Nedräkning


Stadsfesten för 2 (?) år sedan.
Oj så liten jag såg ut.. och kort hår hade jag också!

Det blev att fara ner på stadsfesten och åka lite karuseller, eller ja, jag hann bara åka en innan pojkvännen blev åksjuk (han testade nämligen häftiga batman som man åker upp och ned i, efter blev det tungt), men det var rätt trevligt att träffa lite folk och se hur festivalen såg ut (själv har jag inte hunnit vara där något före idag). Det var mysigt att hinna träffa Samuel också, vi jobbar båda två i helgen och jag jobbar sedan enda till fredag om en vecka, så det blir ett tag till nästa gång. Grabbarna gick dock in på stadsfesten för att se hammerfall och då tog jag min cykel och trampade hem.

Nu ska jag lägga mig och läsa en liten stund och sedan sova, är skit trött av någon anledning..

Nu är verkligen sommaren här!



Bilder från båt turen vi tog i stugan förra veckan!
Bilder tagna från Paulina

Alltså okej, det här med att blogga på sommaren? Ingen superhitt va? Man har ju så mycket bättre saker för sig, tjäna cash, träffa vännerna, vara ute i underbart väder (som jag tycker ska fortsätta för alltid) osvosv. Näe, vi får se hur det går för mig att skriva. Men uppdaterar väl lite då, mest för min kära vän Mias skull, så hon ska veta vad jag har för mig medan hon är i Finland (saknar dig!).

Idag har jag i alla fall fått vara ledig och fytusan så underbart! Har stekt på playan med mina favvo tjejer, Sofia och Emma (Ida, du är också min favvotjej, men du jobbar, så skyll dig själv!). Det var så härligt att äntligen få njuta av sommaren som kommit den här veckan. Det är nämligen inte alls roligt att sitta i kassan och se alla konsumenter bli brunare och brunare för varje dag, höra dem klaga eller prisa värmen och hur de bara orkar ligga på stranden eller bada. Och så sitter man liksom där i kassan, tittar drömmande ut genom butiksfönstret som är rakt framför näsan på en (förmodligen bara för att retas) och känner nästan för att ge nästa person som nämner hur härligt det är ute en rak höger. Hahah, näe kanske inte så illa, men inombords tänker man "men fu!!"

Verkar som det kan bli att fara till sjöbotten i morgon och fortsätta glassa, sedan blir det mys med flickorna och efter det stadsfesten! Åh så roligt det ska bli att träffa en massa folk, åka karusell och se Robyn! Stadsfesten är den ultimata sommar höjaren!

Back to black


Ännu en bild från Viktorias student, men de är ju så somriga!

Midsommaraftonen blev extremt trevlig om jag får säga det själv! Först var vi hos Anna och åt en helt fantastisk tre rätters middag komponerad av min kära vän sofia (den var to die for) och medans det dracks vin och pratades en massa skit. En mysig och härlig tjejkväll som jag tycker vi borde göra om, det var allt för länge sedan vi bara hängde vi brudar! Sedan drog vi vidare till en stugfest i lövlund där Sofias pojkvänn höll till. Det var rätt livat där, men jag hittade mig några trevliga typer att hänga med, så det blev bra tillslut ändå. Efter det drog jag till min kära Samuel och har sedan myst med han och grabbarna i helgen. Har varit skönt att bara ta det lugnt.

I morgon är det dagen D, börjar nämligen jobba på mitt sommarschema på konsum i bureå då. Känns jobbigt och träligt, jobbar ca 80% och känner jag konsum rätt så lär de bli mer. Men jag vet att jag bara är grinig i början, efter typ 2-3 dagar har man kommit in i rutinerna och då är det som lugnt igen. Ska ju faktiskt bli nice med cash, så jag är nog nöjd trots allt. Börjar dock längta tillbaka till Umeå och mina vänner där, men, de är ju inte heller där, så det ger som inte så mycket. Är ju dock ett bra tecken på att man trivs!

Näe nu måste jag sova så jag orkar upp i morgon, man kan inte vara lat i mjölk kylen på en måndag ;) Godnatt!

