You said what?!


Foto och redigering: Jag
Modell: Ida Nilsson

Jag är inne på att redigera om gamla bilder nu känner jag. Längtar super mycket till på torsdag då jag och Ida ska fota! Men nu är det sovdags, godnatt.


2am - can't sleep


Foto och redigering: Jag

Ännu en till "ny gammal" bild som jag redigerat om, vad tycks? Lite mystisk va?

Jag, Warg och Ida for ut och spontan fotade i mörkret denna kyliga måndags kväll. Blev inte så många kort, och objektet blev tyvärr jag. Men på torsdag ska jag och Ida fota "på riktigt" så att säga, blir grymt kul eftersom jag är så sjukt sugen på att fota nu för tiden!

Dessvärre jäklas det med överföringen av bilderna, så ni får förhoppningsvis se ett smakprov imorgon ist.

You'll come back


Foto och Redigering: Jag
Modell: Ida Nilsson

En gammal bild från förra årets sommar då jag fotade Ida, redigerade om den och voilà, en rätt fin bild tycker åtminstonde jag!

Idag har varit en extremt ovärd dag, hade psykologi till kl 11 och hade jag hål till kl 20 i 3 då religionen skulle ha börjat, meen när jag kommer tillbaka till skolan upptäcker vi att våran lärare är och "vibbar"?? Ingen aning vad det betyder men det var vad som stod på dörren till klassrummet. haha hur som helst så är jag extremt sugen på att fota idag, är så fina höstfärger ute! Men har man ingen batteri laddare hemma så har man inte..


Utgång


Foto: Jag

Japp ikväll händer det! Första kvällen ute på krogen, känns förträffligt bra. Det är först lite tjej mys med mat osv, sen äre station 8 och toxic som gäller! See you there ;)


Happy Birthday


Foto: Jag

Till världens bästa Sofia! Som fyller 18 år idag, inte långt efter mig alltså. Vi har dessutom varit kompisar i hela 5 år i år. Inte illa! Detta ska firas med utgång till station imorgon såklart, kommer bli wonderfuul!


Light my candle


Foto: Jag
Modell: Ida Nilsson

Här har ni ännu en bild från "mystik" temat som jag och Ida tog i somras, vad tycker ni om denna bild :)?

Idag har varit en rätt slapp dag på skolan, jag kan äntligen prata och sjunga igen efter förkyldningen så det är bara att sätta igång med sången! Ikväll blir det plugg, idol och true blood, bara att kämpa.


I am a material girl

  • Wolksvagen Bubbla - 59!! (Har ingen bild på den just nu, men ska fixa en!)
  • Parkas (jacka) från Peak
  • Örhängen och ring från Eva Attling
  • Guitar Hero 5
  • 3 ljuslycktor från iittala
  • Bio biljett till premiären av New Moon
  • Presentkort på Aqua Spa
  • Saker till hemmet (då jag skaffat eget alltså)
  • Pengar

Ja där har ni listan på allt jag fick på min 18 års dag! Ingen dålig lista va? Har nog tänkt att använda pengarna till ett nytt objektiv till kameran som jag är så sugen på!


Just another Wonderful Day



En riktigt bra födelsedag
har jag haft idag! Är extremt trött efter dagens påhitt men väldigt välmående. Tack för alla fina gratulationer och presenter! Sa ju egentligen att jag skulle säga vad jag har fått, men kan skriva det imorgon ist. Nu blir det att sova!

Happy Birthday


Mycket kort på mig nu för tiden, meen ni får leva med det
Foto: Ida Nilsson

To Me!!
Hehe, ja då var man 18 år då, äntligen! Fast måste nog säga att just nu känns det som vanligt, men det kommer nog så småningom. Längtar till station som tusan!

