28,02,09

Sober



Sitter och försöker få till Linnéas blogg men det går inte så bra, det är en jävla vit rand som verkligen inte vill försvinna och jag förstår inte varför.. Men den ska nog försvinna så småningom, jag ger mej inte! Än så länge är jag nog ändå rätt nöjd med upplägget :) Måste dessutom få ut något vettigt av Lisas blogg också, tar tusan tid sånt här.

Imorrn blire att dra till pappa och jag hoppas verkligen han har fixat internet nu för jag kan ju inte vara utan det när jag ska försöka göra klart bloggarna.. så håll tummarna gott folk. Just ja, jag glömde säga att jag köpte en fin tröjja från JC idag, vit och blå randig, riktigt mysig och vårig :) Försökte också hitta ett par jeansleggings men dom enda fina jag hittade var för långa för mina korta ben :( Aja sånt som händer, skönt med sport lov iaf :)

28,01,09


Night Flight


Foto: Jag, från våran schlager konsert

Haha yes jag var på högstadie disco igår ;) The Application och DJWILD spelade ju där så självklart måste man ju dit och stötta :D Och tro det lr ej men jag har aldrig haft så kul på night flight förut, måste bero på att man nu är äldre och inte orkar bry sej om vad alla andra tkr osv haha nämen kul vare seriöst, jag och maria dansade tusan hej vilt hela kvällen men vi gillare ;D Och självklart spelade de två banden riktigt bra, som vanligt :) Näe jag längtar tills nästa spelning, alltid lika roligt :D Btw så är jag ju DJWILDs nya simp ;)? rätt coolt om jag får säga det själv!

Jo just ja jag glömde, anton spelade på en röd gitarr med harry potter fastklistrat vid ena sidan, SNYGGT! Dessutom spelade han så att fingret började blöda och det syntes på gitarren efteråt vill jag lova ;)


25,02,09

Don't you come back no more



Får ursäkta för den dåliga uppdateringen men har varit mycket med skolan nu och dessutom har jag försökt få ihop Linneas blogg designe. Har gjort klart en idé nu men ska nog börja om med en helt ny ist för vi hade tänkt ta studio bilder så det blir lite lättare att utgå från nånting.

Ikväll spelade iaf jag och Linda på efyran igen, först på en inackorderings middag och sen kl 7 som vanligt. Måste säga att det gick rätt bra och dessutom var rätt så kul :) Man blev som peppad när det kom lite fler folk. Sen så var det roligt att dom snälla dansarna kom och lyssnade på oss vid den senare spelning :)

22,02,09

Are we humans or are we dancers?


Modell: Ida Nilsson
Foto: Jag


Modell: Jag
Foto: Ida Nilsson

Ja då var man hemma hos mamma igen :) Sitter och ser Beck, jag gillar verkligen dom filmerna! Sitter dessutom och kollar bilderna från när vi tog kort i studion, jag och Ida då :) Måste ta alla bilderna som ligger på datorn på skolan just nu, ska bli kul att göra nånting av dom juh. Vi fick dessutom några riktiga "skolkort bilder" (inte dom ni ser här över dock) haha men fina blev dom ju ändå :)

20,02,09

Har du en famn för mej




En bild från gårdagens fotografering, måste få säga att det blev riktigt fina bilder! Kommer fler sen :)

19,02,09

The camera loves you!


foto: Jag
Modell: Ida

Som ni kanske minns var ju jag och Ida i studion på skolan idag och fotade. Det var sjukt roligt måste jag säga! Bilderna blev (om man jag får säga det själv) grymt fina och vi testade med olika ljus, avstånd, använde "väggar" osvosv. Vi fick till och med använda värsting kameran ;) Bilderna åker dock inte in förän imorgon på Foton så ni får se hur dom blev då, längtar verkligen att få se resultatet :) För det är ju ändå rätt svårt att se helheten på den lilla skärmen på kameran, så det blir spännande :) Btw så är bilderna ovan inte från idag utan förra gången vi fotade.