En kväll i stugan

(Av någon annledning går det inte att ladda upp bilder... gggrrr... men ni får nöja er med text då)

Äntligen har vi fått oss lite sol här i skellefteå! Hann ut och sola ett tag innan jag och mamma for in till stan och fixade lite saker inför morgondagen och köpte biljetter till stadsfesten. Följde henne sedan med till hennes nya jobb, var kul att se vad hon gör på dagarna nu för tiden.

Ikväll blir det att fara med familjen till stugan för att grilla och träffa P och vikkans farmor och farfar. Ska bli väldigt mysigt! Hoppas bara att det inte börjar regna ikväll, då blir det mindre roligt. Men ska ta med mig datorn så vi kan se film ifall vädret inte är på vår sidan.

Dessutom så har det börjat lösa sig inför morgondagen, vi har äntligen hittat någonstans att vara! Så det blir en tre rätters middag som söta Sofia ska laga åt oss. Kommer nog bli väldigt bra tror jag!

Super orginellt halsband



Jag och moster for ju som sagt till den där smyckesverkstaden i ursviken (ja, jag vet att jag sa boviken, jag minns fel) idag, var en superliten söt shop som låg i en friggebod. Hon hade verkligen hur många pärlor i alla olika former som helst! Jag velade som tusan i början så klart (jag är en människa med extremt mycket beslutsångest), men tillslut hade jag en liten samling i min "varukorg" (en keramik kruka). Hur jag sedan skulle få ihop det till ett halsband var dock en annan sak. Så när moster stod i kassan och betalade började jag lägga upp mina pärlor eller vad man nu ska kalla dem för att se ungefär vilka pärlor jag behövde. Och ovan ser ni resultatet, blev faktiskt väldigt nöjd tilllslut! Och vill ni veta vad det kostade mig? Hela 39 riksdaler, inte illa pinkat va? Egentligen skulle det ha blivit ca. 60 kr, men eftersom hon hade 40% på allt så blev det en ännu finare summa.

Nu har dessutom midsommar börjat klarna litegrann iaf. Det verkar sluta med att vi far ut och äter middag tillsammans istället. Lutar mot tatung och för min del känns det väldigt bra, jag ääälskar kina mat! Vart det bär av efter det får vi se, har några fester, men vet dock inte vilken vi helst vill fara till. Men det blir nog bra tillslut.

Midsommar dilemmat


Fina syster och jag på hennes student
Foto: Paulina Pettersson

Vädret verkar inte alls vara på folkets sida den här veckan, men det är väl inte så ovanligt för att vara midsommarveckan tyvärr. Dagens problem är att hitta ett ställe att vara på på midsommar, jag som är bortskämd med att ha egen lägenhet och kompisar som har egna lägenheter (i umeå) är typ helt ovan med det här problemet nu. Det största problemet vi brukar ha är att ha nog många stolar till allt folk. Så jag ska försöka ringa runt och lösa något idag, tyvärr jobbar ju varenda jäkel som ska på middagen, så det här är inte ett lätt jobb.

Annars så fick jag nyss veta att jag klarade den andra tentan idag, wii, fan vad skönt! Jag slipper plugga i sommar *pustar ut*. Det är verkligen en sten som lyfts från bröstet!

Näe, nu ska jag försöka styra upp den här karusellen och försöka få tag i folk. Önska mig lycka till..

Jar of hearts


Foto: Ida Nilsson
Modell: Jag

Kom på att jag inte har visat allt för många bilder från denna plåtningen och tänkte det var dags att lägga in någon till. Tycker väldigt mycket om dem trots att de är fotade vid väldigt, till synes, vanliga platser. Men kan man som Ida kan, ja då blir det bra ändå!

Ikväll svängde jag förbi bersan och min käre vän Warg, vi chillade med film och popcorn, alltid lika trevligt! Kvällen till ära blev det "How to train a dragon", har sett den förut, men den är ju så sjukt härlig!

