28,01,09

I'd pull a sunshine story in a pouring rainBild: Ida Nilsson

Idag har det faktiskt hänt en hel del. Det första som hände på morgonen var att vi från Foto A kursen var och fotade i st olovs kyrkan (stadskyrkan alltså) Blev riktigt fina bilder måste jag säga och vi fick till och medgå upp i klocktornet ! De ni ;) hehe va typ läskigt för de va många smala trä trappor som lutade i vad som kändes typ 80 grader. Sista trappan var v'ärst, ingen hade speciellt stor lust att gå upp för den men vi klarade det och de var värt de. Ganska kul att se stan uppifrån och dessutom sitter fortfarande lamporna (typ julbelysning fast det är vanliga stora glödlampor) kvar runt hela "tornet" så där blev det super bilder. Ska lägga ut bilder imorrn :) ska säga att jag tjuvkikade på Guffes bilder också, huur fina som hest :O Fattar inte hur han lyckas, jag blir riktigt avis faktiskt.. :)

Ja sen efter skolan var jag på läkarbesök om mina halsmandlar, det var samma läkare som förra gången och han var nog rätt övertygad om att mina halsmandlar skulle ha krymt till "normal" storlek nu. Men han såg inte riktigt lika nöjd ut när han kikade in måste jag säga. Jag hade fått operera bort dom nu om jag hade velat men eftersom jag inte har några problem eller ont längre tycker jag att det känns onödigt. Men skulle jag besvären komma tillbaka blir det operantion.

Sen nu ikväll har jag varit på Waynes och fikade med Lucia gänget minus moastina och bella. Var riktigt mysigt faktiskt också fick vi våra videor från norran.se (dom när vi sjunger osv). Så jaa, det har varit en händelse rik dag :)

Kommentarer
Postat av: Ida

2009-01-29 @ 16:07:02
URL: http://idacnilsson.blogg.se/
Postat av: Ida

okej... nu ska jag försöka skriva något i kommentaren också ;) fin bild! hehe (A) imorgon ska vi på bio! :D vill se dina klocktornsbilder :)

2009-01-29 @ 16:07:49
URL: http://idacnilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0