30,04,09

Just living




Jag och Linda var lite busiga på hålet idag! Drog till atorps lekparken och lekte litegran helt enkelt. Haha hur kul som helst juh, vi måste typ gå dit oftare!

Är på en snabbvesit hos mamma nu. Ska ta mej en dusch, göra mej i ordning och sen dra vidare till Ida för att se vad kvällen har att erbjuda. Blir nog dock rätt lugnt tror jag, kanske drar till bergsbyn om vi har lust, lr åker en tur på Idas fina moppe. Mja blir spännande :)

26,04,09

Raspberry



Vädret är underbart ute! Jag har varit ute och gått broarna med mamma och sen suttit ute och solat, sen kom mamma ut med glass och hallon. Sen kunde det inte bli så mycket bättre tror jag :D

Ikväll blir det hur som helst att fara till pappa, och eftersom det inte finns internet kan det bli dålig uppdatering.. Men smsa som tokar vet ja :)

25,04,09

Where the light is


Foto: Jag
Modell: Sofia Lundberg

Nu har man ätit en massa god mat så man knappt kan röra sej! Snart vankas det efterrätt också, vet inte riktigt hur jag ska klara av det men eftersom det är gino så måste man(L)

Jag och vikkan har hur som helst nött singstar disney och svenska hits nu ett tag så halsen börjar ta lite stryk, blev en paus vid datorerna ist. Vet, vi är nördar.

25,04,09

Summer mood


Foto: Ida Nilsson
Modell & redigering: Jag

Super fint väder ute alltså! Känns som en sommarkväll, wonderful :) Ja här har ni ännu en till bild från onsdagens fotografering.

Sitter och väntar på att våra gäster ska komma, typ vilken sekund som  helst! Känns som att det kunde ha hänt roligare saker ikväll men det blir säkert mysigt ändå. Har ju vikkan här så jag överlever, plus groteskt mycket underbar mat som snart ska ner i min mage !! Ha en bra lördags kväll allihopa!

25,04,09

Someday I'll fly away


Foto & Redigering: Jag
Modell: Sofia Lundberg


Foto & Redigering: Jag
Modell: Ida Nilsson

Som ni märker blir det mycket bilder från onsdagens fotografering, men det är roligt att lägga in nya fräscha bilder och dessutom kul att sitta i photoshop så ni får helt enkelt leva med det!

Ikväll ska vi iaf ha gäster, paulinas kompis famil, och mamma har skämpat som en tok för att få allting att bli helt och hållet perfekt. tycker lite synd om henne men hon får faktiskt skylla sej själv lite grann, eftersom allt är så efter millimetern ;P men det blir säkert bra tillslut iaf :)

25,04,09

Reach for the stars so if you fall you'll land on a cloud


Foto & Redigering: Jag
Modell: Ida Nilsson

Satt och lekte lite grann i Photoshop och fram kom detta, inte världens häftigaste och naturtrognaste bild kanske men lite rolig blev den tkr jag. Hon ser ut som en liten älva lr nånting :)

24,04,09

Fairytale gone bad


Foto: Ida Nilsson
Modell: Jag
Redigering: Jag

En till från onsdagens fotografering! Som ni förhoppningsvis förstår så är den kraftigt redigerad, jag är inte misshandlad på något sätt på riktigt! Men eftersom jag hade ett blåmärke på benet (som i själva värket inte alls är så där stort) och vi körde på en lite trashig look så fick jag idén att dra det hela lite längre, så efter en massa redigering blev det ändå ett rätt snyggt resultat tycker jag. Vad tycker ni :)?

Dessutom har jag gjort lite ändringar i min design så att jag ska kunna lägga ut bilderna lite större utan att dom beskärs i högra kanten, men ist ser min meny lite knasig ut. Ska försöka fixa det senare, men just nu fåre se ut så.


24,04,09

Still a rockstar


Foto: Jag
Modell: Sofia Lundberg

En till bild från onsdagens fotografering, här på sofia. Visst är hon snygg?!