Något som däremot inte blir så spännande är engelska provet (som jag självklart har pluggat till..) och sången imorrn. Orkar som inte att jag glömmer alla mina grejer i bure nu när jag är i stan, blää, men kan som inte göra så mkt.

Just ja en sista sak, Jag och linda spelade ju på efyran igår. Det gick ändå bra men kom typ bara 20 pers så blev inte direkt jätte eggade av det. Men vi fick 250 spänn var före så vi var nöjda ;) Dessutom ska vi spela nästa vecka på en inackorderings middag plus för allmänheten på kvällen, kl19.00 så vi har tänkt försöka sparka dit lite mer folk den gången ;)

18,02,09

Laughing with youre broken eyes



Foto provet gick väl sisådär idag, men försökte skriva så mycket som möjligt på alla frågor och sen finns det inte så mkt att göra annat än vänta och se. Gemun gick också bra, vi gjorde läxan just före och jag fattade ju faktiskt :O Haha är faktiskt inte så ofta jag gör det när de gäller gemu så.. ;) Dessutom gick pianon bra även fast jag bara tränat på läxan en gång, plus att jag glömde noterna hemma, jag är rätt duktigt jag..

Ikväll blir det ju efyran (som jag typ nämt femtielva ggr) och jag är rätt taggad faktiskt :) Hoppas iaf att de kmr lite folk. Och btw, vad hände med affichen?! Haha efyran hade satt upp en affich på atorp där det stod: Efyran presenterar Emelie Oreskovic och Linda Åldahl kl 19.00 den 18/2 lr nåt liknande. Råfult, brukar ju som aldrig stå uppe annars om det inte är nåt speciellt där som typ rock konserten, men aja var väl ambitiöst av dom iaf ;)

18,02,09

I'll follow you into the dark



Alltså imorse när jag vaknade kunde jag inte röra mina armar, helt seriöst! I måndags var jag och pappa och styrketränade en stund, rätt kul faktiskt och jag hade ingen tränings värk alls igår, så jag var väldigt nöjd. Men då som sagt känndes det imorse istället, vädigt rejält dessutom! Men det är väl smällar man får ta om man ska lyckas bli lite biff ;) (för det är ju verkligen det jag strävar efter..)

Jaja, om typ 10 min har jag prov i Foto A och jag har ju då inte pluggat nånting, kommer att köra så himla hårt. Blir att boila som tuusan. Menmen finns inte mycket att göra åt nu, önska mej lycka till.

17,02,09

When the stars go blue


Rätt glada tjejer=)

Sitter på pappas dator ute i verkstan nu, hjälper honom med att fixa till några bilder för hans hemsida samtidigt som jag smyg skriver ett snabb inlägg ;) Guffe ringde mej före middan idag för att fråga mej om Foto provet (som jag självklart också hade glömt bort) och jag känner verkligen hur körd jag är på det provet.. kan verkligen ingenting, blir att chansa sej igenom allt typ :S Men vad att göra, har inga grejer så jag kan plugga heller så.

Men jag peppar ändå för morgondagen och torsdag för ja som sagt spelar ju jag och Linda på Efyran imorrn kl 19.00 om nu någon har lyckats missa det ;) Och sen på torsdag ska äntligen jag och Ida vara i studion och fota :D Kmr bli super! Hoppas vi har lyckats fixa internet så jag kan lägga upp några av bilderna, annars får ni se dom senare :) Nä nu ska jag göra klart bilderna åt pappa, hoppas vi ses på efyran imorrn ;) haha

17,02,09

Peppad


Jag och linda från Julkonserten

Oj upptäckte nyss att jag i söndags hade 65 läsare :O ni får säga vad ni vill men det tkr jag tusan är mkt ;)

Hursom helst så det jag egentligen skulle säga är att jag och linda ju ska spela på Efyran imorrn kl 19.00 i ungf en halvtimme för den som vill komma och lyssna! Skulle vara tråkigt om det blir lite folk så kom kom :D

15,02,09

Glitter och glamour


Foto: warg

Ja som utlovat kmr nu lite detaljer om vad som hände på Melodifestivalen igår :)

