31,03,09

Strobelight


Ge mej fast i blått :)?

Sitter och kollar lite kläder för nuvarande, är så sjukt sugen på en riktig party klänning! Jag äger som inte någon äkta sådan så jag funderar på om det är dags att införskaffa i en sådan kanske. Har kollat på klänningarna Elise Ryan egentligen har gjort men nu gina tricot och liknande har ammat efter, dom är verkligen sjukt fina och inte speciellt dyra (kopiorna alltså). Men grejjen med kläder (speciellt snygga klänningar) som finns på gina är att inom en månads tid så har Alla tjejer i stan en likadan lr i en annan färg vilket inte är allt för roligt.. Men jag hittade dessutom en riktigt fin på bik bok som då kanske kändes lite mer lockande, får se hure blir men nånting snyggt blir av :D

Just de, hade ju beställt hem en fjäll räven jacka som kom idag. Självklart skulle den vara alldeles för stor, drunknade typ i den :( och ändå var det dam modell och S :O menmen, inte mkt att göra, sparade ju 500 kr då ;D

30,03,09

On top of the world




Ni får säga vad ni vill men jag vill bara ut och dansa när jag hör den här låten, får värsta lyckoruset! Förövrigt så äre en förjävligt härlig kväll, taggad för helgen! Just de, imorrn får man studiebidraget också, tjäna=)

30,03,09

Who's that girl

Före:
 

Efter:



Sådär blev hårfärgen alltså, blev ändå riktigt nöjd :) Kul att förnya sej liksom=)

Hursom helst så hade jag ju min första dag på praktiken idag, var med en kille som heter Håkan Lundberg och jobbar på kommunen. Var faktiskt riktigt roligt och intressant att vara där, för man får en mycket bättre bild av vad kommunen egentligen håller på med och jag hade helt ärligt ingen koll alls. Men jag ska iaf få vara hos lite olika människor och imorrn blir det hos en kille som jobbar inom webb design, så det blir säkert spännande :)

29,03,09

Don't stop the music


Då var man lite mörkhårigare då :) Blev typ en mellanbrun färg, om inte lite mörkare kanske, men ändå rätt fin färg så jag blev iaf nöjd :) Orkar inte lägga upp nån bild nu utan ni får se imorrn ist :)

Nu har jag iaf gjort klart vikkans nya blogg design, blev lite finare än den hon har nu iaf ;) lägger in den imorrn också för har inte hennes lösenord så jag kan fixa till det.


29,03,09

Let the sun shine



Är det bara jag som är sjukt less på all denna snön?! Nu vräcker det alltså ner och har gjort det hela dagen, verkar aldrig ta slut :( Vet inte vad som hände med vår vädret från förra veckan? Det var ju till och med varmt.. Man kunde använda skinnjackan och allt! Men neej det ska såklart fortsätta vara vinter tills vi typ avlider av depression här, haha näe nu ska jag försöka tänka posetivt. Sommaren kmr säkert snart ;)

29,03,09

Bara en kul grej



Jag har nog inte sagt att jag gjorde en ny blogg design till vikkan igår? Kan bero på att den ser så grymt B:ig ut, typ "hej, jag är 8 år och lekte med pappas dator" haha nä seriöst måste försöka göra något vettigt av den! Så ta den inte på så stort allvar, den är "bara en kul grej" än så länge ;)

29,03,09

Ready for whatever


Sthlm 08

Godmorgon, jag är lite förrvirrad över det här med hur mycket kl nu är. Min dator står på 10.54 och jag vet inte riktigt om den har ställt om sej självt lr om kl egentligen är 11.54 men jag tror nästan på det förstnämda, måste kolla upp det där ;)

Idag blir det iaf att hitta på något med sofia :) Vad vet jag inte riktigt än men färgning av håret blir det absolut, ska försöka ta några före och efter bilder så ni får se :) Nä nu blir det av med en dusch och sedan lite frukost!

28,03,09

Just the way we roll


Klicka på bilden så kmr du till hennes blogg.