Och vet ni vad som händer i morgon? Jag och moster kanske ska fara till en tant i byske (tror jag?) som har en liten smyckesverkstad dit man kan få komma och göra halsband etc. eller köpa pärlor och dyligt. Moster sa att hon hade allt möjligt, inte bara vanliga pärlor utan också material som t.ex. metall, trä, glas, och formationer i plattor, bollar, ovaler osv. Ska bli kul, älskar att ha orginella saker som ingen annan har. I morgon är det tydligen sista dagen de har öppet innan de stänger för sommaren, så de skulle ha 40% rabatt på allt i butiken, wiiho!


Shopping



Ovan ser ni mina inhandlingar från dagen! For först förbi Bibokök och köpte upp presentkortet jag fick från Emma och Pontus för vit vins glas från iittala som jag hade tänkt, fyra stycket blev det, är väldigt nöjd! Sedan for jag vidare till stan där jag strosade runt ett bra tag för att hitta kläder till midsommar. Det slutade med att jag hittade ett linne (?) och en klänning på H&M som jag tyckte väldigt mycket om! Fick också med mig en ny mascara och en sådan där saltvattens spray som är asbra om man ska göra frisyrer eller locka håret (håller fantastiskt och man får lite strävare hår som gör det lättare att få uppsättningen att sitta).

När jag kom hem fick jag dessutom besked om att jag klarade den sista, stora och äckliga tentan!! Fyfan vad gött, så man kan väl säga att jag fick fira med lite shopping (trots att jag gjorde det i förväg). Så på fredag ska jag skåla i mina nya iittala glas med vitt vin och en fin ny klänning. Awesome, right?!

Tack


Pontus och Emma på balen, Foto: Jag

Nu var det ett tag sedan sist, jag pendlar verkligen mellan att skriva jätte ofta och att inte skriva något alls. Men när jag är i kåge med killen så har jag som annat för mig och dessutom inga bilder att lägga in (och jag verkligen inte lägga upp bildlösa inlägg, det går emot allt jag står för, typ) men nu tänkte jag skriva några rader.

Körde bil som tusan igår, var värsta taxin som skjutsade folk hit och dit, men rätt skönt att komma igång igen (eftersom jag har bott i umeå hela vårterminen har jag inte kört så mycket bil). Myste med min kära vän sofia vilket var trevligt, är så kul att träffa alla vänner här igen! Och jag längtar så till midsommar, hoppas bara vi hittar någonstans att vara.. meen det löser sig alltid ;)

Hur som helst, Emma kom förbi igår för att föra över alla balbilderna som jag fotade på dem. Vet ni vad hon då tar fram? Ett presentkort på bibokök åt mig!! Som tack för att jag hjälpte dem på balen! Åh så himla glad jag blev, supergulligt av dem (jag hade sagt att jag skulle göra det gratis). Så idag ska jag och mamma iväg på stan och självklart bibokök för att köpa mig något fint. Funderar på ittala vitvins glas, har länge velat ha sådana, så kanske blir av idag. Ja, vi får se vad jag hittar på. Men tack igen Emma och Pontus!


Hudvård


En gammal bild som jag fortfarande tycker väldigt mycket om
Foto: Ida Nilsson


Nu ska jag fara in till stan och göra ett nytt försök att komma hem med en ny hudvårdsprodukt, den jag använder nu har jag använt väldigt länge, men som komplement till en salva, och eftersom det nu är sommar och jag inte kan använda salvan längre så inser jag att "tvättarna" inte alls har så bra effekt på min hy. Så därför är jag i jakt på en ny, får hoppas någon snäll kassörska kan hjälpa mig bland djungeln av hudkrämer och ansiktsvatten.

Efter stads besöket brummar jag bilen vidare till kåge där jag ska väcka upp min kära pojkvänn (töntig som han är har han lanat hela natten, haha♥) så vi kan göra något mysigt. Blir nog att vara där till på måndag då han börjar jobba igen. Så uppdateringen här kan få lida litegrann, men sådant är livet.

Näe, nu ska jag blåsa håret och sedan fara iväg på jakten efter den perfekta hudvården!


Mys café




Foto: Jag

Bilder från när jag och Ida fikade på det lilla söta fiket på nordanå (minns tyvärr inte vad det heter) förra veckan, det är verkligen super mysigt och bara inrett i gammaldags anda. We like.

