25,06,09

Don't ever


Foto: Jag

Bara jag som typ håller på att avlida av värmeböljan? Det är verkligen sjuukt varmt till och med nu när kl är åtta på kvällen, haha men man ska väl inte klaga antar jag fast lite för varmt för min smak måste jag säga. I kväll kmr sofia och sover över här, sen så ska vi upp i ottan imorgon och fara till stranden för att bada och steka järnet!

Till helgen blire iaf att bo hos Ida eftersom hennes familj är på piteå summergames och hon bor ensam, så det blir nog mys :) Synd bara att stadsfesten är fram flyttad för det är rätt skönt att vara där på den helgen måste jag säga, men men blir nog bra ändå!


22,06,09

Unusual You


Gamla designen

Ni ser en ny "design" lr vad man nu ska säga. Har egentligen bara bytt till en bild från rhodos ist för de tre jag hade förr, sen är citatet också borta. Men tkr det blev rätt bra, enkelt och skönt på nåt sätt :) Nu kmr jag nog försöka låta bli att göra om min design på ett tag! Till hösten kanske=)

21,06,09

You spin me right round


Foto: Thomas

Här kommer en till bild från Anthony quinn bay i Rhodos.

Har nyss duschat och ser att solen fortfarande lyser där ute, tror jag ska ta med mig Ipoden ut och sätta mig i solstolen en stund. Ansiktet börjar tappa sin fina bruna färg så man kanske lyckas jobba upp den lite igen hehe. Vet inte riktigt vad som händer idag, kanske far till pappa ikväll men förmodligen blir det imorgon. Men hur som helst, nu blire solen!


20,06,09

Med vackra ord somnar  vi in




Visst ser det gott ut?! Våran midsommar aftons middag, som jag, Ida, Warg och Johan gjorde. Tycker vi var extremt duktiga faktiskt, maten både såg god ut och smakade gott också ;) Hehe men efter våran middags succé drog vi vidare till stina där en massa folk var, spelade (?) maffia och körde kubbstafett. Men där vid halv 1 kom stina på (som skulle upp och jobba typ 7) att vi ville fara och köpa chips och se film. Så det var precis vad vi gjorde, en lång men trevlig natt blev det. Vissa somnade dock i soffan.


19,06,09

I hope it's gonna make you notice


Foto & redigering: Ida Nilsson

Jag är trött och borde sova, men går inte riktigt än. Musiken som ljuder i mina öron borde stängas av och inte spelas mer. Jag tror den här natten är en sån där natt som man drömmer mardrömmar till. Sov gott.


17,06,09

Minnen för livet

stranden nedanför hotellet


Vi hade ett banan "träd" växandes på vårat hotell.




Gamla stan i Rhodos



Nåt av det vackraste jag sett - Anthony Quinn Bay







Låter som sagt bilderna tala för sig, men riktigt bra semester har det varit !

17,06,09

Come away with me


På Anthony Quinn bay

Borta bra men hemma bäst. Måste faktiskt säga att det är så, har haft det suuuper på Rhodos och verkligen levt livet! Men nu är det till baka till verkligheten och det känns rätt så skönt faktiskt, synd att det är så kallt här bara..

Orkar inte skriva så mkt om vad som hände, ni får se ett bild inlägg snart :)!

10,05,09

Wonderfuul



Ikväll kl 21.00 bär det av till ön Rhodos i Grekland! Ja ni ser ju hur väderleken ser ut, känns heeelt okej om jag får säga det själv ;) Ha det så bra allihopa på skolavslutningar osv, jag missar ju tyvärr detta iår men det är så värt det! Kan inte riktigt fatta att jag imorgon kmr vakna upp av en helt ny luft fuktighet, värme och sol, underbart säger jag bara.

kommer förmodligen hinna skriva en gång till MEN annars får ni ha det så bra här hemma i 10 gradiga skellefteå, för snart blir sunshine för min del :D

10,05,09

Vad är väl en bal på slottet?



























Foto: Jag

Igår ägde studentbalen rum på folketshus och jag och en massa annat folk var där för att se på alla finklädda studenter! Som ni ser så fotade jag en hel del, men tyvärr är solen och huvuden ivägen ibland men vad ska man göra? Alla var riktigt fina iaf och är det nån som skulle vilja ha några kort så är det bara att höra av sig!