Just det skulle ju lägga upp en länk till sofias blogg också :) hon har ju nyss skaffat en så det finns typ bara ett inlägg men det är ju en början iaf ;) Dessutom har jag gjort designen åt henne så ni kan ju kika in på den vetja :)

Kan ju fortsätta berätta om vad som hänt ikväll också. Förra inlägget var ju egentligen tänkt att läggas ut imorse men den ville tydligen inte, därför la jag upp det nyss (lite omformulerat dock). Ikväll har det iaf inte heller hänt så mkt, bara film mys med vikkan :) Vi såg the dark knight, riktigt bra faktiskt :)

28,03,09

Speed of sound



Vad har hänt idag? Jo det blev stan med vikkan och fika på waynes som vanligt på lördagar ;) Vi har infört en ny tradition haha vi like it. Rå fint väder var det idag btw, tills det började snöa iaf.. Dessutom har jag tänkt utnyttja sofia typ imorrn och be henne färga mitt hår (A) för jag slingade hennes för några veckor sen vilket tog typ 2 timmar, så hon är skyldig mej ;)

27,03,09

Wait until tomorrow


Tagga utlandet!

Blev en lugn kväll ikväll, lite prat och film bara. Hade egentligen gärna gjort nånting mer.. aktivt haha men aja man kan ju inte alltid få som man vill. Nu har dessutom alla typ tänkt sova medans jag är typ råpigg? Måste försöka hitta nån som också gillar att sitta uppe hela nätterna så man kan få lite sällskap ;)

27,03,09

Sweet summer sweet



Jahapp då blev man ensam för en stund, vikkan for just iväg och dom andra har inte kommit än. Men det blire nog snart ändring på :) Sitter hur som helst och kollar igenom en massa gamla sommarbilder och jag längtar så djuriskt mycket! Vill bort från kylan och bara in i värmen ist. Man mår så mycket bättre på sommaren, slipper denna "dvala" och lever livet ist :D Seriöst, GE MEJ BAH!

27,03,09

Falling in love with your favorite song


Tagga sommar!

Har upptäckt att det är endel som har problem med att se min nya blogg design, testa isf att trycka på f5 knappen på tangentbordet, inte säkert att det funkar men brukar göra det ibland :)

Var skönt att sluta tidigt idag, blev ingen ensamble eftersom det i slutändan bara var jag och henrik i våran grupp kvar, inte så värt med andra ord. Men då fick man ju fara hem ist=) Ikväll krm Ida och Sofia hit, blir nice, var länge sen vi var alla tre! Till veckan blire prao, skönt att slippa skolan, men man kmr typ sakna alla litegrann. Jo dessutom såg vi dansföreställningen idag, var ändå bra :) men tkr den kunde ha varit lite längre. Micke var king :)

27,03,09

Just Dance






Allt från JC

Jepp där har ni gårdagens inköp :) Inte världens bästa bilder, men ni får nöja er. Just nu sitter jag iaf på Foton, börjar egentligen inte förän 10 över 10 men jag tänkte att jag kunde chilla lite här en stund. Skönt att det är fredag och snart helg! Plus att vi ska och se på nån dans föreställning så vi missar endel av matten, gör inte mej nåt=D Nä nu ska jag dra mej, tjing.


26,03,09

Where's your head at


Någon mer än jag som är taggad på konsert snart?!

Jag har tråkigt som tusan, fast samtidigt är jag spidad, men inte på typ ett bra sätt haha. Jag har världens konstigaste humör just nu men sånt ska man väl också ha nån gång, lr hur? Måste seriöst sluta övertänka allting, ska bli mitt nya motto lr nåt. "Skit i allt" ? haha skulle vara så mkt enklare, men nu är man ju inte konstruerad så :P Nä nu blev det bara svammel här, ska lägga ner det här inlägget nu ;) Imorrn är det fredag, då är nog allt bäst igen!

26,03,09


Countdown to insanaty


Ge mej sommar och sthlm!

Kom nyss hem från JC, var 20 % rabbat för alla med klubb kort till kl 19.00 ikväll :) Trodde inte jag skulle hitta nånting alls men det blev 2 tröjor och ett linne tillslut, kul med lite nya vardags kläder. Kan dock inte lägga upp bilderna på dom ikväll för har inte kamera sladden här utan ni får se dom imorrn ist :)

26,03,09


I'm going back to the start


Foto: Jag
Modell: Linnéa Lundqvist
Smink: Jag

I brist på bilder fick ni en till på linnea :) Sitter nu och gör absolut ingenting, rätt skönt faktiskt, har varit så himla trött på skolan idag, somnade typ på matten. Just ja på tal om matten så hade vi ett litet enskilt prat med sara idag om hur vi låg till i matten och det lät faktiskt riktigt bra, får G även om jag inte klarar nationella :) Sen var hon typ stolt över mej för att jag klarade sista provet vi hade (som var det svåraste kapitlet enligt henne) fast jag tyckte inte at det var en så stor bedrift men då fick jag veta att det bara var jag och en till som hade klarat light provet och då kändes det faktiskt riktigt bra hehe, jag brukar ju tusan få sämst av alla i klassen, men icket :)

Dessutom har jag lyckats fixa prao nu till nästa vecka :D Känns bra!


