31,07,09

Strange illusions running trough my head


Foto: Jag
Modell: Ida Nilsson

Idag är det fredag och inte alls så fint väder som jag hade hoppats på, men man ska väl inte klaga efter några dagars fint väder med sol! Idag ska iaf Ida komma och vi funderar på att dra ut och fota igen, blir dessutom något kyckling aktigt till middag. Mums

29,07,09

Pull back the shield between us, and I'll kiss you


Foto: Ida Nilsson
Modell: Jag

Tycker alltid jag blir konstig på bild när jag har så där "halv öppen" mun, men den här blev jag faktiskt nöjd med. Är lite stolt över min lilla kamera som ändå lyckats så bra denna gång, men på fredag blir det att ta Idas nya objektiv! Är typ övervänt.

29,07,09

What a wonderful world


Foto: Jag

Heelt underbart väder ute! Har nu suttit i solen ett x antal timmar och bara njutigt. Men nu är det dock läge att ta en paus från solens strålar, man vill ju inte få solsting. Så ist sitter jag med photoshop och fixar lite med bilderna från igår, som roligt nog blev förvånandsvärt bra och det gillar vi!

Funderar dessutom på att fara och shoppa i umeå imorgon, är det värt det även om vädret fortsätter i denna tappning? Ja vi får se hur det blir med det.

29,07,09

Timeless Beauty


Foto & Redigering: Jag
Modell: Ida Nilsson

Visst är hon vacker? Skulle verkligen passa in i en 1800 tals film lr liknande, en tidlös skönhet helt enkelt.

Idag skiner solen och jag har absolut tänkt utnyttja det, ut och sola blir det! Sen ikväll ska jag spendera min tid med ögren, blir kanoners. Typ gh och mys :)

29,07,09

Here's my comeback to the road again


Foto: Jag
Modell: Ida Nilsson

Har väl hänt litegrann sen jag skrev sist, men jag orkar inte riktigt skriva om allt. Kan iaf meddela att pdol var riktigt riktigt kul!

Men nu till något helt annat, jag och Ida var ute och fotade ikväll och måste säga att det blev en hel del fina bilder. Var länge sen vi fotade (förra gången vi försökte blev det total flopp pga vädret osv) men nu är vi ute på banan igen! Vi tänkte nog fota på fredag igen, och den gången kanske vi börjar på ett stort tema vi har haft i åtanke ett tag nu hihi spännande :) Lägger iaf in en bild från kvällens session(?). Tkr det låter så konstigt att använda det ordet men aja ni fattar.


24,07,09

What's so great about normal?


Ida och jag för nåt år sedan.

Ikväll blir det PDOL med Ida och warg, krm säkert möta upp david och johan också, det blir king!

15,07,09

Once again I must ask too mutch of you, Harry



Efter vad som känns som flera års väntande så har jag äntligen fått se den! Jag vill inte avslöja för mycket, men den är bra. Det enda dumma är att jag ganska nyligen har läst om boken och därför störde jag mig på ändringar de gjort i filmen, annars är den underbar och riktigt välgjord!

kan inte vänta tills sjuan/orna(?) kommer ut!

15,07,09

Harry Potter and the half blood prince


Imorgon kl 18.00!

12,07,09

Just another beautiful nightmare

 

Vet egentligen inte varför jag skriver det här inlägget, har typ inget att skriva om. Var i boviken igår, var trevligt folk osv, mys. Sen idag har jag spenderat tiden med min lillkusin ella, hon är för söt. Näe nu är jag trött och ska sova, godnatt.

07,07,09

Funny how it rained all day


Bild tagen från google

Har varit en mysig dag idag, trots regnet. Drog mig till stan för att fika med mia och dem andra. Strosade senare på stan en stund där jag hittade en sån där fläta som man kan använda för håruppsättningar, jätte bra färg och allt! Men förstås ska jag har för liten skalle för den, får se om jag lyckas lösa det på något sätt, annars får jag lämna tillbaka den..

Vid 5 mötte jag pappa på wook and roll för att äta lite mat och senare se på bio. När vi kom dit var kön helt sanslös! Gick ända ut på gatan, men vi stod snällt i kön för att få se ice age 3. Haha det var jag, pappa och 5 åringarna typ ;) Men rätt bra varen faktiskt, mkt bättre än 2an iaf.

07,07,09

Håller andan


05,07,09

And it's driving me crazy it seems



Vet att jag sa för typ två inlägg sen att jag skulle sluta blogga ett tag, men det blir oftast så att jag blir sugen på att skriva just efter jag har skrivit sånt. Haha vet inte varför men hur som helst så sitter jag här igen.

Är det bara jag som inte gjort ett vettigt skit idag? Näe trodde väl inte det. Själv har jag sovit så klart, suttit framför datorn och sett film osv. Den enda  gången jag gick utanför dörren var när mamma frågade om jag skulle med och köpa godis, tackar man nej då? Nu funderar jag på att se en till film, lr kanske sova?

Dessutom har detta varit en sån där jobbig dag som söndagar oftast är, när man gör absolut ingenting och funderar en välda massa på nästan allt möjligt.. Fick veta en sak igår som borde göra mig glad, men istället har jag en orolig känsla i magen, varför är det så?.. Jag bestämmer mig för att ta det bekymret när det kommer, för just nu leker livet och det kan faktiskt bara bli bättre. Visst?

05,07,09

You make me blush



Ja i helgen har stadsfesten ägt rum, jag var där med Ida på fredagen och myste men sen på lördagen vare för fest på friskvårdskompaniets relaxing avdelning och jag måste säga att det var GRYMT bra! Vi levde livet helt enkelt, och när vi väl kom till stadsfesten vare inte så himla kul där, så vid kl 1 drog vi oss tillbaka för att fortsätta där vi slutat med bubbelbad och bastu! kom hem kl 4 om jag inte misstar mig. En bra helg helt enkelt.

03,07,09

Watch me go, go go!



Måste be om ursäkt för gryymt dålig uppdatering! Men jag känner så här, det är faktiskt sommar och har varit underbart väder på sista tiden, vem tusan orkar sitta vid datorn då?! Inte då jag iaf så man kan nog säga att det blir ett litet sommar uppehåll för mig. Skriver då jag har lust men det är allt. Ha det bra så länge!

RSS 2.0