Kom nyss hem från film mys med den flickan, var väldigt trevligt, vi har ju inte kunnat ses så mycket det senaste året eftersom hon går på skola i Stockholm och därför såklart bor där nu mera. Och själv bor jag ju i vanliga fall i Umeå, men nu är det sommarlov och allt är som vanligt igen. På ett sätt härligt och mysigt, men samtidigt saknar jag mitt "andra liv" i Umeå. Det är dock inte allt för länge kvar tills alla åker tillbaka till sitt igen, på både gott och ont. Men jag ska verkligen njuta av den här sommaren, ska bli underbart!

En dag på stan


Foto: Jag

Mina kära systrar på Viktorias student! Idag blir det att fara på stan för att shoppa och käka med bruden till vänster. Ska bli väldigt trevligt, bara vi kan bestämma oss för vart vi ska äta först. Subway, waynes eller wook & roll? Svårt val, men det blir nog bra tillslut.

Det jag har tänkt ha med mig hem idag är en ny hudvårdsserie, har kikat lite på biotherm, men kan bli något annat också. Sedan ska jag inhandla shorts och några tröjor, vardags och lite finare. Får se om jag lyckas (brukar aldrig hitta något när jag väl ska köpa), men något ska jag då komma hem med, har inte shoppat på ett tag nu och eftersom både skatteåterbäringen och semesterersättningen har kommit så känner jag att jag kan unna mig!

Summer breeze


Foto: Paulina Pettersson

Äntligen är jag frisk igen! Åh så skönt att få göra något vettigt istället föra tt bara titta på serier hela dagarna, visst det är mysigt ett tag, men tillslut blir man ju knäpp. Har i alla fall städat mitt rum nu, det såg ut som sju svåra år här innan.

Lilla syster har avslutning idag, men sörböleskolan har ju bestämt att de inte ska ha avslutning i kyrkan längre på grund av den stora religions spridningen som finns nu, så de ska vara i anderstorpsaulan precis som jag var när jag gick på gymnasiet. Tyvärr ryms inte föräldrar och syskon där, så därför blir det att mysa med Samuel ikväll istället.

Det blir bättre


Foto: Jag

Febern är lägre idag (än så länge iaf), vilket känns bra, dock har jag fortfarande ont i halsen, men förhoppningsvis försvinner det också snart. Med tanke på vädret och att jag fortfarande är krasslig blir det nog inte så mycket vettigt gjort idag heller, förmodligen en massa Glee, det är ju så bra! Sedan får jag se hur jag mår ikväll, har det blivit bättre kanske jag hittar på något lite mer spännande. Den som lever får se.

Men innan jag börjar mitt serie maraton blir det att ta sig en dusch, man känner sig alltid lite friskare efteråt!

Kärlek



Pontus och Emma, Foto: Jag


Visst är de fina tillsammans? Jag gillar bilder som är tagna i stunden, som har känsla i sig, vilket jag verkligen tycker de två första bilderna har. De ser så kära ut och att lyckas fånga det på bild är inte alltid lättast, men för mig är det viktigast med en bild. Känslan. Jag är inte alls så duktig på den tekniska biten, 99% är på känslan, men det funkar för mig i alla fall. Gud vad jag har saknat att fota, det är så underbart!

Näe, nu ska jag lägga mig och sova, jag måste ju försöka friskna till snabbt så jag kan fara och mysa med min man. Jag saknar honom extra mycket när jag är sjuk och känner mig skruttig.

Sjukling



Helgens bravader har satt sina spår, har ont/slem i halsen och feber, jippi.. Men det är tur att vädret inte är så bra, sjukt jobbigt att ha feber när det är +30 utomhus. Så jag har det faktiskt inte så dåligt, har legat i soffan och sett Glee hela dagen! För er som inte hört talas om den serien så är det faktiskt en musikal serie som är helt fantastiskt bra, jag fastnade efter två avsnitt som jag såg igår och nu har jag kommit till halva första säsongen. Och med tanke på att jag hade tänkt fortsätta såhär resten av dagen lär jag se klart hela första säsongen idag, helt sjukt, men sånt får man göra då man är sjuk!

