31,01,09

Godnight Benjamin

 

Ska börja med att säga hur fantastiskt bra Benjamin Buttons otroliga liv var! Formodligen var det bara jag som var över känslig igår eller nånting men jag grät mej praktiskt taget igenom filmen haha. Nämen faktiskt en riktigt fin film som borde ses :)

Sen så ska jag ju självklart berätta hur det gick i Umeå idag. Vi steg som sagt upp kl 05.40 för att ta 07.45 bussen från busstationen. Kan ju lova att man var hyffsat trött när man väl satt på bussen, både jag och vikkan tog fram Ipod och mobil telefon för att lyssna på Harry potter (ja ljudbok) som vi halvsov till. Väl framme i umeå blev vi rätt pigga. Vi gick in på Lagerhaus för en snabbtid men fastade rätt länge faktiskt, dom har helt otroligt roliga saker där (tyvärr finns inte ens helften av alla saker med på hemsidan), perfekt för födelsedagar och julklappar. Måste typ dra dit till nästa jul. Sen gled vi iaf vidare till olika gallerior och affärer utan att ha så mycket tur. Det blev lunch på subway och sen fortsatte letandet. Och tillslut så hittade vi ju självklart grejor :) För mej blev det dessa tre plagg:

 T-shirt från Gina tricot
 Kofta från Gina tricot
 Tröja från Rut m.fl.

Egentligen hittade jag ett par suupersnygga skor också men dom får vänta, har inte råd :(
Vi hade med oss vikkans nya digital kamera men hon har inte sladden här så får visa lite mera sen ;)


Vi är trötta efter en tidig morgon och hela 5 timmar på stan. (vikkan på bussen)










31,01,09

Umeå,  here we come!


Tänk att ena är blond så har ni oss idag ;) hehe

Japp idag bär det av till umeå för shopping! Vi steg upp kl 05.40 men de blire värt :D

30,01,09

Ljudet av ditt hjärta



Jag kan härmed medela att jag har läst ut den tredje twilight boken, Ljudet av ditt hjärta, nu! Den var riiktigt bra :D Jag hade ju egentligen tänkt att vänta med att läsa den fjärde boken, Så länge vi båda andas, tills den kommer ut på svenska men jag vet helt ärligt inte om jag klarar av att vänta, ska nog låna den av ida på engelska för det spelar ju egentligen inte så stor roll :)

Sen ikväll blir det att vara med Ida :) Vi hade egentligen tänkt att gå och se Benjamin Button men det har varit lite svajjigt det där. Men jag tror faktiskt vi har bestämt oss för att se den nu! Synd bara att den går i en av de små bio salongerna (dumma valkyria med tom cruse har ockuperat första salongen) men vi får leva med det helt enkelt ;) Vi ska tydligen sitta längst fram säger Ida och självklart ska vi frossa i popcorn, blir mysigt :D

Imorrn blir det Umeå med vikkan !! Hur peppad som heelst, vi ska shoppa sönder ;) Blir att fara kl 08.00 och vara där till typ 3 - 4 :) Wii då ska spenderas pengar ska ni se :)

30,01,09

St Olovs


Taget uppe från klocktornet eller vad man nu ska säga



Jo jag vet att bilden är lite sne, men kyrkan är ju vacker iaf

Det är Guffe som är fotografen på denna bild. Hoppas det inte gör nånting :)

Nu  när jag har jobbat klart mina bilder från st olovs tänkte jag att jag skulle passa på att lägga in bilderna också som jag lovat :) Har egentligen Foto men Louse är sjuk så vi har bara eget arbete som jag som sagt är klar med.
Tyvärr finns det inga bilder på själva klockorna, det var alldeles för mörkt där inne.

29,01,09

Finn kampen





Okej andra försöket (hade skrivit klart ett helt inlägg men då ska självklart blogg.se dampa som vanligt så att allt försvinner.. funderar på att byta sida).