Ni kanske undrar vad jag har fått för nånting? Tänkte berätta mer ingående om det senare, men säger bara en sak. BIL

När jag var sjutton år



Inte många timmar kvar nu! Ni vet väl vad jag pratar om? Jo om drygt 5 timmar fyller jag 18 år!! och är alltså myndig. Fattar inte hur tiden gick så fort? Inte alls länge sen som det var flera år kvar tills 18 års dagen tycker jag, men tiden går väl fortare ju äldre man blir. haha. Ja vi får väl se hur det känns imorgon ;)

Dessutom, visst blir det station på fredag?! Jag ska definitivt dit! Hoppas vi syns där ;)

Forever Summer


Foto: Ida Nilsson
Modell: Jag

Är det bara jag som vill ha tillbaka sommaren? Här har ni en av de sista sommar bilderna jag och ida tog, helt oredigerad är den dessutom! Ser ni hur fint jag har döpt inlägget till samma namn som idas blogg? snitsigt av mig va ;)?

Idag är jag frisk och kry, känns ytterst bra! Skoldagen har faktiskt varit riktigt trevlig och nu ser jag fram emot en skön helg. Och vill ni veta en sak? Efter helgen är jag MYNDIG, rätt coolt faktiskt, hehe.  Ha en bra helg allihopa!

Sunset


Foto: Jag

Ida kom nyss på ett nytt foto tema, är överlycklig. Kommer bli extremt grymt! Och vi har tänkt försöka involvera lite fler personer än bara oss två. Hoppas det blir av väldigt snart, för jag är så foto sugen! Och visst kan man gå ut en sväng och fota natur osv, men det roligaste är ju ändå porträtt bilder! Har typ ett lycko rus nu, haha nämen shit, det kommer bli fantastic :)


Beautiful liar


Foto: Jag

Eftersom jag fortfarande är sjuk så har jag rätt lite och göra, blir mycket redigerande i photoshop då.

Idag mår jag iaf bättre än vad jag gjorde igår, febern har lagt sig litegrann men det är nästan förtidigt för att säga nånting än (iaf jag mår bäst på dagarna och sämst på kvällarna). Men jag har tagit morgonen i akt och duschat, gjort analysen om slumpen till skapande verksamhet och ska om ett tag sätta mig och plugga kuhi. Men först, lunch!


When fantasy becomes real


Foto: Ida Nilsson
Modell och redigering: Jag

Här har ni en till bild från mitt och Idas "mystik tema". Jag gillar verkligen dessa bilder, men vad tycker ni om just denna :)?

Tyvärr har febern inte gett med sig utan den har blivit värre.. Så det blir ingen skola för mig imorgon heller. Men då ska jag försöka plugga lite istället, orkade nämligen inte idag. Nu äre förresten bara 5 dagar kvar tills min 18 års dag, känns heelt okej!

Warrior



Foto: Jag
Modell: Ida Nilsson

2 bilder på Ida från antika grekland temat, vad tycks :)?

Hej gott folk, idag är jag hemma pga sjukdom i form av förkyldning och feber.. Ursch ursch, hoppas det snart går över. Så just nu sitter jag i soffan med halsduk, filt, datorn och MTV, Video Music Awards som går i repris, blev hur glad som helst när jag upptäckte att det skulle gå idag! Så har jag nånting att göra tills alla kommer hem.

Måste tillägga, vad fan hände med Kanye West? Han var hur oförskämd som helst, tycker Taylor Swift förtjänade det priset!

Hit me like a ray of sun


Foto: Jag

Nu sitter jag med feber termometern i munnen igen.. Måste se om läget är sämre/bättre eller likadant. Har iaf sett Idol nyss och före det myste jag med en film i soffan, rätt skön kväll alltså. Dock borde jag öva sång, gillas inte med krassel i halsen..


Beneath the stains of time


Foto: Ida Nilsson
Modell Jag

Kommer ni ihåg dessa bilder? Var ett tag sen jag la upp dem, men tänkte nu bjuda på ännu en. Lite speciell dessutom.

Sitter just nu med feber termometern i munnen, får se om jag har feber eller inte. Men kry känner jag mig då inte.. Hoppas det går över snabbt iaf. Blir att ta på sig pyjamasen, lägga sig i soffan och se en film tror jag, är ensam hemma tills lilla syster och mamma kommer hem från fobolls matchen :)


The Autumn Leaves



Foto: Jag
Modell: Paulina Pettersson

Lite bilder från tidigare idag, det märks att det börjar bli höst nu.