26,03,09

Converse all star



Gissa vem som är super lycklig och nyss hittade sina converse skor?! JO jag! Har haft borta och sörjt dom i flera veckor men nu imorse så började jag jackten igen. Och kan ni gissa vart dom var? Jo i en jävla påse som allt annat jag har tappat bort och återhittat varit :O Fattar inte vad det är med mej och att gömma saker i påsar, helt sjukt. Så nästa gång nånting är borta blir det att vända upp och ned på alla påsar i huset :)


25,03,09

Ny design!


Sry för den dåliga kvallan..

Ser ni något nytt ;)? Jo ny design så klart, blev ändå helt okej, var som osäker först men aja det får duga :) Gillar den blåa färgen iaf, känns fräscht :) Kmr ni inte ihåg hur den gamla såg ut så har ni den ovanför. Säg gärna vad ni tkr :)

Nä nu blire väl att skriva lite om Shakespeare inför morgondagens uppsatts.. önska mej lycka till.


25,03,09

Soft as air



Har gjort klart sofias bloggdesign nu, länkar till hennes blogg imorrn för vi har inte hunnit sätta in den på hennes än. Tycker iaf att den blev rätt fin, som stilren på något sätt. Hursom helst så sitter jag nu och kämpar med min egen design, måste ju göra om den eftersom jag tkr både Linnéas och sofias nu är mkt finare än mina och det är inte bra ;)! Har nästan gjort klart den nu, men vet inte riktigt vad jag tkr om den än så vi får se hure blir.

24,03,09

Just don't



Sitter och gör en blogg design till sofia nu, jepp hon har också fallit ner i bloggträsket! Den blev egenltigen ganska lik Linnéas design men eftersom bilderna senare ska bytas ut (hon är ju blond nu) så tänkte jag bara göra ett snabbt utkast som hon kan ha tills vi har nya bilder :)

24,03,09

Daylight dies


14,03,09

Vår sista dans


Foto: Snodde från Ida

Har inte berätta det men idag skulle vi skriva en uppsats om William Shakespeare på svenskan (vi har en till lektion på oss också) och måste ändå säga att det gick helt okej, fast till nästa lektion måste jag få fram lite mer fakta om hans mest kända verk, dom är ju rätt så viktiga att ta med :P Annars har det inte hänt så mkt idag, jag och Emma övade inför muko:n imorrn då vi ska mima till in låt, haha jepp jag sa mima ;) Blir Dancing Queen med ABBA, lovar att vi har rätt så snygga moves !

Btw, kan nån bara ge mej sommar?!

23,03,09

Slow dancing in a burning room


 

Har varit väldigt passiv när det gäller bloggandet nu men jag har som kommit i en "jag orkar inte blogga" period och så är det typ med det. Haha nämen ska försöka skärpa mej, är ju tråkigt när statistiken går ner när jag haft en rätt hög siffra på sista tiden :)

Igår lyckades jag iaf äntligen att skaffa Spotify så min eftermiddag har bestått av att fixa härliga spel listor där! Märkte då hur otroligt utspridd min musik smak är, men det är väl kanske bara bra :) Har iaf upptäckt en viss John Mayer som säkert inte är ny alls för alla andra meen jag är rätt seg av mej, har du inte hört talas om honom så borde du ta och lyssna, han har skön röst och musik :)


18,03,09

Can't catch tomorow


Foto: Jag
Tema: Min morgon

Sitter på foton nu och ska jobba med mina "morgon" bilder, välja ut de med bäst komposition, teknik osv. Fast just nu väntar jag bara på att Louise ska förklara klart en sak så jag kan fråga om jag och Ida kan få vara i studion imorrn och fota :D hoppas det, för de skulle vara riktigt kul nu när jag kan tekniken bättre och hur man ska ställa in blixtarna osv :)

17,03,09

Tell everybody I'm on my way


 

Man blir seriöst lycklig av den här låten!