Jag vet att jag egentligen hade lovat att jag skulle lägga ut bilderna från kyrkan och klocktornet idag men jag hann inte föra över dom från skolans datorer så ni får se dom imorgon helt enkelt :)

Idag har vi på anderstorpsskolan haft besök från Finland. Dom kom självklart hit för Finnkampen som är varje år för alla 2:a års elever. Det tävlades i olika grener så som, fotboll, innebandy, volleyboll, badminton, simning osv, var riktigt roligt att titta på faktiskt. Vi ES2d:are hade ju självklart våran Niklas Åström på badminton planen, han vann mot alla tre finnar som han mötte! Finn kampen avgjordes av en väldigt spännande fotbolls match då killarna och tjejerna bytte av varandra. När speltiden var över stod det 1 - 1 och matchen avgordes därför i straffar, Sverige (haha låter så fult att säga så men så vare ;)) satte alla 5 straffar medans Finland bara satte 1 enda. Sverige vann alltså hela turnen ! Vi är bäst ;)

28,01,09

I'd pull a sunshine story in a pouring rain



Bild: Ida Nilsson

Idag har det faktiskt hänt en hel del. Det första som hände på morgonen var att vi från Foto A kursen var och fotade i st olovs kyrkan (stadskyrkan alltså) Blev riktigt fina bilder måste jag säga och vi fick till och medgå upp i klocktornet ! De ni ;) hehe va typ läskigt för de va många smala trä trappor som lutade i vad som kändes typ 80 grader. Sista trappan var v'ärst, ingen hade speciellt stor lust att gå upp för den men vi klarade det och de var värt de. Ganska kul att se stan uppifrån och dessutom sitter fortfarande lamporna (typ julbelysning fast det är vanliga stora glödlampor) kvar runt hela "tornet" så där blev det super bilder. Ska lägga ut bilder imorrn :) ska säga att jag tjuvkikade på Guffes bilder också, huur fina som hest :O Fattar inte hur han lyckas, jag blir riktigt avis faktiskt.. :)

Ja sen efter skolan var jag på läkarbesök om mina halsmandlar, det var samma läkare som förra gången och han var nog rätt övertygad om att mina halsmandlar skulle ha krymt till "normal" storlek nu. Men han såg inte riktigt lika nöjd ut när han kikade in måste jag säga. Jag hade fått operera bort dom nu om jag hade velat men eftersom jag inte har några problem eller ont längre tycker jag att det känns onödigt. Men skulle jag besvären komma tillbaka blir det operantion.

Sen nu ikväll har jag varit på Waynes och fikade med Lucia gänget minus moastina och bella. Var riktigt mysigt faktiskt också fick vi våra videor från norran.se (dom när vi sjunger osv). Så jaa, det har varit en händelse rik dag :)

27,01,09

Icy Tower



Japp, jag är också nörd och fastklistrad vid Icy tower för tillfället. Skulle aldrig bett Amdy skicka det till mej meen nu är skadan redan skedd. Jag är förmodligen rådålig eftersom jag aldrig kmr förbi den där jävla rosa banan och aldrig vill den då låsa vid den som är före heller. Så efter att ha suttit i typ en timme har jag tänkt att ta en brake annars går min ilska ut på oskyldigt folk. haha nämen seriöst jag blir alltid fast i tv/data spel när jag väl börjat med nåt så det är väl bara att kämpa vidare.

Ska berätta att det faktiskt blir Umeå med vikkan nu på lördag :D Wii, kul att komma ifrån skellefteå ett tag och shoppa ! Det blir att peppa till dess. Dessutom har jag tänkt fråga ida om hon inte vill se Benjamin Button med mej på fredag, då har jag fått pengar och allt så skulle vara mysigt :) Nä vad tror ni? Det blir nog en till omgång Icy tower nu ;)

Jo just ja, en sak till. Det där medlet som mamma köpte till mej igår var värsta dunder kuren :O!! Jag märkte alltså skillnad imorse när jag vaknade efter att ha andvänt det en gång! Helt sjukt :D Produkten heter LEO och är receptlagd så man bör ringa till sin vårdcentral och rådfråga med dom för att se om det kan vara lämpligt att få det utskrivet. Vi får se hur det ser ut om typ en vecka eller nånting, för egentligen ska det ta 4 - 6 veckor innan den börjar värka, men icket säger jag :D!!!


