Du


leLove


Just det



Ikäll är det Party med bästaste sofia (inte hon på bilden, en annan ;)) här i Umeå! Även fast vi inte riktigt vet vart,när och hur än så lär det bli en bra kväll ändå. Det löser sig sa han som sket i vasken!

Förövrigt så steg jag upp kl 7 i morse (på min lediga dag) för att tvätta, man måste ju få vuxen poäng för det? Näe nu ska jag springa ner och se om det har torkat klart.

Only Girl


Vackra Sofia, Foto: Jag

Var länge sedan jag skrev nu, men har varit i kåge hela helgen, och Samuel är duktig på att hålla mig borta från datorn. Nu är jag dock tillbaka i Umeå, så kanske blir lite fler uppdateringar ;)

Idag är jag en ledig student! Sjukt skönt, har sovit länge och slöat vid tv:n. Ska snart hoppa in i duschen och sedan försöka hitta på något att roa mig med under dagen. Man får se vad det blir helt enkelt.

Och vill ni veta en rolig sak? På fredag kommer min vän Sofia och hälsar på mig här i Umeå, wii så roligt det kommer bli. Shopping och utgång står på listan, kommer bli legeeen.... wait for it..... Dary


Tentaplugg


Klassfest med ES3d + Arwid

Visst var det jag som för några dagar sen sa att jag skulle ha med mig kameran och ta lite roliga kort på mina klasskamrater? Hur tror ni det gick? Inte alls bra om jag ska var helt ärlig, jag är så sjukt glömsk.. Men vi har fått en massa annat vettigt gjort istället. Tentaplugg är det som står på schemat tills på fredag (sen är jag friii) och då menar jag verkligen Jämt. Ska laga mat, äta och gå på toa typ, annars ska jag plugga. Kul va? Nä, men, fan va skönt det kommer att vara när det är bort gjort. Hoppas bara det går vägen.

Brevbärarinna?



Fara utomlands, någon?

Nu är jag äntligen hemma igen! Har varit i Bureå och jobbat, hade ju lite ångest över det, men var helt okej faktiskt. Ser dock inte fram emot att lära mig att hantera poststationen... alla verkar hata den innerligt, men men, kan väl bli spännande.. typ.

Har förresten kommit på att jag ska börja ta med mig kameran till skolan så jag kan få lite roliga kort på mina klasskamrater, kul va? Är övertygad om att de också tycker det ;)Hur bra jag lyckas lär vi ju bli varse om, brukar tänka att jag ska ta fram den, men längre än så brukar jag inte komma. Den som lever får se helt enkelt!

Here we go again



behind the scenes, Foto: Paulina Pettersson

Som sagt, jag saknar att fota (och sommaren).

Snart ska jag iväg till Bureå för att sätta mig i kassan på kära konsum. Kan väl inte säga att jag är sugen, men ska bli trevligt att träffa jobbar kompisarna i alla fall. Är dock  lite synd att man ska jobba en sådan här vacker dag. Men det kommer väl fler.

På nära håll


Foto: Ida Nilsson

"Vaknar intill dig med spritsmak i munnen
jag vaknar av värmen, men jag är iskall.
Jag viskar ditt namn som är allt jag minns just nu
vi drömmer nog alltid om saker vi glömt"


Myskväll



Snart ska jag och min kära vän Emma iväg på edda hallen för att simma litegrann, sedan blir det säkert hem och mysa. Ska bli trevligt att träffa henne! Det blir ju inte så mycket när jag har flyttat till Umeå.

Det är också synd att jag knappt hinner träffa någon nu när jag är hemma, måste plugga och jobba, livet är hårt, men jag är glad som får in extra pengar! Längtar dock litegrann tillbaka till Umeå, alla verkar ska fara och göra så mycket roliga saker medan jag kommer sitta i kassan på konsum. Tur att jag inte behöver vara där så ofta längre i alla fall!

Bazinga



Alltså jag DÖR. Älskar Sheldon Cooper!!

Så, nu har jag fått haft mitt lilla roliga idag, nu ska här pluggas tills ögonen blöder (eller nåt i den stilen).

Kreativitet efterlyses


Sofia, en vacker sommarkväll, Foto: Jag

Jag är så sjukt foto sugen! Vet inte vad jag ska ta mig till om jag inte får gå lös med kameran snart, en massa ideér exploderar ut ur mitt huvud och det kliar i fingrarna. Jag vill! Men har man tenta snart, så har man och jag får därför försöka hejda mig tills den är över. Men sen ska jag banne mig hugga tag i någon stackare som ska få agera modell och blåsa liv i mina fantasier!


Fairytales


Modell: Ida Nilsson
Foto & redigering: Jag

Lägger upp en gammal favorit från sommaren -09, då jag och Ida arrangerade vår första "riktiga" fotoshoot. Fan vad kul det var! Jag älskar fortfarande dessa bilder, men det sjunger mystik och sagor om dem och fantasy är ju det bästa jag vet, så de har helt klart en liten plats i mitt hjärta. Om man får säga så om foton ;)


Kyss


Balen 2010, Foto: Ida Nilsson


Jag Älskar Dig

Hemma


Det blåste, Foto: Ida Nilsson

Snacka om intensiv dag! Upp halv 6, gå till skolan, föreläsning om etik till kl 12, sen arbetade vi med grupparbetet till kl 4 (Men nu är vi äntligen klara och det känns helt fantastiskt bra!), sen hem, packa väska, slänga i sig en tortilla, hoppa på bussen till skellefteå, plugga det sociala arbetets historia på bussen och tillslut sitter jag nu här och känner att allting är ganska bra. Hade tänkt hinna plugga lite till, men frågan är om jag orkar. Ska förhöra mig själv en sista gång innan sängen kallar och försöka sova gott istället. I morgon blir det dock andra bullar, plugg hela dagen, så att jag får ont i magen. Men det känns rätt bra ändå!