Det första man gör är ju självklart att hänga av sej kläderna i garderoben och där warg stod i svart kostym! Det var synd att jag inte lyckades få med det på kort :( Men en lite annorlunda syn vare iaf :D Sen så letade vi upp våra platser när kl var typ 18.00, vi var några av dom första som satt där överhuvud taget, men rätt bra för då lyckades man ju ta en massa kort utan att folks huvuden var ivägen ;) Kl 19.00 började förbandet som spelade covers på tidigare schlager låtar såsom främling, waterloo, i tusen och en natt osvosv. Måste säga att dom var riktigt bra :) Och efter det snackade dom lite för att "värma" upp oss, vi fick veta lite backstage skvaller som att nån av artisterna hade behövt en mag gördel (ungf som en korsett fast den är helt mjuk) lr något liknande och det var en av de manliga artisterna ;) Sen så hade cockies'n beens klistrat upp 3 kakor på deras louge dörr, var ju lite gulligt :) Efter det kom Petra Mede in i morgonrock som ni ser i förra inlägget för att säga hej till publiken lite lätt vilket ju var trevligt. Sen blev det en massa tjaffs för det kom 3 personer och sa att vi satt på deras platser... Dom var alltså typ 30 - 40 och skrek åt oss att få se våra biljetter, vi satt på rätt vad vi trodde iaf, för vi hade frågat om vart våra platser var och dom hade pekat ut dom. Men självklart är det ju nån som är jätte smart och har kommit på att det ska finnas flera rad 7 och plats 15, 16.. vi skulle sitta på C vänster och inte på Parkett som vi då satt på. Shit vad jag fick springa efter gubbarna i gula västar för att få hjälp. Men det löste sej ju tillslut och platserna vi fick på läktarn var då också riktigt bra :) Men det är därför endel bilder är närmare och en del från sidan ;D Ja sen såg ni ju vad som hände på TV:n för efteråt sprang man bara till garderoben för att få ut sina kläder så fort som möjligt, och då fick jag se warg i kavaj en gång till ;) mohaha

Oj vilket långt inlägg det här blev.. Aja kanske bra eftersom jag far till pappa ikväll och ni vet ju hur dåligt det brukar bli med bloggandet då.. Får se om jag hinner lägga in något mer innan dess annars får ni hare bra :)

15,02,09

Suprise



Ja nu var det ju tänkt att jag skulle berätta alla detaljer om gårdagen men tydligen så ska vi snart till dallas och äta middag och jag har inte riktigt lust att fara dit i mina riskläder och oduschat hår.. så får ta det efter middagen ;) Och just ja, ska säga att jag blev glatt överraskad när Josefin Ögren ringde mej igår och undrade om jag ville komma på fest. Tyvärr var jag ju inte ledig för kvällen men riktigt kul att hon ringde iaf, för de va alldeles för länge sen! Men det blir typ grillfest med henne nästa fredag, det blir nånting at se fram emot :)

15,02,09


En bild säger mer än tusen ord


























Melodifestivalen var i Skellefteå ikväll och det var helt enkelt underbart! Mer orkar jag inte berätta ikväll utan ni får titta på bilderna och så kommer mer text imorrn. God natt :)

14,02,09

Live youre life


Foto: Jag

Kan någon bara ta mej tillbaka till onsdags konserten? Det var typ en av de roligaste saker jag gjort i mitt liv och vill bara göra om de NU :) Men jag får peppa till på onsdag ist, då jag och Linda som sagt ska spela på efyran. Vi måste verkligen öva på måndags hålet så alla stämor osv sitter bra. Hoppas då det krm lite folk för annars blire ju råfattigt.. men äsch de blir nog kul :)


14,02,09

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut


Bild av Ida Nilsson

Gud vad fint väder det är idag! Jag och vikkan passade på att ut en sväng, riktigt härligt faktiskt :) Före det så var vi in på Elgiganten för att köpa nånting för vårat present kort på 400 kr. Blev att beställa Singstar Disney som kommer nästa vecka, vi gillare :D sen får man väl se vad som den sista hundringen går till, kanske ett nytt gh :)