Som vanligt på fredag mornarna sitter jag på foton och leker, vi ska snart har redovisning av vårat bildspel och jag måste säga att jag är rätt nöjd med mitt eget. Vissa har tyvärr problem med musiken men eftersom jag har min i adobe audition så äre lungt :)

23,04,09

Sweet dreams are made up things


Foto: Jag

Sitter på skolan och har engelska, vi ska läsa ett papper inför nationella så vi kan diskutera det imorrn. Rätt drygt men måste självklart göras ändå. Känner hur lite jag orkar skolan idag, vill bara ha sommarlov typ, nu! Längtar tills jag och Ida ska till sthlm som as, iår satsar vi på iaf en vecka och en massa foton! Dessutom så måste vi sätta igång med "De sju dödsynderna" snart, kmr bli så otroligt bra :D

Efter skolan rör jag mej iaf mot city för att möta upp samme, får se vad vi hittar på, förmodligen drar vi vidare till han lr nåt. Blir säkert king :)

22,04,09


Scared of lonely


Foto: Jag
Modell: Ida Nilsson


Foto: Ida Nilsson
Modell: Jag

Lägger in två bilder från dagens fotografering. Tycker faktiskt att bilderna blev riktigt fina! Vi körde lite olika stuk så det kmr fler senare :)

22,04,09

Let's go


Foto: Jag

Sitter på foton nu, har gjort klart mitt bildspel :) Men tyvärr känns det inte alls som att louise blev nöjd, men aja jag blev det iaf! Får peppa till när jag, sofia och Ida ska fota efter skolan, krm bli superduper hoppas jag. Och så fick vi en ny uppgift till Foton nu också, "eget tema", vi ska välja melan några teman, och jag måste säga att jag blev sjukt sugen på De sju dödssynderna! Måste fråga Ida om hon vil vara min modell för jag fick en massa ljusa ideér!!


21,04,09

Just checking


Foto: Ida

Ja, vad vare jag sa? Sitter fortfarande kvar här och nördar, inte bra! Det är ditt fel :) tänkte iaf lägga in en bild från när jag och Ida fotade förra söndagen, haha ser ut som ett retard men there it is.

21,04,09

Bad habits. why change?


Varför inte?

Alltså jag måste sluta upp med min otroligt dåliga vana att sitta vid datorn typ från det att jag kmr hem tills natten tränger sig på.. Jamenar det kan ju inte vara hälsosamt, plus att jag är grymt dålig på att plugga, vilket är rätt viktigt men jag liksom blundar och låtsas trolla bort dom eller nånting. Haha näe måste bli en ändring på det här alltså, måste ta tag i mitt liv!


Eller så fortsätter jag som vanligt.

21,04,09

En famn för mej


Foto: Jag

Var en sväng på stan idag med warg :) Provade klänningen som mamma lagt av åt mej och jag måste säga att den var suuper fin! Så mamma ska hämta ut den imorgon tror jag, lovely. Annars har det nog inte hänt så mkt upphetsande idag. Stötte på samme när han skulle till bussen, och det var ju trevligt :)

Annars så peppar jag för morgon dagen då jag, Sofia och Ida ska fota i studion! Eller det blir nog jag och Ida som fotar och Sofia får agera modell, men det är hon ju bra på så, blir nog super. Ni får förhoppningsvis se dom imorrn :)

20,04,09

Forever summer


Foto: Ida Nilsson

Tänkte passa på att göra lite reklam för Idas nya blogg! Hon hade ju en på blogg.se förut men har gett upp på den fronten ett bra tag nu och ist skaffat sig en ny på devote.se, jag tkr ni ska kolla in den för den är riktigt fin :) och sött nog så heter den www.foreversummer.devote.se

20,04,09

It's your day



Vet ni vad? Min mamma är världens gulligaste :D Hon kom nyss in och sa att hon hade lagt av klänningen på bilden ovan fast svart åt mej om jag ville ha den, plus att hon kommer att betala den! Underbart, har ju letat efter en sån klänning jätte länge nu. Superduper puss på henne :)

20,04,09

Back to basics






Foto: Jag

Lite bilder från kittelfjäll som utlovat :)

20,04,09

Back on track


Foto: Jag

Så nu är man äntligen hemma igen! Har varit super härligt i kittelfjäll där vi hunnit med snowboard/slalom åkning och skoter tur uppe på fjället. Men allt roligt har ett slut och om jag ska vara helt ärlig är det riktigt skönt att vara hemma igen, borta bra men hemma bäst ni vet :)

Har tagit extremt mycket bilder som jag tänkte lägga in senare, tills vidare får ni nöja er med en. Men visst är det vackert?