Btw, det är exakt 7 dagar kvar tills jag fyller 18 år. Kommer bli fabulous!


Oats


Foto: Jag

Godmorgon gott folk! Har ni sovit gott?

Som sagt så spenderades går kvällen med sofia och vi for ut och fotade litegrann. Lyckades tyvärr inte sådär jätte bra med ljuset osv, men några fina bilder blev det iaf.

Som en lögn i vackert väder


Favorit i repris: Foto: Jag, Modell: Sofia Lundberg

Nu har jag suttit och pluggat Kuhi (kultur historia) under några få timmar och känner mig ganska nöjd för idag. kanske blir att fortsätta senare ikväll, annars blir av efter skolan imorgon ist.

Ikväll blir det iaf att umgås med denna vackra donna. Blir att ta en promenad i det fina (eller det var iaf fint) vädret med kameran i högsta hugg, så vänta er bilder ikväll!


Release Me



Foto och Redigering: Jag
Modell: Paulina Pettersson
Assistent: Viktoria Petterson

Här har ni ännu en bild på lilla syster från i fredags, kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar den bättre i svartvit eller färg, vad säger ni?

Jag tror förresten aldrig jag nämnde det, men igår var det 18 års fest på moröbacke med en massa glada människor. Det serverades god mat, goda tårtor som erik och olovs (tror jag iaf) mammor hade lagat ihop, helt underbart, eloge för dom! Så ja, en lyckad fest tycker jag.


Ny Design


Den gamla designen

Som ni ser är designen här på bloggen ganska kraftigt ändrad, finns flikar till kategorierna och jag har breddat den ganska mycket, så det finns möjlighet till större bilder osv. Men vad tycker ni om den :)?

Alla bilder i den nya headern förutom bilden på mig själv (som är tagen av Ida Nilsson) är tagna av mig.

11,09,09

Stand Still, Look Pretty



Foto, styling och redigering: Jag
Modell: Paulina Pettersson
Assistent: Viktoria Pettersson

For ut på en spontan fotning med mina båda systrar för en stund sen. Det hela resulterade i flera fina bilder faktiskt! Men vad tycker ni? Vilken version av bilden gillar ni bäst :)?

11,09,09

Magic Happens


Foto: Ida Nilsson
Modell och Redigering: Jag

Äntligen fredag! Ikväll blir det fredags mys och imorgon 18 års fest! Blir en riktigt bra helg tror jag :) Vad tycker ni om bilden förresten? Är från mitt och Idas "Mystik" tema.

10,09,09

Wish I could


Foto: Jag
Modell: Ida Nilsson

En till bild från i lördags, tycker den är grymt fin. Vad tycker ni :)?

10,09,09

The Golden Age


Foto: Ida Nilsson
Modell: Jag

Började dagen med att slå sönder mammas fina vas p.g.a en dum geting... Men annars har dagen varit bra. Ensamble B, piano och svenska (där vi såg film). Ikväll blire att bara ta det lugnt och plugga kuhi tror jag. Imorgon är det heelg! Känns bra.

09,09,09

Fighting for the right to live


Foto: Jag
Modell: Ida Nilsson

Kommer ni ihåg det nya temat jag pratade om förra veckan som jag och Ida klurat på? Ovan ser ni resultatet (på Ida iaf, lägger ut en bild på mig senare) som var antika grekland, Ida är en äkta warrior som ni ser, jag hade dock en annan stil. Så vad tycker ni :)?

09,09,09

You are my sweetest downfall


Foto: Jag
Modell: Ida Nilsson

En bild på Ida som jag har lekt lite med, tycker den blev rätt fin ändå.

Skolfotot gick nog rätt bra idag, klantig som jag var tog jag tyvärr inte med mig kameran (...) men malin i 2an hade sin med sig och fotade oss lite, så hoppas på att få tag i de korten snart!