08,06,09

Let the sunshine in






Foto: tagna från Norran

Idag har det varit en lite anorlunda dag på anderstorps skolan, det har varit brännbolls turnering, 3orna har haft utklädnings tävling och vi musikare harf så klart spelat musik. En rätt trevlig dag som även bjöd på lite sol, tyvärr stannade den inte allt för länge.. Hade iaf med mig kameran för jag hade tänkt ta lite kort på allt spektakel, men självklart hade jag råkat lämna minnet hemma.. bra där! Så därför har jag snott lite bilder från Norran ist.

Dessutom är det ju balen imorgon! Ni kan lita på att jag ska hämta minnet och fota för fullt! Hoppas Ida tar med sig sitt objektiv så man kan få lite bättre bilder=D

07,06,09

Oh, I'm gonna leave this world for a while


Glömde föresten att berätta om "konserten" i landskyrkan med kören (och en orkester) idag. Måste faktiskt erkänna att det inte gick allt för dåligt, inte lika dåligt som vi trodde iaf. Så man får väl nöja sig med det då.


Imorrn har vi ute konsert på skolan, det ska vara brännboll och en massa annat jippon samtidigt bakom idrotten på anderstorpsskolan, så har ni vägarna förbi kan ni ju ta er en titt. Men blir det dåligt väder så blir det en klassisk korridor konsert, funkar ju det också! Frågan är ju bara hur mycket folk det blir som lyssnar då.. men aja blir säkert bra!

Kom hem Ida, jag saknar dig!!


07,06,09

In the mood for dancing

Ny:

Gamla:


Har gjort en ny design till marias blogg som ni ser, den översta är den nya och den undre den förra jag gjorde till henne. Blev en ganska enkel men stilren design. Hoppas ni gillar den :)

07,06,09

Put on your pretty lies, you're in the city of wonder


Foto & redigering: Jag

Satt nyss och lekte lite i photoshop som ni kanske ser? Tycker bilden blev rätt skön faktiskt. Men hur som helst så har jag suttit och gjort en ny design till marias blogg nu och är nästan klar, blev lite strul med profilbilden som jag tänker fixa imorgon ist (lr det blir ju idag då?). Så ni får säkert se resultatet då.

Timmarna närmar sig sakta men säkert mot konserten med kören och nån orkester tror jag? Kan då lungt meddela att ingen direkt ser fram emot det.. Alltså låtarna är verkligen jätte fina och så, men vi gör dom inte rättvisa. Ingen orkar engagera sig nog mkt för att det ska funka. Jaja vi får väl se hure går.. Som tur är äre ju i kyrkan, så det lär vara många äldre som lyssnar och tkr det låter jäätte vackert. Vi får hoppas på det iaf!

06,06,09

Someone like me


Foto: Jag

Sitter och gör typ absolut ingenting nu, rätt trist.. men så kmr det förmodligen att fortsätta hela kvällen eftersom vikkan inte är här. Men jag får försöka klara mej ändå! Kanske sätter mig och ser den underbara filmen Jakten på lycka som will smith är med i (vilket inte gör saken sämre). Trevlig kväll igår dessutom, vi såg I am legend och hitta nemo (som olov inte hade lyckats se?!). Sa jag att vi våldgästa linns hus också? Det gjorde vi iaf haha.

05,06,09

Painted faces fill the places I can't reach


Foto: Jag

Vad tusan har hänt med vädret? Det är typ.. vinter? Känns bra att man snart ska till rhodos iaf!! haha förlåt att jag tjatar så mycket men det känns rätt så bra måste ni ju förstå :D
 
Nu har jag skrivit klart en till bokrecension som jag faktiskt blev riktigt nöjd med, skrev om boken Tusen gånger starkare, en riktigt riktigt bra bok faktiskt! Ikväll blir det iaf att vara med olov sen får man se vad vi hittar på för nåt :) Blir nog bra. Har iaf köpt en massa godis som man kan smaska på hehe

04,06,09

Losing you


Foto: Warg (rätt glad tjej i vänstra hörnet!)

Har som sagt kämpat med bokrecensioner osv ikväll och jag kan meddela att Oliver twist nu är klar och anteckningarna om 1700-talet också, känns bra :) 3 saker till att göra sen äre freedom!

Sitter nu och bara längtar bort till rhodos, vill verkligen bara fara NU !! eller kan vara med på ute konserten på måndag först, sånt är ju alltid kul. Sen kan vi allt fara tkr jag, tisdagen och onsdagen är bara bortkastad tid.. Men man får leva på ändå, och det är ju faktiskt tyyp helg nu, har bara 2 lektioner imorrn och helgerna går ju super fort sen äre inte långt bort :D Hehe blir att packa imorrn

Dessutom fyller Johan 18 år idag, grattis!