Har ni sett det underbara vädret idag :D? Helt fantastiskt! Jag stod i solens sken och lyssnade på sommarmusik! Sånt kan verkligen få en på bra humör, jag var så himla lycklig haha fast nu inom skolans väggar märker man inte av solen lika mycket, men lite grann iaf och det räcker tusan långt :)

Igår tog jag iaf tag i mitt liv och hyrde Harry potter och halvblods prinsen på ljudbok (Ja, jag älskare och ni får leva med det ;)) så efter trippen till gymmet så lyssnade jag som en tok, lr tills jag somnade iaf. Nä nu ska jag försöka att leta lite fakta om Shakespeare innan lektionen är slut.


16,03,09

Hope and glory



Ida visade nyss den här för mej, en akustisk version på måns zelmerlöws bidrag till melodifestivalen 2009. Måste säga att den var sjukt fin! bättre än orginalet ;) Och btw, kan jag få fråga vad som hände med att han inte vann melodifestivalen?! Helt sjukt att den där läskiga opera sångaren vann ist, usch blä jag kmr strejka eurovision iår..

16,03,09

Mehuh


Komsii och ge mej en kram?!

Sitter nu på Idas webb design lektion och busar :D Jag tkr det är rätt mysigt och för en stund sen fick jag träffa vikkans klass kamrater som inte är så himla smarta tyvärr men alla kan ju inte födas så :) Ikväll måste jag hjälpa pappa med hans visitkort och nåt mer som jag inte kommer ihåg (A) sen så är det tänkt att vi ska och gymma men jag vette tusan om jag orkar har typ pms och är bara på upp och ner humör idag.. Men vi får väl se hur det blir.



14,03,09

Wondering when you will come around


Foto: Ida Nilsson
Modell: Jag

Har varit på stan med vikkan, man får värsta vår känslan när asfalten är framme och allt :)! Snart blir det att äta och sen drar vi vidare till Kraft Arenan för att se på hockey matchen (fråga mej inte vilka lag som ska spela). Sen far jag som sagt till Linda för att se skräckisar! Så förvänta er inga fler uppdateringar förän imorrn :) Kanske blir kladdkaka och nån liten godis med hehe vad hände med våran "varma mackor ist för godis kväll" ? Aja nu blire mat hare :D

13,03,09

This is my forever


Foto: Jag
Modell: Linnéa Lundqvist
Smink: Jag

Nu har jag och vikkan sjungit för fulla muggar! Vi älskar disney och hp och twilight, bara så alla vet ;) Förutom det har det inte hänt så mycket egentligen, paulina hade köpt hem dom där nya ostkrokarna med chili smak och jag kan lova att dom inte var bara liite starka :O fick typ ont i hjärtat av dom haha nämen skämt och sido, orginalet är fortfarande bättre :) Längtar till varma mackorna imorrn med Linda och Linnnea :D! meheh näe nu blir det att göra sej klar för sängen, kanske lyssna på hp. puss

13,03,09

Gino


Foto: Taget från Leilas hemsida

Har nyss ätit efterätt, på grund av rubriken och bilden kanske ni kan lista ut att det var gino vi åt :) Har du inte ätit det måste du verkligen testa! Det är jätte enkelt att göra och super gott, du behöver bara dina favorit frukter/bär (hallon rekomenderas att ha med) som du toppar med vit choklad (går att byta ut mot mjölk eller mörk choklad men vit är godast) som sedan ska smälta i ugnen, serveras bara som den är eller med en vaniljglass kula. Testa!


13,03,09

Hallongodis



Foto: Jag
Modell: Linnéa Lundqvist
Smink: Jag

Som ni ser blir det många bilder på linnea framöver, men bilderna är så fina och dessutom är dom de nyaste, roligaste jag har så det är bara ni vänjer er ;)

Nu sitter jag och väntar på att min kamera ska ladda klart, var så klantig att jag glömde ladda den igår menmen vad att göra. Som ni kanske kommer ihåg har jag en foto uppgift idag som är att fotografera min morgon, vad som händer osv hela vägen till skolan. Tusan inte lätt, det tar ju så himla långt tid att kunna ta snygga kort att man knappt hinner göra sej klar (och det klagar jag på när jag sitter här vid datorn..). Men nu tror jag den har laddats så pass att jag kan fota lite till, ni kanske får se resultaten ikväll ;)

12,03,09

On and On




Foto: Jag
Modell: Linnéa Lundqvist
Smink: Jag

Här kommer en till bild på Linnéa från dagens fotografering, visst är hon snygg :)!