26,01,09

Lay all youre love on me


Taylor Lautner pryder just nu mitt skrivbordsunderlägg och som bakrundsbild på min mobil. Jag har nog en liten crusch på honom ja..

Ja den här dagen började ju bra.. eller? Nja, jag vaknade upp bara för att upptäcka att jag såg ut som en vesuveo i ansiktet great. Nu har mamma iaf varit snäll och köpt en massa ansiktsgott åt mej! Blev en ansiktstvätt och ansiktsvatten från Aloe Vera serien av CCS. Dessutom ska jag nu pova på en dunderkur som tydligen ska vara superduper bra, hoppas verkligen dom ska hjälpa för jag är less på att se ut så här. Skulle vara skönt att slippa sminka sej varenda jäkla morgon och bara vara fin naturligt. Ja det är min dröm så nu vet ni det haha nämen allvarligt nu skarom bort !



Dessutom kan jag nu med stolthet berätta att jag kan min sångläxa helt utantill nu! Den är tusan på Italienska och allt, men den sitter nu vilket känns riktigt bra. Pianon har jag också kämpat med, gud vad duktig jag är :) Så som belöning ska jag nu ta det lugnt och dricka mitt favorit te, Hallongrädd, mums :)


25,01,09

Törstig?



Hej allihopa nu är jag tillbaka igen! Måste veerkligen fixa internet hos pappa, de är ju inte ens kul.. Idag har jag äntligen lyckats fara på en körkorts information lr vad man ska kalla det, den varade från kl 15:00 till 18:50 GISSA om jag var less där på slutet? Man hade ju inte ens fått äta sej nån middag före.. Vi fick iaf nån lite bulle och saft men så långt räckte ju inte det. Men nu är det iaf kirrat, ska bara skicka in lämpen så är jag redo för vägarna ;) haha

tjaa sen kan jag ju meddela att det har varit en rätt mysig helg för mej, först i fredags så var jag i bergsbyn hos ögren och såg disney filmer! Vi hann med Herkules och Snövit, vi gillare :) Sen igår chillade jag och Ida, blev inte så mycket gjort. Vi spelade Kalaha och pratade en massa, bara mysigt :) Får se vad det blir till helgen, pratas om estetar fest men man vet ju aldrig.

21,01,09

The forbidden fruit taste the sweetest








bilderna är tagna från Vman

Jag är så himla besatt av twilight just nu! Kan som inte komma över det :O Böckerna är super bra och filmen meed, älskar skådisarna, dom är så himla fina haha :D Ida håller med mej, hon är också besatt, säger hon nåt annat ljuger hon ;) Ska dessutom fara och hämta andra boken till hanna imorgon, så hon också får läsa den. Det är verkligen Twilight mani ute i världen just nu! Bland oss tjejer iaf hehe

Ikväll blir det att fara på E-fyran och lyssna på när The Application spelar kl 19.30 (fast hela grejjen börjar redan 19.00), det är gratis inträde. Så kom vetja! Kommer bli super :) Nu har dom ju skrivit nya låtar också, ska bli kul att höra=D

Btw, vad hände med helgen? Den var supersmockad och nu verkar allting ställas in :O aja jag hittar väl på nåt=)


21,01,09

Back on track



Ja nu har jag iaf tänkt att skriva ett snabb (om det nu är möjligt på dessa jävla tangentbord!) inlägg när jag ändå har lite tid över här på skolan. Har egentligen inte hänt något spännande under min internet lösa tid, men jag har dock skaffat gratis sms så nu kan jag äntligen svara ;D

Idag efter skolan måste jag fixa lämpen inför körkortet (jaa jag vet, jag är segast på jorden som inte fixat allt sånt än, men jag fyller ju sent på året, kan skylla på det)  så att jag kan börja övningsköra lagligt nån gång haha. Körde litegrann i förrgår, måste erkänna att det faktiskt är riktigt kul.

