Djup suckkkkkSuck, inspirationen är på noll. Jag varken orkar eller vill något, förutom allt annat än det som jag borde göra. Jag är sjukt less på att plugga, vill inte titta i ett till papper, läsa en till bok eller försöka minnas en enda till teori. Jag blir snurrig i huvudet, allt är så ouppstruckturerat, intrasslat och tusen gånger krångligare än det borde behöva vara. Är less på lärare som skriver sidospecifika frågor eller som helt enkelt avverkar sina aggrissioner på tentorna och skriver rent utav sadistiska frågor. Men nu är det inte långt borta till sommarlovet och jag kunde inte längta mer! *Suck* och jag som tyckte att gymnasiet var jobbigt.. *längtar tillbaka*

Men en bra sak som håller humöret uppe litegrann är i alla fall brännbollsyran som går i gång i helgen! På lördag blir det att glömma alla bekymmer, sjunga med till Veronica Maggios ljuva fraser och skaka rumpa med Mia. Det kommer bli legendariskt!

Happy Birthday!


Foto: Ola Harström
Idag blir min älskade vän Ida Nilsson 20 år! Grattis till dig sötnos och hoppas du får en riktigt bra dag!

(hoppas Ola inte blir arg om han ser att jag snodde hans bild, men se det som hyllning! Den var ju bara för fin, så kunde inte låta bli!)

TentaHar tenta i morgon, så pluggarpluggarpluggarpluggarpluggar gör jaag, det är kuul. Nä men, det ska bli skönt när den är gjord! I morgon kl 13.00 är jag friii, nästan, bara en tenta och case uppgifter sen... näämensath.. de e luungcth..

As I lay dying


Foto: Ida Nilsson

Kuuuul.. kuuuul... skrev just ett inlägg och så dampade blogg.se så det försvann... sånt är kuuul.. jaja.

Har varit dålig uppdatering på senaste tiden, finns ingen riktig annledning, har bara inte haft lust eller ork. Men nu tänkte jag i alla fall att jag skulle försöka skriva ner några rader (igen).

Förgående veckan var rätt så mysig, Samuel var ledig förra veckan och hälsade på mig i Umeå från onsdag till fredag. Sedan for vi hem till Skellefteå eftersom jag jobbade på konsum, plus att mamma och Thomas var på semester i huvudstaden så vi höll lillasyster lite sällskap. Min äldre lillasyster kom också förbi och såg film, riktigt mysigt eftersom vi ses så sällan nu för tiden. Är faktiskt fortfarande kvar i skell eftersom jag inte har någon föreläsning förän onsdag (har seminarium),  så det blir att jobba i morgon också (catchING). Direkt efter jobbet tar jag bussen från bureå till Umeå.

Men nu ska jag sätta mig ner och försöka råplugga eftersom jag har tenta på fredag. Buäh.. menmen, vi får hoppas på det bästa! Jag får längta till efter tentan, för då blir det utgång med min kära vän Mia!

(I brist på bilder lägger jag upp två till från när Ida fotade mig sist)Thinking of you


Foto: Ida Nilsson

Man ska inte sova för länge på dagarna, sov till kvart i 11 idag och jag är helt fucked up i huvudet, känner mig helt slut. Haha, läser raden jag nyss skrev och känner hur gammal jag får mig själv att låta. Tänk förut när man typ sov till kl 2 och tyckte det var jätte skönt? Fattar inte hur det gick till.. kl 9 är nog den perfekta tiden att stiga upp ;)

Så, nu vet ni det om ni var intresserade. Om ett tag ska jag iväg till kåge för att pussa på min prins litegrann, han jobbar tyvärr imorgon så det blir en kort mysstund, men bättre än inget i alla fall. Och imorgon ska jag på min lilla kusin Olivias barnvälsignelse, ska bli trevligt att träffa famme och faffe och resten av släckten.

Näe, om jag skulle ta och försöka göra något vettigt nu. Kanske plugga?

I'll take the bullet


Foto: Ida Nilsson

Jag såg nyss det nyaste avsnittet av vampires och alltså, jag är typ scarred for life. Flännade så jag blev alldeles snorig och blöt i ansiktet. Fyfan vilket jävla avsnitt. Jag.är.mållös.

Näe, kan inte säga något mer nu. Ska typ, krypa till sängen och lägga mig i forsterställning.

Something beautifulFoto: Vogue

Två bilder som Vogue tagit på Reese Witherspoon i Water for elephants anda, visst är de vackra?!

Var ju som sagt och såg "Water for elephants" med Mia ikväll, och jag måste säga till alla er som inte sett filmen än, se den! Det är en otroligt vacker historia om kärlek och hat, och om livets spektakulära föreställning. Den väckte många känslor på både gott och ont.

Men brukar ni gilla sådana filmer ska ni definitivt gå och se denna! Sen tycker säkert många att det är ett litet plus att de har två så vackra skådespelare i huvudrollerna, nämligen Robert Pattinsson och Reese Witherspoon!


The most spectacular showHar inte riktigt haft något skrivar sug på ett tag nu, därför det inte har blivit några uppdateringar. Men nu tänkte jag försöka skriva några rader i alla fall.

Var ju valborgs i helgen och den spenderades med samuel och mina umeå vänner hos Ludde, blev grillning och en massa prat om allt mellan himmel och jord. Var mycket trevligt faktiskt! Annars har jag försökt plugga så mycket som möjligt, tentorna börjar ju närma sig. Ska faktiskt iväg till biblioteket snart tills jag ska möta upp Mia.

Vi ska nämligen äntligen se filmen "Water for elephants" på bio! Åh, så jag har längtat efter den här filmen, den verkar så vacker (då menar jag inte bara historien utan också det bildliga). Så vi får hoppas den håller upp till mina förväntningar. Men som sagt, först, biblioteket.

RSS 2.0