Sitter iaf och funderar på hur min nya blogg design ska se ut (för jag kan ju seriöst inte vara sämre än till dom jag gjort, haha). Eftersom jag älskar turkost kommer jag slänga in den färgen rätt mycket, förmodligen blandat med svart och vitt. Sen ska jag dra med mej Ida till Studion så får hon ta nya kort på mej (eftersom dom förra vi tog tyvärr blev lite väl mörka) och sen ska vi leka topmodell! Eller hur Ida ;)? Haha näe men ni kmr nog få se en heldel roliga idéer från oss framöver, vi har nämligen massvis av dom! Mm, spännande :)

12,03,09

Finally!


(klicka på bilden så kmr du till hennes blogg)

Nu är Linnéa Lundqvist bloggdesign äntligen färdig :D Jag måste ändå få säga att jag är Grymt nöjd själv! Det värsta är ju typ att hon har snyggare blogg än jag nu ;) Haha, intei såå bra ändå ;D

12,03,09

Utan ett ord



Foto: Jag
Modell: Linnéa Lundqvist
Smink: Jag

Här kommer lite bilder från dagens fotografering på Linnéa till hennes blogg. Måste säga att jag är grymt nöjd med resultatet, bilderna blev riktigt fina och jag hoppas Linnéa också tyckte det :) det enda svåra som nu återstår är att välja vilka bilder som ska få vara med på bloggdesignen, är uppe i 8 favorit bilder nu som måste bli typ 3. Shiit, men det löser vi nog tillslut :)


12,03,09

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/15096/?claim=v4acpj86vf4">Följ min blogg med bloglovin</a>

Nu har jag tänkt få lite mer koll på bloggkoll, hur min blogg ser ut där osv ;) har ju faktiskt fått en till prenumenant sen sist jag kollade ;D

11,03,09

Beslutsångest


Foto: Jag
Modell: Viktoria

Sitter och gör en header åt vikkan, den är nästan klar nu men kan verkligen inte bestämma mej vad jag tkr om den.. Antingen blev den snygg lr så blev den bara konstig haha. Näe, får sova på saken och finslipa imorrn kanske :) God natt

11,03,09

Hard work work


Foto: Jag

Nu har jag sökt jobb som en tok! Bureå Kyrkogårds förvaltning, flera stycken på komunen, skickat mail till landstinget och Ica Maxi. Men fler ska det bli. Det har tusan tagit hela kvällen att fylla i alla jobbansökningar menmen måste man så måste man.  Fast nu har jag tänkt ta en liten paus från jobbsökandet, får väl ta upp det imorgon igen lr nåt.

Dessutom måste jag berätta om våran foto uppgift till på fredag, vi ska alltså fota det vi gör på morgonen. Fota våran väg till skolan. Kändes inte alls så kuligt när man alltid har as bråttom på morgonen, plus att man ska ta snygga kort! Men som tur var fick vi komma senare till Foto lektionen som vi har direkt på morgonen :)

Nu blire kvälls fika!

11,03,09

yeah, right

(klicka på bilden så kmr ni till hennes blogg)

Gjorde nyss klar Lisas blogg som faktiskt blev rätt fin tkr jag, enkel men skön att titta på som :) Måste dessutom styra upp den där jäkla randen som är på linneas blogg eftersom vi ska ta bilderna imorrn och då underlättar det om jag bara kan lägga in bilderna och sen vara klar, men vi får väl se om den vill sammabeta eller inte ;) Hursom helst så är jag verkligen peppad för att ta kort imorrn :D älskar att ta i studion! Ska försöka ställa in så att bilderna blir rätt ljusa också, mina och Idas bilder blev lite för mörka. Så det blir spännande :)

Nu ska jag iaf söka sommarjobb (har ju redan sökt på bure kyrkogård igen men man vet ju aldrig) på typ kommunen... blä men utifall att liksom.


10,03,09

Hej alla monsterdiggare!



Jag och Linda bestämde idag att det blir sleep over med skräckfilmer och varma mackor på lördag :D Myys! Vi har tänkt bjuda med ögren också, om hon vill vara våran man än en gång :]? Annars får vi försöka vara stora flickor och klara oss själva haha. Blir att skrapa fram några till också (filmer alltså), för vi har tänkt köra hela natten för tusan! Hoppas vi överlever bara ;)