Sist ska jag säga att tredje twilight boken är braaa, kan inte slita mej :D

18,01,09

That felt goood!



Sitter just nu och tittar på detta youtube klipp från Tyra Banks show då Robert Pattinson och Taylor Lautner från Twilight är med. Helt sjukt att jag aldrig har upptäckt hur snygg Taylor (Jack Black) är :O Gryyymt snygg måste jag få säga. Robert är ju också underbar hahah jag sitter här och rodnar, jag är seriöst kär ;) helt crazy :]

titta på del 2 också=)

18,01,09

Never think



Idag har det varit en helt vanlig söndag, slappt och drygt.. Men jag har faktiskt varit duktig och röjt på rummet mitt, de måste jag ändå få lite cred för :) Har sorterat ut mina tidningar (Nu åker alla mina WITCH till myrorna, dom som jag prenumenerade på i typ 2 år. känns tungt) och kastat bort en massa skräp. Dessutom har jag återfunnit lite smink som varit borta rålänge, glitter eyelinern från make up store, några ögonskuggor och penslar, plus ett läppglans haha ganska trevligt faktiskt :) Sen ska jag berätta att jag har börjat läsa på boken nu. Börjar riktigt bra må jag säga, spänd på fortsättningen!


haha han kan när han vill..

Nu sitter jag iaf bara och väntar på att  pappa ska ringa, han ska hämta mej efter att han varit på något möte här i stan. Skönt att slippa åka bussen med väskor och dator mm. Måste verkligen fixa internet där, blir så himla jobbigt att vara helt utan i huset. drygt att måsta gå till verkstaden också, nä måste verkligen ta tag i det där. Så om jag inte bloggar på ett tag så vet ni iaf varför, ska försöka fixa så fort som möjligt!

18,01,09

Sunday Bloody Sunday



Godmorgon allihopa :) Hoppas ni har sovit gott, även fast dom flesta förmodligen sover fortfarande men ändå. Nu sitter jag och funderar på om jag ska börja läsa tredje twilight boken Ljudet av ditt hjärta, jag tror faktiskt att det blir av för här hände det ju ändå inte så mkt. Blev ju inget av med att fara och åka snowboard med vikkan så idag får jag hitta på nånting annat att göra. Borde egentligen skriva mitt CV till engelskan, men den kmr nog aldrig bli klar om jag känner mej själv. Och egenltigen äre dumt för jag har ju lovat mig själv att jag ska börja mitt nya liv och plugga meen.. ja vi får se.

17,01,09

Öppet Hus


så här seriösa är vi på musik! (bilden tagen från sandras blogg

Yes, idag var det öppet hus på alla gymnasie skolor för alla 9:or och andra som kanske bara ville komma och titta. Alla musikare skulle vara på plats kl 08.00.. Även fast folket inte strömmade in förän kl 09.00 (vilket faktiskt förvånade mej att de ens var några där så tidigt). Som ni vet så spelade ju min ensemble grupp 2 st låtar och det var faktiskt riktigt riktigt kul! Gick rätt bra tkr jag också, är nöjd :) Tyvärr var det ingen som var och spelade in, bara anna som lånade min mobil men med tanke på att det är från en mobil blev det ju inte världens bästa kvalité och dessutom lyckas jag inte lägga över dom på datorn, kanske lika bra haha ;) Ni få höra nån annan gång helt enkelt :)

Resten av dagen har bestått av stan, fika, viktoria, film och popcorn :)

 Japp, hon är sexig !


16,01,09

The sun will shine again


Ge mig sommaren 2008 med Ida

Idag har vi tränat som djur med våra engsemble låtar till morgondagens öppet hus, Måste säga att jag tkr vi börjar bli riktigt bra ;) ser faktiskt fram emot våran lilla spelning. Jag och Maria har så himla kul när vi sjunger tsm haha även fast de kan spåra ibland ! Ska iaf försöka få nån att spela in så man kanske kan lägga upp nåt litet klipp=) kul skare bli iaf!

