bara den, men jag gråter som aldrig till filmer längre, vet inte varför. Det bara är så.











Filmen fick mej iaf att tänka mycket, på vad som kunde varit och hur allt är.
snart ger jag upp

12,09,08

Klick

Sitter på Foto A lektion och har tråkigt, vi har inte fått fota nåning på två lektioner nu :S bara fyllt i en massa stensiler, usch säger jag bara menmen sånt är ju viktigt att lära sej också! Men ärligt talat fattar jag inte så mkt (A) jag tar kort när det känns bra, kör på känslan helt enkelt :D





   

nature

11,09,08

I hate my heart cause it hurts without you.



såå, skolfoto idag. Fejksmilet nr 1, men aja de kunde varit värre !



jag vet aldrig vad jag ska skriva längre, allt känns rätt.. meningslöst?
Men sofia förgyllde iaf min dag idag, har saknat henne rå mkt så skönt att få skratta av sej lite grann :)





Confused

03,09,08

The past is still remeberd

                                            None          (L)


någon saknas. . .


 

01,09,08

I miss those days when good-bye only meant until tomorrow




Fattar inte varför det har blivit så svårt att säga som det är helt plötsligt. Jag mår bra, allt är bra.. visst?
Jag orkar inte förklara för någon längre, ingen fattar, ingen orkar förstå. På utsidan ler jag så varför undra?
Jag vill inte gå till min säng i mörkret och försöka sova, för då kommer tankarna upp. Men samtidigt vill jag bara att dagarna ska ta slut. Skola? skitsamma vem bryr sej.. jag orkar inte, jag vill inte. Allt är grått och mörkt. Få ljusstrålar får mej att glömma, eller åtminstånde tänka på något annat en stund. Men dom försvinner alltid, tillslut.

Måste sluta försöka gömma mej, trösta mej med sånt som jag i längden vet bara skadar mej mer. Men kan inte låta bli, dom tomma skratten, glädjestunderna jag får, får mej att känna mej levande, nästan lycklig. Tills jag kraschar och måste starta om på ruta 1 igen. saknar dej.



       

Jag vill inte glömma, vill inte komma ihåg, vill inte släppa taget, vill börja om.


 


RSS 2.0