15,04,09

Fjällen


Foto: Ida Nilsson

Nu är det så att jag drar vidare till fjällen vid lunch tid idag :) kommer hem på söndag så förvänta er ingen uppdatering innan dess för jag kommer vistas på kittelfjäll och åka snowboard, köra skoter osvosv. Blir kanon, så hare bra så länge!

Dessutom ska jag åka bil några timmar idag, så smsa gärna :)

13,04,09

Time is my friend



Foto: Jag och Ida

Lite fler bilder från dagens fotografering :) Tyvärr så gör sej ju Ida 100 ggr bättre på bild än jag så ni får inte se några fler på mej ;) Och åter igen så är det Jag som har tagit bilderna på Ida och Ida som har tagit bilderna på mej.

Btw så får jag sov besök inatt ;) haha av ingen mindre än sofia lundberg! Damdam, ni trodde nåt värre va? Nämen skämt och sido så tar hon sej inte hem så då får hon ju självklart komma hit ist för att sova på gatan :D 

13,04,09

Color me a rainbow





Foto: Ida och Jag

Sådärja, som ni kanske förstår är det jag som har tagit korten på Ida och Ida som har tagit korten på mej :) kmr fler bilder sen

13,04,09

Love life



Som sagt så var jag och Ida i hennes farmor och farfars stuga idag :) Vi tog vårat pick och pack till havet och myste i solen. Efter lunchen fotade jag och Ida som galnigar, jag tror hennes familj tkr vi är lite knäppa..haha men det är sånt man får ta ;) Lägger hur som helst in ett inlägg med några av bilderna snart :)

13,04,09

Hit me like a ray of sun


Foto: Jag
Modell: Ida
Redigering: Ida

Fick nyss den här bilden av Ida, lite scary va? Haha hon blev till och med rädd för den själv ;D Vi ska föresten till hennes farmor och farfars stuga imorrn, blir av att röra sej mot stranden och ta lite kort :) Ida hoppas på lite dåligt väder för hon vill ta tragiska bilder, jag hoppas på sol för då blir jag på bra humör. Haha så vi får se hure blir, men kort kmr iaf :)

12,04,09

Occupy my brain



En till inspelning från 3ornas slutkonsert, mycket sorlig och vacker låt.

12,04,09

Dreaming out loud


Ge mej sommar

Kom just hem från bergsbyn, har varit med ögren och niklas, sett på film osv. Blev hairspray och sex drive, båda var rätt bra faktiskt :) Lyckades tyvärr missa sista bussen (ovanligt) men då skulle linneas brorsas tjej just hem så jag kunde åka med henne, great!

Nu sitter jag helt ensam i mias lägenhet, mia och pappa är på club hop up. Men det är rätt skönt måste jag få säga! Funderar dock på att sova snart, pallar som inte vara uppe hela natten 3 nätter i rad=)

11,04,09

shades of red



Jag glömde ju nästan, jag och sofia var kreativa idag och gjorde marssipan kycklingar som (om jag får säga det själv) blev grymt snygga! Ingen är den andre lik och det är väl charmigt ;)? Fast frågan är ju om man vill äta upp dom..

Sitter iaf nu och taggar för morgondagen med ögren! Det blir bergsbyn, feel good filmer och onyttigheter, det är väl förkänt tkr jag så här på påsken när man äntligen får en paus :) Hur som helst lär det bli awsome.

10,04,09

Feel it



Ett nr från 3ornas slutkonsert. Lyssna och njut är allt jag har att säga!