Ikväll blir det ju som sagt Melodifestivalen och jag peppar faktiskt rätt ordentligt, ska som jag sagt tidigare ta med mej systemkameran och dessutom ska jag mobba warg för att han ska stå i garderoben och ta emot min jacka ;) mohaha. Nä nu blir det att spela lite icy tower och sedan gh, var allt för länge sedan :)

13,02,09

Schlager efter schlager



Sitter och kollar runt litegrann på kläder, självklart förälskar jag mej i saker från urbanoutfitters som tröjorna ovan är. Måste seriöst beställa därifrån snart för man hittar alltid en massa snyggt! Nu är jag dock lite för trött för leta igenom alla sidor allt för noga, men fastnade för dom två. Gillar speciellt dragkedjan som är på baksidan av ena tröjan som är helt enkelt svart på framsidan, lite rolig detalj.


Btw så kanske jag har glömt att säga vad jag ska göra imorgon? Jo ska se på melodifestivalen här i skellefteå! Alltså inte på teven då utan på isladan, live :) Egentligen ser man väl typ bättre på tv:n men trevligt iaf, plus att man blir bjuden så man lider ju inte av det. Ska ta med kameran min och försöka ta lite snygga pics därifrån så ni får se :) Men nu tror jag faktiskt jag ska lägga mej och läsa 4:e twilight boken. Godnatt

13,02,09

Vi har blivit som dom



Japp som ni kanske vet ringde dom ju från efyran igår och undrade om jag och linda ville spela där på onsdag och nu är det bestämt att det blir av. Kl 19.00 på onsdag kväll,  18/2, spelar alltså jag och linda lite "café" musik i ungf. en halvtimme för den som vill komma och fika lite grann och lyssna på mys musik ;) hehe nämen kom gärna :)

Dessutom ska jag passa på att säga att jag hade 53 läsare igår :) hehe kanske inte låter mycket för den som har över 100 läsare om dagen men för min lilla blogg är det ändå en lite större siffra, vilket är kul :)

12,02,09

Svar

Som sagt så skickade jag ju ett mail till blogg.se om hur dåligt sidan fungerar nu för tiden. Fick nyss svar och tänkte visa vad dom skrev.

Mitt mail:

Blogg.se fungerar så dåligt sen ni bytte plattform, det går nästan inte en dag utan att den är ur funktion på något sätt (att man inte kan logga in eller att det inte går att lägga upp bilder). Och nu känner jag att ni faktiskt får göra nånting åt det här för det är väldigt irriterande att man måste kämpa i flera timmar för att lägga in ett kort inlägg med bild. Snart orkar inte jag hålla mej kvar vid blogg.se utan byter om det inte blir ändring på detta för så här dåligt ska det inte behöva vara.

Deras svar:

Hej,
Vi håller på att lösa problemen och arbetar dag såväl som kväll med att hitta lösningar. Anledningen till senaste dagarna problem  är den enorma ökningen av nya bloggar och det åtföljande stora antalet inlägg.

mvh
/roland

Först kände jag mej ganska dum mot de stackare som verkligen kämpar med att få sidan att fungera som den ska, men samtidigt blev jag lite irriterad över de där med "Anledningen till senaste dagarna" , för det har ju faktiskt pågått i flera månader nu. Så ja, det är väl lite både och det där. Men tycker det var bra att dom svarade iaf.

12,02,09

Frost



Foto: Jag

Ja här ser ni två av de bilderna jag tog i eftermiddags. Frostigt som sagt och jag måste säga att jag gillar det, blir riktigt fint sådär på nåra håll :)

Förövrigt, vad händer med blogg.se ? Det fungerar aldrig! Är alltid en massa tjaffs och jag tror inte jag är den ända som tycker det? Nu har jag iaf fått nog och skrivit ett mail till dom att dom faktiskt får ta och skärpa sej för jag blir så himla less. Man kan ju bara hoppas att det kommer något svar, men man ska väl inte hoppas på för mycket antar jag..