Jag har förresten helg nu! (om man bortser från att jag måste plugga ändå)



Studier



Dagen har alltså bestått av plugg, plugg, matlagning och åter plugg. Har dock fått en hel del saker gjorda, vilket känns fantastiskt bra! Nu ska jag bara diska också.. suck. Men sen blir det en kvällsmacka i sängen + tv:n = skönt.

A ray of sun



Jag hade tydligen fått hela dagen om bakfoten, slutade nämligen kl 12, vilket var extremt skönt. Fint väder är det idag också, känner på mig att det här är en bra dag trots allt som ska göras. Så nu ska jag äta lunch och sedan egna mig åt mina studier resten av dagen. Kommer vara så skönt när jag är klar med inledningen till grupp arbetet och när jag har fått lite mer koll på allt inför tentan. Jag är hur som helst inte så nervös än, tror det kommer att gå bra, jag förstår det mesta och har ganska lätt att lära mig saker, så hittils går det då bra!

Förresten verkar det som att vi inte har någonting efter imorgon om vi är klara med grupparbetet. Det betyder en tidig hemfärd till skell, mysigt! Ska dock jobba i helgen, vilket inte känns superkul, men att få pengar känns så häääääääääääääääääääääääär bra, så jag är nöjd ändå.


Garden Party



Jag längtar till sommaren, Foto: Ida Nilsson


Oj, statistiken var ju helt brutal igår! Många som var sugna på att se lägenheten antar jag, hoppas ni tycker den är fin. Som sagt är det många små saker som ska fixas, men jag gillar den.

Nu ska jag iväg till universitetet, och jag ska faktiskt gå denna morgon (yes, ni hörde rätt!). Jag brukar oftast åka buss på morgonen och gå hem, men vad tusan, måste börja orka stiga upp lite tidigare, om man bara vänjer sig så är det ju lugnt. Har dock en dryg dag idag, går enda till kl 16.00 (ja, det är långt för oss socionomare, vi är vana att få sluta kring 12). Och eftersom jag är så lat så gjorde jag inte bort min Inledning idag så att jag med gott samvete skulle kunna ta det lugnt imorgon, näe jag får skriva på den när jag kommer hem istället, suck. Som man bäddar får man ligga.

Näe, nu måste jag kila om jag ska hinna kliva alla stegen till universitetet i en lagom hastighet utan att komma försent.

Lägenheten


Här har vi då min säng och min kära fatboy (sackosäck eller hur det nu stavas)


Sedan kommer vi till tv-hörnan med den extremt lilla tv:n som snart ska bytas ut (stackaren). Tavlan som står på byrån ska självfallet upp på väggen, har inte kommit så långt bara.


Försökte få en bild på gardinerna också
(var svårt att fota med mitt objektiv, borde ha haft ett vidvinklat, men ni får nöja er)


Lite smycken


Lite prydnader


Här har vi då "köks delen", där jag så klart äter (även här försökte jag fånga gardinerna).


Mer kök


Och så den sista, tror jag fick med alla vinklar ordentligt ;)


En mycket underlig bild på hjärtat av lägenheten, blev ett knasigt ljus, men ni överlever nog.


En närbild på Leila


Mitt fina dusch drapperi från "Lagerhouse"

Ännu fler saker från "Lagerhouse"


Dessa fina ljuslyktor (eller vad de ny heter) hittade jag på "Åhlens", tyckte de var söta. Jepp, nu vet ni det.


Och självklart måste man ju slänga in ett porträtt av den snygge ägaren!

Så där ja, nu har ni fått se litegrann av min lägenhet. Den är långt ifrån färdig och ser väl lite kal och tråkig ut just nu, men jag tycker väldigt mycket om den, den är mysig och trevlig. Här ska jag nog trivas!

Och jag fick ju internet idag (YAY!!), har varit utan i en vecka nu och det är tusan tufft. Fast nu sitter jag bara på ett tillfälligt , men om ca. 5 dagar kommer mina riktiga uppgifter att dyka ner i brevinkastet och jag får dessutom låna en router gratis medan jag har det här bolaget! Kung, tjänade in en tusen lapp där.

Näe, nu ska jag göra något vettigt, som att äta kvällsfika (mums). Har ni vägarna förbi Umeå centrum kan ni ju höra av er, min dörr står öppen för dem som är fika sugna ;)

Det går framåt


Foto: Jag
Modell: Sofia Lundberg

Nu sitter jag på Waynes igen, har suttit och tagit det lugnt här för att få fly från lägenheten ett tag, den är dammig, luktar kraftigt av målarfärg och det finns fortfarande inga uttag. Men i morgon ska den vara klar!! Så när jag kommer hem har jag tänkt komma hem till en lägenhet med fiina väggar! Dock så lär det behövas storstädas, men det är det ju värt. Så därför ska jag skriva klart min sammanfattning nu så jag slipper egna någon tid åt den i morgon (lär behöva och vilja använda tid till att städa/flytta tillbaka alla möbler).

Bjuder förresten en bild på min kära vän Sofia som jag tog förra våren i brist på annat, tycker dock hon är jäkligt snygg, hon passar i vintage. Funderar på om jag ska försöka fota lite mer här i Umeå, har inte tagit en enda bild. men i morgon har jag tänkt att fota läggan så ni får se hur den ser ut!

RSS 2.0