04,06,09

7 days to go

 
Foto: Warg

Tänkte att om någon undrar hur jag såg ut på konserten så vare så där (måste få säga att jag älskar klänningen), inte happy face dock men låten handlar ju om en mamma som förlorat sitt barn!

Sitter och skriver bokrecensioner och läsloggar för fullt nu! Allt ska lämnas in före jag far till Rhodos, dvs nu på onsdag..!! Tur jag har hela helgen på mej, rätt tur att jag inte är sämst på sånt här, det går relativt fort när jag väl börjar meen då vare ju det där att börja också, haha men har ju gjort det nu så det börjar allt arta sej :D Snart klar med första bokrecensionen!

Dessutom Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag and off we go!! countdown så att säga !!

03,06,09

Vårkonsert nr2











Foto: Jag


Foto: Warg (från igår)

Yes, lyckades myycket bättre med korten ikväll!
Tänkte att bilderna skulle få tala för detta inlägg, var alltså en till vårkonsert idag och den var riktigt bra tkr jag! Vill bara fortsätta ha konserter for ever typ :D haha nämen seriöst, det är sjukt kul! För er som missade tror jag vi ska ha någon slags spelning på måndag också, krm med mer info om det sen.

Btw, va äre för fel på blogg.se?!! Varför blir mina bilder oskarpa och ser ut att ha jätte dålig kvalla när jag lägger in dom?! ÅH blir så himla arg, så ser dom inte ut egentligen..  aja ni får ha lite överseende med det, om det är någon som vill ha bilder är det bara att höra av sej.


03,06,09

Teenage dirtbag


Spirit of the radio


Här har ni 2 låtar från genrepet igår, den första är en cover på låten Teenage dirtbag med några tjejer från ES2a och ES2d, riktigt härlig och rolig låt som framförs med bra musiker och snygga kläder ;) tyvärr hörs mest trummorna på refrängerna men sånt får man leva med när det är inspelat ibland. Den andra låten är The spirit of radio som framfördes av några killar från ES1a, riktigt duktiga allihopa!

03,06,09

Vårkonsert





Foto: Jag

Ja som sagt hade vi våran årliga vårkonsert igår och jag måste säga att det var riktigt kul, dessutom gick det rätt så bra, skön avslutning på åk 2 typ :) Lyckades dock dåligt med att ta kort, vet inte varför men det ville verkligen inte bli några bra alls, så jag slängde in några som såg någorlunda ut.

Ska dit ikväll och lyssna på alla som inte körde igår, blir spännande och se för jag har inte sett genrepet, hoppas dessutom att jag lyckas få lite bättre kort. Ni får väl se resultatet ikväll.

02,06,09

Saga of..


Foto: Jag

Om cirka en timme har musikarna vårkonsert i anderstorps aulan kl 19.00 för den som vill komma, man måste dock skaffa sej biljetter och det finns vid entrén om det är några över. Jag har nyss gjort mej klar, har min tänkta examens klänning (men eftersom jag är borta på avslutningen använder jag den ikväll ist) och har till och med lockat håret. Så nu blire att tagga :D

Har med mej kameran så det kmr bilder ikväll!

01,06,09

Kanotudden






Bilder, tagna av hannas kamera

Ja idag var alltså klassen ute på kanotudden för att självklart paddla lite! På väg till vårat mål var det motvind och rätt tungt, kmr förmodligen ha träningsvärk i armarna men efter att ha hittat en fin rast plats åt vi middag (jag grillade nåt riktigt gått kött som mamma köpt) och sen drog vi igång med lekar! Det är därför vi gör lite konstiga saker på bilderna som ni kanske förstår ;) Var riktigt trevligt iaf :)

Hur som helst så är det vårkonsert imorgon och på onsdag kl 19.00 i anderstorps aulan (det är olika pogram och låtar på dom olika dagarna) för den som har lust att komma och lyssna, man måste tyvärr ha biljetter dit, jag själv har ungf 4 st som jag ge bort så det är bara höra av sej om man vill ha en!

Har dessutom glömt gratta Ögren här på bloggen, hon fyllde 18 år i torsdags, Grattis till henne och till Emma som fyller 18 år idag!

RSS 2.0