Ikväll har jag bara tagit det lungt med Ida (Äntligen), vi pratade om allt möjligt som behövde tas igen och såg dessutom Let's dance. Måste få säga att Leila Bagge är grym! Hoppas hon vinner :)

15,01,09

Material things

      
GE MEJ?!

Japp jag är fast i internet shopping träsket idag. Har kollat runt lite grann på olika sidor (favoriten är urbanoutfitters) och har hittat mycket som jag har kärat ner mej i, speciellt skorna ovan. Grymt snygga om jag får säga det själv! Dessutom har lite baskläder dygt upp. Önskar bara att allt inte vore så dyrt.. Men jag och Ida har tänkt att bli rika, så de är ju lugnt ;)

  
Alla dessa kläder + skorna är från urbanoutfitters

Imorgon är det fredag och som vanligt hade det kännts underbart, om det inte vore för den lilla detaljen att det är öppet hus på lördag. Vi ska vara på skolan kl 08.00 för att förbereda allt, fytusan säger jag bara. Och vi får inte igen tiden förän typ i maj :O helt sjukt. Men som tur är ska jag bara sjunga med min ensemble grupp (vilket bara är roligt) och så ska jag leda de som är intresserade av att gå musik programet från aulan till blå salen, vilket inte är någon stor uppoffring ;) jag ska nog överleva :) Imorrn blir det ju dessutom att vara med ida =D längtar.

14,01,09

När jag hör din röst




Har jag sagt att jag gillar mina nya glasses :)?

Tja idag har det varit både en lugn och händelserik dag vilket är posetivt tkr jag! först skola med allt det vanliga som en onsdag brukar innehålla förutom en  ny lektion som är MUKO (musik och kommunikation) där vi ska få öva på våran scen närvaro och liknande. Första lektionen var faktiskt intressant och det känns som att det kommer bli ett riktigt roligt ämne :) Sen stannade jag kvar på skolan och pratade med warg ett tag, var länge sen. Och han följde mej faktiskt hem ett tag tills han skulle på skoterlektion lr vare nu va. Var trevligt att få ses lite iaf. Och sen kom sofia och höll mig sällskap under kvällen, det pratades fritt om allt möjligt som behövde komma ut. skönt.

Nu har jag iaf läst ut andra twilight boken, När jag hör din röst, och slutligen så tycker jag att boken var bra. Inte lika bra som första dock, den här var väldigt sorglig så det var väl det som var negativt eftersom man typ blev ledsen av den. Men iaf jag tycker den är bra och i helgen ska vikkan ta med sig den tredje boken, ljudet av ditt hjärta, ska bli spännande för alla säger att den är råbra:D


13,01,09

Räven raskar över isen



Idag är det precis en månad sen som jag sjöng i landskyrkan med lucia kandidaterna 2008 för sista gången, lite nostalgiskt ändå ;) haha men idag hade vi iaf återträff (tyvärr blev Bella sjuk och Lina lyckas vi inte få tag i, det rycktas om att hon är på varmare ställen) för att prata om hur för/nackdelar med gubbarna och självklart för att fika hehe smörgåstårta blev det! Sen så sjöng vi 3 låtar på torget och dansade ut julen med alla barnen runt granen på möjligheternas torg, inte helt illa faktikst. Jag måste erkänna att det var riktigt trevligt att träffa dom som kom igen, man har faktiskt hunnit sakna dom.


12,01,09

Ida Nilsson is back in town!



Ja nu har äntligen min kära Ida kommit hem från Vietnam igen, pratade nyss med henne i telefon och blev genast på superduper bra humör :D Har ju saknat henne såå mycket! Under vårat samtal hann vi iaf bestämma att vi ska på premiären av The curious case of Benjamin Button nu på fredag sen ska vi dra vidare till henne och där blir det att sova över (vi har mycket att ta igen), till sommaren ska vi gå på stadsfesten båda dagarna och självklart ska vi vara själva i Idas hus (som nu börjar bli tradition) sen ska vi göra om sthlm igen och dessutom att vi ska flytta till sthlm efter gymnasiet och självklart bo tillsammans! Jepp vi har planer, stora planer inför livet.