Vi (jag och linda) var förresten förbi efyran idag för att prata om att vi inte har fått betalt för våra spelningar där än, det har gått 1 och en halv vecka sen vi skickade in lapparna till nordea. Men Kerstin som har hand om betalningen var sjuk.. så vi måste vänta ännu längre innan vi får dom :( Efter vi varit där strosade vi runt på stan, Linda fann sej 2 halsband och en tröja medans jag väntade på att mamsen skulle komma så vi kunde kolla på en ny vinterjacka åt mej. Testade några stycken men självklart föll jag för en Peak jacka för 4000 kr, känns det bra? Neej inte speciellt. Kanske ska städa i pappas versktad och avbetala den så, vi får se hure blir :)

Nu ska jag iaf gå och öva på piano och sång läxan...  Kände mej inte det mista peppad, dessutom äre svinkallt här, huh :S

09,03,09

Dreaming out loud


Foto: Idas Mamma

Sitter och tuggar på en mars glass (Ja, det är gott!) och väntar på att 2 ½ men ska börja samtidigt som jag drömmer mej bort till huvudstaden där bästa shoppingen och mcdonalds finns! Haha jepp, idag verkar jag bara tänka på mat av någon konstig anledning. Men ursch vad jag längtar ifrån den här stan, vad säger du ida, ska vi dra till sthlm typ kväll och flytta dit för alltid?! Nämen seriöst, shit vad härligt det ska bli efter studenten då vi flyttar ner tsm och lever livet :) Fast New York skulle också funka, lr hur Ida ;)?

09,03,09

To be continued



Har just sett klart en Beck film, Gamen hette den. Var rätt bra faktiskt men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste ta och styra upp linneas blogg så den där himla vita randen kan försvinna nån gång! Har förresten bokat studion nu så vi ska ta kort till bloggen nu på torsdag :D Ska bli kul! Känns som att jag kommer bli peppad på att göra klart designen när bilderna är tagna, så man får ett hel intryck :)

Haha btw tror inte jag har hunnit berätta det men sist jag var hos mamma hade vi en liten släcktträff (från thomas sida) och skulle då ha fin middag, så vi tog självklart fram våra finaste glas (som för övrigt ägs av mej och viktoria) från kosta boda. Men grejen var att det antingen fattas ett glas eller så har vi räknat konstigt, för vi kunde verkligen inte komma underfund med vilka glas som tillhörde vem, tror vi stod och diskuterade det fram och tillbaka i 20 min! Helt sanslöst, vi måste typ börja skriva upp vem som äger vilket varje gång vi får ett nytt ;)

08,03,09

Snö


Foto: Jag

Jag är less på snön, ge mej sommar typ nu?!  Tänkt så härligt att kliva ut genom dörren och mötas av en varm vind, att sitta på stranden med en glass i handen och bara njuta av värmen. Det enda man kan njuta av nu är att åka snowboard/slalom, men med tanke på backarna som finns nära nog så man kan ta sej dit själv så är det inte heller mycket till tröst. Blä, nä nu vill jag ha sommar och sol :)! Fara till sthlm och på stadsfesten med Ida !!

08,03,09

Skolstart


Foto: Ida
Modell: Jag

Jag är så dålig på att uppdatera nu förtiden, men har aldrig riktigt lust om jag ska vara helt ärlig.  Idag tog familjen och jag en liten tripp till Bygdsiljum för att åka snowboard/slalom, har inte åkt snowboard på riktigt länge så kände mej som värsta nybörjaren vid de första åken. Men det är väl lite som att cykla det där, har man en gång lärt sej det så sitter det som i :) Tycker dock att det var lite tråkigt att alla ville fara hem så tidigt, jag hade gärna åkt ett tag till.

Orkar hursom helst inte att skolan börjar om imorrn, fytusan så hemskt. Har iaf tänkt att använda mina nya jeansleggings som jag köpte i tisdags (ljusgråa med dragkedja längst ner), dom är rätt fina tkr jag :)

01,03,09

I'm loving it



Jepp igår införskaffade vi oss i singstar disney klassiker! Har sjungit hela morgonen, det är så roligt och man blir på så himla bra humör, helt ärligt :D Vi råkade dock köpa det på engelska (alltså alla låtarna är på engelska), men det gör faktiskt inte så mkt, har ju det svenska hos mia så ;) typ roligt och höra hur orginal rösterna låter, sebastian till exempel låter som en italienare !

Idag blir det iaf att chilla, ska hjälpa mamma med en framsida till nått arbete hon har gjort och sen kmr vikkan och paulinas farmor och farfar hit så då blir det att äta nånstans, typ på kina lr så, sen drar jag vidare till papsen i bureå :) Hoppas som sagt han har fixat internet!

RSS 2.0