Så jag har saknat dig



Rubriken syftar på staden Umeå, jepp, jag saknar verkligen den staden. Staden som jag faktiskt brukar kalla mitt hem. Nu har dock sommarlovet hållit på ett tag och man börjar som glömma bort och bli mer påminnd om skellefteå. Men i morgon bär det av till min kära stad igen! Jag och Samuel ska till min lägenhet och mysa hela helgen. Min syster och Emil är också i Umeå i helgen, så på lördag ska vi ut och käka med dem på någon trevlig restaurang. Supermysigt ska det blir! Dvs om Samuel inte behöver jobba, men chefen sa att det var 95% säkert att han inte behövde det, så vi håller tummarna!

Annars har jag varit ledig idag, super härligt speciellt eftersom det har varit så fint väder! Jag har börjat bli så solkåt att när jag vaknar på morgonen (på en ledig dag) och ser solen stråla så hoppar jag praktiskt taget ut ur sängen och springer ut till solen.. Detta hände även imorse, väckte stackars Sofia och tvingade med henne till falkan. Riktigt härligt var det.

Näe nu ska jag försöka komma på vad jag har glömt att packa med mig och sedan sova, en jobbdag är ju faktiskt kvar innan det blir helg.

Vattenmelon?




Titta vad jag hittade på jobbet igår, gula vattenmeloner! Jag hade verkligen ingen som helst aning om att det fanns innan jag skulle dela det jag trodde var en helt vanlig rosa färgad vattenmelon. Jag blev mäkta imponerad, det gjorde typ min dag (Jepp, gula meloner kan göra sånt med en på konsum).

Har nyss betalat mina räkningar för den här månaden (vuxen poäng) och funderar nu på om jag ska slå till på den fina klänningen jag har suktat efter några dagar. Hm, tror det blir så, men ska nog beställa den imorgon. Borde dessutom gå och lägga mig snart, har nämligen ett fullspäckat schema i morgon! Ska först på stranden eller stan med Sofia (beroende på vädret) och blir det det sistnämda ska vi in till stan för att kolla in nya mobiler till både henne och mig och jag kanske ska till att köpa en ny bikini om jag hittar en fin, alltid bra att ha två i utlandet känns det som + att jag vill ha en lite roligare. Sedan stannar jag på stan tills Emma har slutat, för då ska vi först käka middag och sedan boka resa till Alanya!!! Iiiiihh. Och efter det kan det bli discgolf med Samuel, Simon och Lovisa. Så, det blir körigt, men förmodligen väldigt trevligt också!

Näe, nu ska jag skalla kudde. Godnatt.


Lite smått och gott




Bilder från i fredags

Ovan ser ni de enda tre ynkliga bilderna jag tog i fredags då jag och Sofia "förfestade" hemma hos henne. Vi gjorde hemmagjord pizza som var fantastiskt god (min kamera på mobilen gör den tyvärr inte rättvisa) och vinade. Var mycket trevligt och vi hann skratta en hel del innan vi gjorde äppelpaj (var väl vid halv 12 tiden?) och sedan for vidare till trästockfestivalen. Tyvärr kan jag väl inte påstå att det var så bra drag där, varken jag eller sofia hade någon artist som vi verkligen ville se och vädret var inge vidare, så vi drog vidare till olles där besvikelsen var lika stor som vanligt. Jag lyckas aldrig ha roligt ute längre? Hemmafest ftw.

Resten av helgen har jag jobbat som vanligt, men ikväll fick jag äntligen vara med min underbara Samuel, vi lagade mat och myste med en bra film. Var precis vad jag behövde ikväll, var så otroligt länge sedan vi verkligen bara fick rå om varandra så där, så det var verkligen härligt att bara få vara sådär extra mysiga och söta en hel kväll.

Näe, nu ska jag lägga mig och kanske läsa litegrann, eller sova, har en lång arbetsdag imorgon.. 10.15 - 20.15. Mums, längtar inte. Men på tisdag är jag ledig! Då ska jag och Emma fara och boka vår Turkiet resa! Blir förresten Alanya :)

I valet och kvalet

Alanya?...


..eller Marmaris?



Var som sagt med Emma på stan idag och kikade på resor. Och vet ni vad? Vi har reserverat en resa till Alanya, vid kleopatra beach i Turkiet!! Vi är dock lite veliga mellan Alanya och Marmaris (båda i Turkiet), problemet med Marmaris är att flyget går den 18/8 och jag jobbar egentligen till den 21/8, så frågan är om jag kan ta ledigt. Personligen är jag nog dessutom lite mer sugen på Alanya, men vi ska träffas på torsdag igen och bestämma oss för vart det bär av. Tror hur som helst det kommer bli helt fantastiskt underbart! Längtar som fan. Men måste snacka med min chef om ledighet, eftersom jag antingen måste ta ledigt en eller tre dagar beroende på vart vi far.

Näe, nu ska jag ut på en joggingrunda och försöka sortera upp tankarna!

Planer


Jag och Emma på studenten för ett år sedan

Vill ni veta vad jag gjorde igår? Jag for ut och sprang, jepp, ni läste rätt, jag sprang! Tjejen som alltså inte har rört sig på typ... eller vid närmare eftertanke låter jag nog bli att nämna hur länge sedan det var... hur som helst så bestämde jag mig i alla fall för att börja springa typ 3 gånger i veckan framöver. Jag vet ju att man mår så sjukt mycket bättre av att träna, men jag har bara inte fått tummen ur förän nu. Och det var faktiskt otroligt härligt! Visst, det var jobbigt, men samtidigt väldigt uppfriskande. Så det ska jag fortsätta med!