Nu ska jag slå på nästa avsnitt!

En härlig sommardag


Foto: Jag
Modell: Viktoria

Lägger upp en till bild på min vackra syster!

Vaknade 08:30 av en outhärdlig värmebölja i mitt rum, det gick inte att andas och blodet i min kropp var nog nära kokpunkten. Så jag och Samuel flydde fältet ner till köket ett tag, hämtade sedan fläckten, la oss på golvet med den vid huvudet och somnade sedan om.

Idag har varit en riktig slappar dag, har myst med Samuel en massa och var sedan på en liten släcktträff där det åts tills jag befann mig i matkoma läge resten av träffen. Nu är jag hemma igen och har inte tänkt röra så mycket som en fena (förutom handen som ska plocka chipsen ur påsen då), utan det blir film mys med mig själv. I morgon funderar jag på att fara ut och springa, men vi får se hur det blir det det, en fin tanke iaf ;)

Näe, nu ska jag leta rätt på en bra film!

Grattis till Studenten!



Vackra Viktoria på studenten!
Foto: Jag

Grattis till studenten min fina syster! Nu ligger hela världen framför dina fötter och du kommer klara dig galant!

Lyckades ta en massa fina bilder, så lägger säkert upp en massa senare, men just nu ska jag nog bara ta det lugnt innan jag ska göra mig snygg inför kvällen. Funderar på en powernap för att få lite krafter, annars lär jag somna där borta.

Sjung om studentens lyckliga dag


Foto: Jag
Modell: Pontus

En riktigt snygg bild på Pontus om jag får säga det själv, han levererade över förväntan i tisdags! Alltid trevligt med sådanna överaskningar!

Just nu sitter jag i min somrigaste klänning och ska snart blåsa håret och sminka mig inför syster Viktorias stora dag! Känns så sjukt att det var ett helt år sedan jag tog studenten nu, vart har tiden sprungit iväg? Men det ska bli kul att se alla glada 92:or komma ut ur kyrkan och hämta sina plakat/plank (?) och roligt att föreviga allt med kort. Har just tömt och laddat kameran, så även idag ska det tas en massa bilder, känns väldigt roligt att få använda kameran igen, har haft ett alldeles för långt uppehåll.

Näe, nu ska jag göra mig färdig, kanske hinner lägga upp lite bilder ikväll innan jag far iväg, vi får se.

Party in my head


Foto: Jag
Modell: Emma

En till oredigerad bild från balen, visst var hon vacker?

I morgon tar syster studenten, så det blir att befinna sig i kyrkan på förmiddagen och sedan fira henne med släckt och mat, kommer nog bli trevligt! Senare på kvällen blir det party med diverse vänner, känns extra taggande då vädret är underbart och verkar ska fortsätta i de banorna! Livet leker helt enkelt.

Balen


Foto: Jag
Modell: Pontus och Emma

Lägger upp en oredigerad bild på Emma och Pontus från balen, visst var de fina? Visar fler på klänningen senare. Nu ska jag ut i solen igen och steka! Helt UNDERBART väder ute ju, jag blir så lycklig så lycklig!

En suck av lättnad



Foto: Jag

Snacka om hektisk dag jag hade igår och jag var ju inte ens på balen! Men att göra frisyr, smink och fota tar på krafterna. Höll igång från 10 på morgonen till typ 19 på kvällen, så det blev en hel del springandes. Men kul var det! Håret höll jag på att få damp på där ett tag, men det löste sig till slut och bilderna blev superfina. Och det viktigaste var ju faktiskt att Pontus och Emma var nöjda!

Ska sätta mig och kolla igenom fotona nu och rensa litegrann, kanske lägger upp några lite senare idag!

Dagen D


Foto: Jag
Modell: Emma

Idag är det bal dagen och jag är uppe med tuppen för att snart fara till Emma och vara hennes lilla.. assistent för dagen ;) Drömde till och med inatt om balen, inte en bra dröm dock, när jag vaknade (i drömmen då) så var himlen svart och det var lika mörkt ute som mitt i vintern. Jag fick ju självklart panik och tänkte hur i helvette ska jag lyckas fota dem i det här? När jag då senare vaknade på riktigt såg jag blå himmel och skinande sol, snacka om att jag drog en suck av lättnad!