Dessutom är jag gryymt sugen på att fara utomlands, typ nu! Någon som har lysst att följa med :)?

11,01,09

Äventyr

Som ni vet såg jag j u Yes Man i fredags, och jag måste bara få börja med att säga att den var riktigt bra (enligt mej iaf). Mycket bättre än jag trodde den skulle vara, så en riktigt posetiv överraskning :) Gillar ni komedier så äre verkligen en film att se. Dessutom såg jag en trailer om den kommande filmen The curious case of Benjamin Button, den handlar om ett barn som föds gammal och sedan verkar bli yngre och yngre (ist för som vanligt äldre). Jag vet att det låter konstigt men på trailern verkade den seriöst bra. Tror jag ska försöka få med Ida och se den, vi ska dessutom se The Dunchess lr hur den nu stavas :) Har jag förresten sagt att Ida kmr hem idag :D? vet inte riktigt när men hoppas det är snaaart! RING MEJ!

Nu kommer iaf lite bilder från måndagens skoter äventyr med några musikar tjejer :)



  



  
  



  
Måste göras om nån gång !


09,01,09

Yes Man



Jag ber om ursäkt över den dåliga uppdateringen men pappas internet har inte fungerat (tills nyss då jag lyckades fixa *stolt*) så därför har jag inte lyckats skriva nånting. Och nu blire då bara en snabbis för jag ska snart ställa mej i duschen, blir att gå på bio ikväll med caisa och ebba :) Yes man ska ses, egentligen ville vi se de changceling lr varen nu heter med angelina jolie men den var från 15 och det gårdåligt för ebba. Men jag tror att Yes Man kan vara rolig så det ska nog bli bra ändå :) ha en bra fredags kväll!

Btw, JAG SAKNAR MIN IDA!!! kom hem :'(


04,01,09

The sting



Det gick inte så bra för mej och sofia igår (till en början iaf). För det första hade hennes lillebrorsa ätit upp alla popcorn som vi hade planerat att tugga på, för det andra så hade jag glömt min godis påse i mammas bil och sen lyckades vi sätta på en konstig film Paraniod Park lr nåt sånt. Så för att vända situationen till något posetivt bakade vi kladdkaka och det lyckades vi faktiskt bra med måste jag säga! Det gick däremot inte lika bra när vi först skulle leta fram en ny (bra) film. Vi hade verkligen sett allt flera ggr och vi var inte sugna på någon tragisk film (som deras filmsamling består mest av), men tillslut satte vi på en riktigt gammal going med Paul Newman och Robert Redford som heter Blåsningen (The sting), gillar du gamla filmer måste du bara se den! (Dessutom ser Robert Redfort precis ut som Brad Pitt, helt sjukt lika! I sina unga dar iaf). Kvällen slutade iaf lyckat :) 

 
Jamenar kolla bara :O! Fast Redford är typ snyggare hehu


03,01,09

Don't worry, be happy





Nej det är inte jag som ska utomlands.. tyvärr.. Har suttit och pratat med Ida ett tag nu :) Hon är ju som sagt i Vietnam och steker!! Jag tycker fortfarande hon var dum som inte tog mej med men vi får ta igen det en annan gång ;) Tjaa va säger man? De ser väl inte så dumt ut det där? Tror att dom som kallast hade 26,5 grader och det säger ju en hel del. På bilderna ser ni "deras" strand och  den bungalow dom bor i :) Man skulle lätt kunna vänja sej vid det där. Men ida är ju som hon är och sitter i skuggan och läser böcker ist, hon är söt ;) Den 11:e januari kommer hon iaf hem, då ska hitta på nånting! För jag saaaknar henne.