I morgon är jag för övrigt ledig och då ska jag och Emma på stan för att jaga utlandsresor! Åh så roligt, det kommer kännas lite verkligare när vi faktiskt söker på riktigt. Och mer verkligt blir det ju då man har biljetten i handen. Denna resa är det enda som får mig att överleva tanken på att jobba i hela 5 veckor till!

Sena sommarkvällar







Bilder tagna från Viktorias blogg

Backar bakåt i tiden litegrann och visar bilder från syrrans fest som ägde rum i fredags! Var riktigt trevligt, härliga människor och fint väder! Wünderbart. Vi lekte charader och hoppade studsmatta, några var till och med modiga nog att testa på lukas trampbil. Vi drog senare ut till olles, men det var som vanligt en besvikelse, jag har aldrig kul på krogen längre.. hemmafest i mitt hjärta.

Slutet



Om cirka 3 timmar har jag ett 5 timmars arbetspass framför mig, med tanke på att jag var ute igår så är jag så där lagomt taggad. Men det är okej ändå, för direkt efter jag har slutat så ska jag och min bästa vän Ida äntligen (*trumvirvel*) se den sista Harry Potter filmen!! Jag längtar så fruktansvärt mycket, det var nämligen tänkt att vi skulle se den tidigare men jobb och annat kom i vägen. Men ikväll gäller det! Har dock lite svårt att bestämma mig för vilka känslor jag har inför filmen, det känns ju så sorligt att det tar slut nu, på riktigt liksom. Började ju läsa böckerna när jag var 10 år och nu fyller jag snart 20, så halva mitt liv har jag följt Harry slaviskt. Så det är väldigt blandade känslor.

Kärlek



Fan vad jag älskar dig din knasboll.

Sommar











Foto: Jag

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från i lördags då vi firade att Paulina blivit konfrimerad. Ganska härliga sommarbilder tycker jag själv. Var som sagt väldigt trevligt! God mat också, men jag var för hungrig för att ta bilder innan jag ätit upp den ;)

I veckan har jag jobbat, men har också hunnit umgås med vänner. Behöver som få göra något om kvällarna, annars blir jag typ knäpp tillslut. Nu är jag i alla fall ledig i hela 2 dagar innan jag börjar jobba igen, tjoho! Om det är fint väder i morgon ska jag och min syster Viktoria fara till stranden och glassa (hoppashoppas), annars får det kanske bli en tur till stan? Vem vet.




Konfrimation






Foto: Jag

Min kära lilla syster tog konfrimationen igår, trots att det var en sjukt varm dag så blev det väldigt trevligt ändå! Träffade stora tjocka släkten och fick lyssna på när Paulina sjöng i kyrkan, hon var väldigt duktig faktiskt. Men det är klart, hon släktar ju på sin stora syster *hoststolthost*. Tog en välda massa bilder, men glömde min egna kamera hemma och Paulina hade bara tagit med standard objektivet till sitt, så det blev kanske inte riktigt så "konstnärliga" bilder som jag skulle velat. Men det hela förevigades ju på bild och det är ju det viktigaste.

Efter själva cermonin åkte alla 18 personer hem till oss och åt gomat. Tog en massa bilder då också, men kanske lägger upp dem i morgon istället.

Angående min extremt dåliga uppdatering så har det att göra med att jag jobbar väldigt mycket och är därför hos min far i bureå där jag inte alltid har internet och dessutom absolut 0 bilder. Så det här med att uppdatera varje dag kommer inte att hända. Det kommer upp då det kommer upp helt enkelt.

Söndag



Ovan ser ni min nya hudkräm! Har nämligen i några dagar testat en hudvårdsserie från Lumene som jag köpte för väldigt länge sedan men faktiskt aldrig testade förut och jag tror faktiskt att den kan funka riktigt bra för mig. Än så länge säger huden YUMM. Så köpte ansiktskrämen idag också, den luktade supergott och gick in i huden snabbt utan att lämna en ojlig yta. Så vi får se hur det funkar!

Nu kom warg!

Dagen efter


Foto: Ola Harström

När jag steg upp i morse kände jag inte riktigt för att fara till Bureå och jobba, men det var ju bara 5 timmar och jag mådde riktigt bra trots att det är dagen efter, så varför inte tjäna lite cash? Är dock rätt otaggad på att jag inte är ledig förän på fredag igen, speciellt eftersom det är långa dagar jag har framför mig. Men en tre dagars lång helg kommer sitta fint!

Nu på kvällen har jag umgåtts med systeryster, kvällen erbjöd mjukiskläder, chips och filmen "Easy A". Den var faktiskt rätt bra, lagomt seriös en dag som denna. I morgon blir det som sagt jobb igen (därav ingen festival för mig ikväll), men bara från 8 till 13, så jag kommer ha hela dagen på mig att göra mysiga saker (vad återstå att se dock).

Stadsfesten






Var en mycket trevlig kväll! Synd bara att vi tappade bort varandra på själva festivalen, men det brukar ju tyvärr bli så. Nu ska jag snart i väg till bureå för att jobba, känns så där, men mår liks bra så varför inte tjäna pengar? Är dock lite ledsen över att jag inte kan fara på festivalen ikväll. Men jag överlever!

Hoppas in i det sista



Ikväll är det stadsfesten som gäller! När jag vaknade i morse var det väldigt fint väder men nu har det börjat regna.. alltså verkligen inte okej, hur trevligt är det på festivaler när det regnar?! Och vi hade ju tänkt köpa mat på festivalen och käka/förfesta vid älven, känns ju jätte taggande just nu.. inte..

Men ja, det blir ju vad man gör det till, så länge det har slutat regna till ikväll är det okej eftersom det är varmt i luften. Så nu ber vi till vädergudarna att det klarnar upp till ikväll!

RSS 2.0