Näe nu ska jag göra allting klart för denna hektiska dag, ska bli kul dock. Kanske lägger upp några bilder i kväll, men kan inget lova.

Sing for me


Foto: Jag
Modell: Emma

Ännu en bild från igår, visst sjunger de om sommaren? Ah, underbara sommaren, jag insåg som typ igår att det faktiskt är sommar på riktigt nu. Helt fantastiskt! Ska nog sätta mig ute i solen ett tag innan jag ska iväg till min älskade vän Ida och fota litegrann (ska bli så roligt, har saknat henne så!!). Sen ska jag väl hinna vara lite nervös inför morgon dagen också, haha.. hoppas det går vägen bara!

Blommor och blad


Foto: Jag
Modell: Emma

Idag var jag och testfotade Emma inför balen, var mest för min egen skull faktiskt, har inte fotat på extremt länge så det var bra att få damma av kameran lite i förväg. Och nog kände jag att jag var ringrostig i början, men i slutet släppte det hela litegrann och vi fick till några fina bilder.

Ska bli kul att fota dem på balen, har dock lite blandad skräckförtjusning inför det hela, jag är så sjukt kräsen på bilder, speciellt när jag fotat själv och extra speciellt när det är så viktiga bilder som balen bilder, de ska ju typ ramas in och skickas till alla släcktingar. Huvva, haha, nämen det ska nog gå bra (hrm). Och faktumet att jag ska fixa den stackars flickans hår också, jag kommer vara mer nervös än någon av dem!


Hjälp, jag blåser bort


Jag älskar dig

Vet ni vad det sista jag tänkte var när jag for från Umeå igår? "Jag kommer sakna staden och alla mina vänner, men jag kommer då inte sakna blåsten" (det blåser nämligen jämt och ständigt där). Kan ni då gissa vad som händer? Jooho, det är praktiskt taget storm här i Skellefteå, medan jag har en kompis i Umeå som intygar om att det är världens finaste väder där.. meeen så roligt för dem då!! Jaja, jag ska väl överleva. Tur att vi bestämde oss för att förflytta testfotningen på Emma och Pontus till imorgon istället för idag, hade inte blivit lätt alltså.

Nästa fråga är hur vi ska lyckas grilla ikväl? Att tända den kommer ju bli en utmaning i sig, meen, på något sätt ska det väl gå. Näe, nu ska jag kanske gå och blåsa mitt blöta hår och äta någon lunch.

Update: Jag skulle inte bli förvånad om huset blåser omkull snart..

Update2: Helt plötsligt är himlen svart, vad händer med vädret?!


Taadaa




Som sagt så testade jag göra en balfrisyr till Emma och det gick faktiskt bättre än förväntat! Framsidan kan dock omformateras, men baksidan är vi båda rätt nöjda med, möjligen att knuten ska sitte högre upp på huvudet. Men jisses vilken tid det tog! Först rulla, sedan tupera, sedan locka, sedan tupera igen, sedan försöka sätta upp allt i någon vettig form (detta tog sin lilla tid vill jag lova) och när vi hade en form vi var nöjda med så var jag ju tvungen att få skiten att sitta också! Men tillslut så! På bilden är det dock små testar som hänger där de inte borde, men sådant rättas ju till duktigare på självaste dagen!

Näe, nu ska jag se lite serier och sedan sova, är sjukt trött, men det är lika bra för ju fortare jag somnar desto fortare blir det lördag och lördag betyder Samuel mys! Åh så jag saknar honom (var två veckor sedan sist). Vi ska grilla med grabbarna grus och sedan blir det kanske bio, trevligt trevligt!

Balfrisyrer



Min balfrisyr, Foto: Ida Nilsson

Så var man hemma i skell igen, solen skiner och jag har bara på mig shorts och linne. Livet är allt bra härligt ibland! Ikväll ska min kära vän Emma komma hit och vi ska testa fram hennes bal frisyr (jepp, jag ska försöka mig på en bal frisyr *gulp*), det blir lite extra svårt eftersom hon vill ha det helt uppsatt, men med en massa rullar, tupering, hårnålar och hårspray hoppas vi det ska gå ändå! Har försökt komma ihåg hur min frisör gjorde min frisyr till balen förra året och även fast vi inte har samma vertyg så kan vi nog göra något liknande tror jag!