10,04,09

On my mind



Yes nu äre påsklov!! Känns otroligt bra måste jag säga :) Jag nämde det nog inte tidigare men i onsdags på konserten sålde våran klass fika för att få in pengar till klass kassan, det blev över kakor och kaffe så det bara sjöng om det men jag tror ändå vi tjänade nästan 3000 kr om jag inte kom ihåg helt fel. Och det är ju inte fy skam :)!

Måste dessutom få fråga, vad tusan hände med gårkvällen?! Det var så otroligt jävla dålig stil, kräck reflexerna sätts igång av sådana där människor. Nä fyfan.

09,04,09

Backstage









Foto: Jag

Haha, härliga lirare där är allt jag har att säga !

Upptäckte just till min besvikelse att bilderna är 100 ggr mörkare på skolans datorer än på min dator hemma... (och nu tänker jag alltså på bilderna från själva konserten). Så vill ni ha/se dom ljusare får ni säga till.

08,04,09

ES3a:s slutkonsert!



























Foto: Jag

Har fotat en hel del och här får ni se några av de 715 jag tog ;) haha. Konserten var hur skön och bra som helst :) längtar som stryk tills nästa år då vi ska sätta igång med våran!!

Imorgon kmr backstage bilderna, bara så ni vet ;)

08,04,09

Come sunshine



Sitter på Foton nu och peppar inför 3ornas slut konsert! Vi har i uppgift (på foton alltså) att ta kort till ett bildspel, och mitt bildspel ska bestå av bilder från konserten hade jag tänkt. Roligt att fota och blir oftast snyggt :) Hoppas jag lyckas fånga en hel del moments. 

07,04,09

Breathe easy


Klicka på bilden så kmr du till hennes blogg

Så nu är äntligen marias bloggdesign färdig :) Blev en gammaldags stil med vackra kort, maria blev nöjd iaf så då är jag nöjd :) Nu tror jag det blir att sova gott och se till att komma ihåg kameran till imorrn, annars blir jag arg på mej själv! God natt.

07,04,09

Live your life



Tänkte bjuda på en risig mobil bild från ES3a:s slutkonsert ( går imorgon på atorp kl 13.00 och 19.00 tror jag). Den var Grym och sjukt rolig i mellanåt, självklart 1:a klassig musik också ;) Var roligt att se endel göra sånt som dom aldrig tidare gjort, men ska inte avslöja vad för er som inte såg den idag utan ska se den imorrn. Jag ska då se den igen :D plus att vi ska sälja fika på kvällen, så det är spikat att vara på alla konserter dom har! Men tänkte ta med mej systemkameran då och försöka ta bättre kort, lite backstage också kanske, om man får (A) Så vänta och se :)

06,04,09

Summer loving



Sitter och försöker göra en bloggdesign till Maria men jag har inte fått några bilder av henne än så kreativiteten är inte på topp, får se när bilderna krm vilken typ av stil det blir osv :)

Måste bara säga hur grymt mycket jag längtar till sommaren! Sitter och kikar runt på bloggar och ser att dom som bor nere i södra sverige gottar sej med bar asfalt, gräs och typ 20 + i solen :O Själv sitter man fast i norrland med typ en halvmeters snö och minus grader. Näe nu äre tusan dags för lite värme tkr jag!

06,04,09

The truth can't hide forever



Så ni kanske vill veta vad som har hänt i helgen :)? Jo först på fredagen tog jag en lugn hemma kväll med papi och resten, ebba och hennes kompis hyrde filmen Step brothers, måste erkänna att jag inte hade höga förväntningar på den men den var faktiskt rätt rolig :) Fast ibland gick den lite överstyr med skämten, typ sex skämt osv men annars varen helt okej :)

Sen i lördags var jag hos samme, vi körde lite gh och såg en suuper bra film, haha vi praktiskt taget bara tog nån men den blev ett väldigt bra val! Passengers heter den och enligt omslaget ska det vara en thriller men skulle hellre säga drama/thriller. Filmen handlar om psykologen Claire Summers som får ta hand om överlevarna från en plankrasch. Hur  som helst så är den väldigt oförutsägbar och över all förväntan, borde ses helt enkelt :) Efter ännu en film som var Batman begins (tkr 2an är grymt mkt bättre) så drog vi till thomas och jossan en stund och bara chillade :) skön kväll med andra ord :)

05,04,09

Sky high






Meheh, jag var uppe på taket och fotade !