03,01,09

I am legend



Resultatet av att man inte kan somna, blir en film med Will Smith ist! Fast jag undrar om det var så smart att sätta på just I am legend, den är ju typ råläskig till och från, tkr jag iaf :O Men det är ju faktiskt en riktigt bra film så jag gav den en chans=) Tyvärr klarade jag inte av den dåliga kvalitén och spänningen så länge, såg kanske en tredje del, får fortsätta imorrn. Så nu fördriver jag tiden med att skriva lite grann samtidigt som jag laddar min Ipod (ska lyssna på Hp 6, det somnar man alltid gott till haha). Vete tusan om jag orkar vänta på den längre, får hoppas den lever så länge att jag lyckas somna iaf ! Ursch vad jag är hungrig också.. haha god natt :)

02,01,09

To see you again

 

Som sagt så var jag hos ögren ikväll och spelade guitar hero för hela slanten :) Vi tog dessutom en välförtjänt paus för att poppa smörpopcorn och se den animerade filmen WALL.E som för övrigt är typ hur söt som helst (EEEVAAA, ni som sett den fattar;D). Jag och linnea är iaf nu offeciellt gh partners, det ska med andra ord bli fler gh kvällar för våran del ;) kan lova att My curse ska nötas tills vi klarar den på expert! lr hur ?!


01,02,09

Were gonna rock all night long



Ja nu är jag hemma från stan och har shoppat! Men dock inte på Rean som var tänkt utan jag hittade kläder på H&M (inte rean då) Blev ett par beiga chinos (även fast jag hade lovat mej själv att inte köpa sånna eftersom typ hela stan har ett par menmen), en lila t-shirt med bambi tryck på (haha jag gillare) och en svart blus med körsbär på. Blev som en gullig stil jag sökte mej till idag ;) Dessutom fick jag en ny orkidé av mamma, den jag fick ärva av henne var tyvärr redan död. Så nu blev det en vit levande en :) Och vet ni vad jag upptäckte nyss :D? Att det går att lägga in bilder från systemkameran utan att jag behöver installera med nån skiva!! Skit bra, slipper jag ha sunkiga mobil bilder :D wii.

Och sist men inte minst så blire att dra till bersbyn med guitarhero och minneskort i högsta hugg,  Ögren och jag ska spela tills fingrarna blöder, lr hur ;)? Trore blir wonderful

  
 Orkade inte ta några fancy bilder med systemisen så ni får nöja er med mobilbilder ;)

01,02,09

Rearearea


"We are normal enough to know that were weird
but too damn weird to do anything about it"

Idag blire att gå med mamma på stan, vi ska kika in på JC rean. Jag ska försöka hitta mej några nya jeans och sen får vi väl se om det finns något trevligt :) Sedan måste jag få säga att jag tycker att Ida Nilsson ska komma hem NU! Jag saknar dej :(

01,02,08

Live youre life


Nevermind what haters say, ignore them 'till they fade away.

Riktigt bra låt om jag får säga det själv! (tyvärr fanns det inte nån video med bra kvalité men..) Den spelades mycket igår iaf, lr ja i förrgår äre väl nu. Lyssna och njut :)

01,01,09

Dagen efter



Jag sitter nu och planerar kvällen. Det blir TV för hela slanten! Har nyss sett klart Ivanhoe, en mysig klassiker :) Måste säga att dom verkligen har lagt upp allting bra så att man inte behöver missa en enda film man vill se, den ena slutar när den andra börjar, jag är nöjd ;) Så här kmr min kväll iaf att se ut:

18.00, Vänner
18.30, Corpse bride
20.00, Victoria secret's faschion show 2008
21.00, E.T

hehe sen blire väl att sitta på älsklings datorn ;)


01,01,09

Gott Nytt År!

mesig bild, ja vet men man tager vad man haver..

Ja då har det nya året börjat då. Måste säga att jag hade riktigt roligt igår bortsett från några små missöden :) Alla var super trevliga och det var kul att äntligen få träffa Andreas (sofias pojkvän). Han verkar faktiskt leva upp till mina krav hehe ;) Aja iaf ett stort tack till alla :) Och god fortsättning på året!


RSS 2.0