Om vi lyckas med något fint kanske jag tar lite bilder och lägger upp senare ikväll, fast hon kan ju vilja att det ska vara en hemlighet tills dagen D, så vi får se helt enkelt ;) Efter det kanske vi far och spelar brännboll med lite folk, var inte igår jag spelade sist, så det kan ju bli spännande att se..

Hejdå Umeå




Bilder (+ 2 gamla på på mig mia och johan) från Tenta festen i måndags! Snudde dem från Mia och Sara.

Har nyss varit på skolan och lämnat in case uppgifterna (så nu är jag på riktigt friii). Sitter nu på bussen på väg hem till skell. Känns ganska skönt faktiskt. Tittar ut genom fönstret och ser färger överallt! Så fantastiskt, det är verkligen sommar nu! Känns som att det nyss var snö överallt, men jag klagar absolut inte!

Något annat som känns konstigt är att jag nyss har gått klart en termin på socionomprogrammet. Helt sjukt fort har det gått, känns som jag knappt har hunnit blinka. Men fy vad roligt vi har haft (utöver all pluggångest då), har fått så otroligt fina nya vänner som jag kommer sakna ofantligt mycket under sommaren. Men det finns ju internet som tur är ;) Till hösten blir det att röjja igen! Och då fyller jag ju 20 också ;) Unts unts


Äntligen!



Blev klar med casen idag och det känns så himla skönt! Eftersom typ alla människor i Umeå har farit hem redan så firade jag sommarlovet med en påse chips och mys framför tv:n med filmen "Interview with the vampire". Sjukt bra film faktiskt, om du inte har sett den än och gillar vampyrer bör du göra det snarast! Ska hur som helst förbi skolan imorgon och lämna in casen, sedan far jag vidare till Skellefteå, ska bli trevligt att träffa alla vänner och min kära Samuel!

Har mycket som ska göras i helgen, till exempel test fota Emma och hennes pojkvänn inför balen, ska nämligen fota dem på den riktiga balen och det är alltid bra att testa litegrann i förväg. Ska bli roligt! är dock rädd att det inte kommer bli så bra som jag önskar, jag är lite för kräsen när det gäller foton, speciellt när det är viktiga tillfällen som balen. Men vi får se hur det känns på testen.

viskar sommarlov


Jag och Mia utanför Corona!

Har ju lovat min kära vän Mia att jag ska bli duktigare på att skriva vad som händer i mitt liv eftersom hon nu har flyttat tillbaka till Finland över sommaren, *snyft*. Så jag tänkte att det är väl lika bra att försöka börja nu då!

Har varit mycket tenta plugg/ångest inför tentan den senaste veckan plus en massa fest (var och såg Veronica Maggio med Mia), så att blogga har inte varit prio ett direkt, snarare prio.. 33? Men nu är tentan skriven och det känns så fantastiskt bra! Det enda som återstår är case uppgifterna och 1 ½ av 3 är skrivna nu så jag kommer hinna klart idag, vilket kommer kännas sjukt skönt för då har jag sommarlooov på riktigt! Nu har jag det lite mer på låtsas ;) Känns helt fantastiskt, har dessutom tre veckor ledigt innan jag börjar sommarjobba på konsum i bureå. Behöver verkligen den där ledigtiden för att ladda batterierna. Dock lär det bli mest jobb i sommar, hoppas jag hinner fara utomlands, men annars blir det till hösten då vi har ett chillar moment.

Näe nu ska jag börja skriva så jag får bli klar någon gång! Tyvärr är inte universitetet öppet idag så jag får fara och lämna in dem imorgon, men efter det drar jag hem till Skellefteå igen. Känns jättejätte konstigt att jag ska vara där hela sommaren. Men det ska bli kul att träffa alla kompisar som kommer tillbaka!

RSS 2.0