Jo vi hade ju prao i veckan och på torsdagen så var jag på tekniska kontoret hos en tjej som heter Katarina, av henne fick jag ett foto uppdrag som var att fota sotare?! haha dom hade tydligen så lite bilder på dom så då fick jag ta lite nya, det var faktiskt riktigt roligt och jag var som sagt även uppe på taken och klättrade, de ni!


01,03,09

Give me more


varför inte liksom?

Gissa vad jag ska göra? Jo jag ska vara super duper duktig och typ sova nu, och ja är helt seriös :)! Men vadå jag är trött och då äre lika bra att sova, för då kanske jag mår bättre imorrn och blir lite frisk.

Jo just de, fick en anonym kommentar på förra inlägget, om att köpa klänningen i S och sy in den. Först tänkte jag "jo tjena, det kmr ju hända", men det var typ en smart idé för jag har ju en låtsas mamma som typ är bra på sånt :D Och även fast den inte fanns i midnattsblått i S utan bara i svart då så ären ju fortfarande fin och den kostar bara 99 kr, tusan as värt juh, då har jag en party klänning om jag behöver det :) måste gå in och prova den imorrn igen och se hure blir :)

Näe nu blire att sova och drömma söt, god natt :)

01,04,09

Den gubben gick inte



Jaha då har man överlevt den här dagen också, fast det var då nätt och jämt. Har känt mej grymt hänging idag och eftersom det var så god mat (erhm) så fick jag då inte mycket näring i mej, tror nästan jag har feber men orkar inte få det bekräftat, jag vill ha en rolig helg nu, inte ligga hemma och vara sjuk. Så jag ignorerar det helt enkelt :)

Efter jag slutade idag följde jag med sofia till stan för att försöka hitta nån lite finare party klänning. Kollade först på gina tricot om dom hade den där Elise Ryan kopian inne, men det hade dom självklart inte och dom skulle troligen inte få in om heller. Så jag struttade vidare till Bikbok ist för att fråga efter klänningen som jag pratade om i strobelight inlägget, men den fanns självklart inte heller, suck. Jag hade just börjat ge upp när jag väl hittade den, en suuper fin "coctail" klänning som var midnattsblå i typ något siden tygs liknande, den var figur sydd fast hade en lite balong aktig neder del och dessutom så var den på rea rea! Kostade bara 99 kr!! Tror ni jag blev överlycklig?! OJA. Tror ni den passade? onej.... storkelen S var alltså för stor och XS för liten, hur kan man göra sånna modeller :O? blesch, då gav jag upp, for hem och grävde efter fynd hemma i garderoben ist.

Nu ska jag städa och sen kmr thomas med pizza! Mums :]

01,04,09

Help, somebody?



Sitter nu på kommunens "webb kontor", har varit här hos en kille som heter Greger under morgonen. Nu gick han dock på ett möte och gav mej en uppgift som jag ska få jobba med idag. Vill ni veta vad uppgiften är? Jo jag ska alltså ändra första sidan som kmr när man går in på www.skelleftea.se från html kod till stilmall ist?! Ofta jag kan sånt :O? neej. Alltså visst jag brukar ju göra blogg design men det är vääldigt stor skillnad, det mesta jag gör är ju i photoshop och sen fipplar jag lite med stilmallen och kodmallen men det är ju inte så mycket? Först tänkte jag att; ääsch jag får väl testa mej fram lite, det var desvärre inte så enkelt utan jag måste typ skriva dit egna koder och gud vet vad. Så nu känner jag så här, jag väntar tills Greger kmr tillbaka så får han förklara för mej!

RSS 2.0