12,02,09

backstage








Japp här kommer lite backstage bilder, hann tyvärr inte få tag i så många som jag velat meen så kan det gå ibland. Vi hade väldigt kul iaf :)

Idag har dagen bara segat sej fram, har varit trött och ofokuserad men det är väl inte så konstigt eftersom man var så överspidad igår hehe. När jag kom hem var det så fint väder att jag var tvungen gå ut och fota lite, blev mest frostiga bilder vilket ändå är rätt fint tkr jag. Tänkte lägga in bilderna sen. Nu sitter jag iaf och ältar över att mina sång noter inte kom med hem och jag har en läxa till imorgon.. Men går inte att göra så mkt åt det nu.

Just de, vet inte om jag berättade det men sist jag var på efyran och lyssnade på DJWILD så frågade dom (på efyran alltså) om inte jag ville komma och sjunga på café där nån gång och ifall jag hade nån som kunde spela till. Självklart drog jag med mej Linda i det hela (vi har ju ändå spelat tsm nån gång förut, vi är ett bra team hehe) så nu blir det av att spela redan på onsdag :O Vi måste typ öva som djur om vi ska hinna meen de blir nog bra :) vet dock inte om det är för vem som helst lr om det är nå special, åter kommer om det när vi vet mer.

11,02,09

Schalger yra!











 
De hemliga gästerna från melodifestivalen





Foto: Jag (2:a & de 2 sista, Ida)

Tjaa en bild säger ju ändå mer än tusen ord ;) men kort och gott, det blev en riktigt lyckad konsert! Vill bara gå upp på scenen igen :D berättar mer imorrn (så får ni se lite "bakomkulisserna" bilder också), ska sova nu. God natt allihopa!

11,02,09

Hey ho, lets go


Kan ni se vad det står? Jo, självklart  MUSIK

Sitter nu och har Fota A, vi ska egentigen skriva om en valfri fotograf men jag är lite för taggad för att sitta och läsa fakta tycker jag. Kl 10.00 börjar träningen inför konserten ikväll! Tror vi ska börja med MUKO, (scen närvaro osv) sen har jag hört ryckten om att själva genrepet början kl 13.00. Har med mej klänningen och skorna (som jag för nån timma igår inte kunnde hitta:S), målade till och med naglarna igår ;) Hihi det ska bli så kul :D Lyckades förresten få med Ida, både hon och hennes lilla syster ska med :) Sen så ska poppe och warg också dit så jag ska be dom ta snygga konsert bilder med wargs monster objektiv åt mej! Blir att lägga upp ikväll efteråt :)

Nä nu ska jag försöka skriva lite om Irving Penn innan hela karusellen sätter igång.


10,02,09

Vill vakna av en sommarbris

 
Var tvungen att föreviga mammas fina tulpaner imorse, var så vackert väder så bilderna blev ljusa och klara :) Åh vad jag längtar till våren och sommaren.


10,02,09

Värsta Schlagern



Japp imorrn är det dags! Självklart pratar jag om Schlager konserten vi musikare ska ha :) På bilden ovanför får ni se en smyg bild på våran ytterst ambitiösa scen, tusan podium och grejer ;)

Idag hade vi iaf soundcheck och måste säga att det gick riktigt bra! Känndes som att man verkligen kunde leva ut där uppe, blev super peppad :D Nu har jag dessutom lånat en svart  och riktigt snygg typ cocktailklänning av söta Ida för att ha på mej, våran ensamble kör på klassiskt med kavaj för killarna och klänning/kjol för oss tjejer. Tänkte be nån ta ett kort så ni får se hur jag såg ut, blir nog röda naglar och läppar till. Imorrn är det ju dessutom genrep typ hela dagen, alltså får ju dom som vill och har rast lr så komma in och lyssna i aulan, vad jag vet iaf? För så brukar det då alltid vara :) så hela utstyrseln ska på då! Hoppas att Ida ska kunna komma också, skulle vara kul :) Får hon se mej i hennes klänning också ;)

09,02,09

I sommarsol och vinterkallt








Jag kände som för att fixa ett riktigt bild inlägg och så här blev det. Lite bilder från förra året helt enkelt, sommar till vinter. 2008 var ändå inte så pjåkigt :) Förde med sej många bra stunder. Nä nu ska jag slita mej från datorn, kanske lägga mej och läsa sista twilight boken och ta fram lite godis, mums :)

