Mjölkpakets tjuvenJag måste ju faktiskt erkänna att det kan vara ganska roligt att jobba på konsum ibland, man får ju träffa en hel del roliga/förvirrade/arga och konstiga människor. Kan bli ganska intressant ibland.

Har ett ganska roligt exempel från igår:

Min jobbar kompis Malin satt i kassan, en tant kom och köpte ett bregott paket. bakom henne i kön stod en kille som skulle handla 1 liter mjölk. När tanten hade betalat och gått skulle då Malin ta betalt av killen som hade stått bakom henne, men hans mjölk var borta. Hon frågade därför killen vad han skulle handla. Han tittade frågande på henne (han är utlänning, och forstod därför inte vad hon menade). Så Hon började peka/titta på bandet och rycka på axlarna. Killen började då själv helt oförstående söka igenom bandet, men förgäves. Han fick helt enkelt gå och hämta en ny mjölk. Stackarn förstod ingenting alls. Malin såg dock lite senare att bregott paketet var kvar, så hon drog slutsatsen att tanten måste ha tagit mjölken istället.

Någon timme senare kom tanten tillbaka för att hämta sitt bregott paket och då frågade jag henne om hon hade råkat ta hem ett mjölk paket istället. Men det hade hon då verkligen inte! Nej nej, hon hade bara gått till apoteket och sedan hem. Så hon fick bregottet och gick hem. Nu tänker säkert ni, "jaha? Vad är så roligt med det här då?"

Jo, ytterligare en timme senare ringer den här tanten till konsum (jag svarar) och berättar att när hon kom hem hade hon insett att hon hade en mjölk för mycket hemma! Haha, hon mindes inte att hon hade bärt med sig den hem och ställt in den i kylskåpet. Tror nog hon tyckte det var lite pinsamt. Men hur som helst så var fallet med den försvunna mjölken löst, och jag lovade att hon skulle få komma in idag och lämna in mjölken. Sagt och gjort, hon kom in idag, handlade litegrann och lämnade tillbaka mjölkpaketet.

Och det som nu är Allra roligast är att hon någon timma senare kom tillbaka med ETT TILL MJÖLKPAKET som inte var hennes men som hon hade råkat ta med sig!! Alltså, huuuur lyckas man?! hahaha, okej att det händer en gång, men två gånger efter varandra..

Rätt roligt faktiskt. Och ni som orkade läsa igenom det här borde få en applåd! Blev lite väl långt kanske, men men så kan det gå när en tant råkar tjuva mjölkpaket.


Kommentarer
Postat av: sofia

haha det finns en heö del människor där ute :P måste säga att vi får in en massa konstiga arga människor varje dag *i noge kan man ju köpa öl och cider på ica, vilket drar till sig sådär halvers fina människor ibland ;) ) men den 26.e på dagen, jobbar du då? haha lätt att svara men jaja iaf ^^

2010-12-02 @ 07:06:32
URL: http://duodeo.blogg.se/
Postat av: Låt oss kalla mig Trogenläsare.

Sjukt rolig historia ju! XD Hahahaha.. ta fel mjölk.. två ggr XD

Hoppas bara att det inte är någon mor- eller farförälder till mig :P

2010-12-02 @ 16:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0