09,09,09

As we go on


Hittade inte förra årets skolfoto, så ni får nöja er med denna från avslutningen i ettan, hehe

Måste ursäkta för den dåliga uppdateringen men jag har varit hos pappa och inte haft tillgång till dator, men nu så.

Idag är det skolfoto, och jag måste säga att vi i ES3d (känns såå konstigt att vara 3:a) ska göra nåt ytterst ambitiöst! Tänkte ta med mig kameran och fota alla personer lite så får ni se sen ;) Blir kul!

Förresten så fyller Hanna Fahlgren 18 år idag, Grattis!


05,09,09

You make me smile a cloudy day


Foto: Ida Nilsson
Modell: Jag

Så gårdagen blev lyckat, i princip Alla musikarna kom! Brukar oftast inte komma så många 1or första gången men dom var tusan modiga!

Nu ska jag dra iväg på 360 och träna med Ida, är sjukt taggad (på allt)!

04,09,09

Get this party started


Foto: Ida Nilsson

Äntligen helg igen! Veckan har gått extremt fort tycker jag, men det är ju bara bra.

Ikväll är det estetar fest och visst taggar vi till tusen?! Känns som att det kmr bli riktigt lyckat, hoppas många kommer! Näe nu ska jag se om det finns nå varm vatten så jag kan ta mig en snabb dusch.

04,09,09

Walking tall against the rain



Grymt bra låt.

03,09,09

Simplicity is beautiful



Foto: Jag

Jag älskar orkideér, dom är så vackra.

Estetar fest blir av imorgon, tagga! Ska bli grymt kul, hoppas jag iaf :) Dock kmr väl alla som fyllt 18 fara ut på krogen sen.. inte okej, men vad ska man göra? Jag tänker då ha kul ändå!

03,09,09

Chocolate



Där har ni en bild på hur färgningen blev (syns kanske inte jätte bra men ni får nöja er med det). Det blev inte världens skillnad men lite mörkare bara, dessutom får ni se min nya tröja från monki som mamma köpte åt mig igår :) hon är så snäll.

Har egentligen sovmorgon till kl 12.15 idag, men våra lärare bestämde sig för att ha mentorstid kl 09.20 i 20 min ist.. wii? Men jag bestämde mig för att fara hem efter den och bara ta det lugnt, orkar inte sitta på skolan i 2 timmar och göra ingenting. Skönare att vara hemma då!

Btw, det är 18 dagar kvar tills jag fyller 18 år ;) hehe

02,09,09

Out from under


Foto: Jag

Visst jag gillar sommaren och önskar den var året om, men måste medge att frost är väldigt vackert.

Vet ni vad jag just gjort? Färgat håret minsann! Har inte direkt sett resultatet än eftersom håret fortfarande är blött, så får se hur det ser ut efter True blood som jag har tänkt se ikväll (kanske man kan avgöra om det är bra lr dåligt efter 2 avsnitt?).

Det tjaffsar sig med estetar festen... hoppas det blir av!


01,09,09

Just a piece of Paradise


Foto: Jag

För att bryta av lite gentemot alla dessa porträtt bilder så kommer här en bild från rhodos. Vi var ju där i början av sommaren, för drygt 2 månader sen, men det känns som att det var en oändlighet sen. Längtar tillbaka! Pratas dock och utlandsresa till julen, hoppashoppas!

01,09,09

I sadly smiled for two


Foto och redigering: Jag
Modell: Ida Nilsson

En bild jag satt och redigerade ihop nyss, blev rätt fin tkr jag.

Så nu sitter jag här och är lite svettig efter att ha varit ute och sprungit. Måste ju också få skyta lite med att jag faktiskt slog mitt personliga rekord med 58 sek, kändes rätt bra måste jag säga ;)!

Längtar så tills jag och Ida ska fota, är så foto sugen nu. Men den som väntar på något gott..


01,09,09

Never Think


Foto: Ida Nilsson

Relativt lugn dag idag, hade 2 lektioner och slutade sen kvart över 12. Funkar absolut! Sen har jag hunnit fota lite och fixat med middagen, funderar dessutom på att dra ut och springa snart.

RSS 2.0