09,02,09

Rock all night long



 Foto: Pappi

Ni kanske inte kommer  ihåg det men min pappa har ju startat en klubb med killen som äger Kåffe in som heter Club HopUp, där det spelas musik från 40 - 60 talet, som rockabilly, soul, blues, jazz osvosv. Och nu i lördags hade dom premiär på nocks. Det blev stor succé, redan kl 23.00 var lokalen fullsatt och om jag inte kom ihåg helt fel tror jag det kom ungf 300 pers! Tror faktiskt det är rekord över hur mycket folk det har varit på nocks (fast jag kan ha fel också). Riktigt kul att det blev så lyckat, pappa oc. har tusan jobbat hårt för det där :)


Ska föresten påminna alla om att det är Schlager konsert nu på onsdag i Anderstorps Aulan! Blir gamla godingar i nytt omslag ,så missa för allt i världen inte de :) Dessutom kommer det ju en hemliga gäster som inte ens vi musikare vet vilka det är ;)


08,02,09

Som en lögn i vackert väder




kanske känns lite konstigt med en höst bild nu när snön vräcker ner utanför fönstret, men just nu är det nästan så att man saknar den. För på ett sett är hösten väldigt vacker, enligt mej iaf. Fast nu vill jag bara ha sommar. Här kommer iaf en underbar låt, lyssna på den. Det är Melissa Horns, Hanna

08,02,09

Ibland är livet ganska hårt


För er som kanske undrar så var detta ett KuHi arbete som vi hade i måndags (lite sent jag vet). Vi skulle ta en gammal renässans målning och sedan göra våran egna tolkning av den, Kan tyvärr inte hitta våran bild på internet så ni kunde få se hur orginalet såg ut men Louise sa att vi var "Top of the class" vilken kan diskuteras.. haha nämen rätt snyggt ändå.

Sen i veckan hare väl hänt en hel del, varit och lyssnat på DJWILD som spelade på efyran (rock karusellen). Dom var grymt bra så klart :)  Dessutom hade vi ju en extra helg dag, var ledig på fredag vilket var sjukt skönt :)

01,02,09

I can't run away



Idag har varit en skön dag, inte jobbig som söndagar oftast brukar vara. Först gick jag och mamma ut och gick i 1 ½ timme, var hur härligt som helst :) var värsta vår vädret, fåglarna kvittrade och det var inte ett enda moln på himlen. Sen efter promenaden satte jag mej framför tv:n med en kopp te för att se Den gröna milen som jag spelade in igår (var för trött för att orka se den igår). Har försökt se den filmen 2 gånger men har aldrig fått se så långt men idag lyckades jag allt se klart den. Måste säga att jag tycker den var riktigt bra! Ganska hemsk ibland och sorglig men riktigt fin, jag älskar mr Jingells (musen).

Nu ligger jag i min säng medans paulina och hennes kompis spelar Fifa 07 på mitt playstation. Ganska högljutt spel, dom har till och med en komentator. Snart ska dom på fotbolls träning och jag ska till min pappa. Så då har jag som vanligt inget internet vilket är hur störande som helst. Måste verkligen på riktigt fixa det nu, får abstinens annars juh. Men jag har ju iaf gratis sms så jag kan hålla kontakt med världen från bure ;)


01,02,09

The sun will shine again



  

Har ni sett hur fint väder det är idag? SOLEN är framme! Visst är det underbart :)? Så nu sitter jag och längtar till sommaren och utlandet, kan inte nån bara ta med mej till mallis igen? Den ön är typ det finaste stället jag nånsin varit på och jag skulle inten alls klaga om jag fick fara dit igen hehe. Men då ska man ju ha pengar för det också.. Får jobba som en tog i sommar och spara. Hoppas dessutom att det blir av att fara till Grekland med familjen till våren, det skulle vara huuur härligt som helst :D Men vi får ju se hur det blir :)

Snart ska jag och mamma ut och gå. Få känna solstrålarna i ansiktet för första gången på väldigt länge :)

RSS 2.0