Smash into You


Jag och Ida, Foto: Sara Marklund


Är inte så duktig på att skriva här på bloggen som ni förmodligen märkt. Så vill ni fortsätta följa mig ger det nog mer att kika in på min och Idas gemensama blogg, forgottenfairytales, där vi lägger upp våra bilder. Nu i veckan är det nya plåtningar på gång, så håll ögonen öppna :)

 


Breathe easy


Foto: Ida Nilsson
Modell: Jag

Idag känner jag mig mycket bättre, febern har gått ner och hostan likaså. Så förhoppningsvis kan jag fara på skolan imorgon. Dock verkar mina planer på umeå i helgen gå dåligt, känns extremt tråkigt då jag har längtat så länge efter att få fara. Men det går inte att göra så mycket åt.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite kuhi och psykologi. Lika bra att få det bort gjort.


Vänskap som aldrig vissnar


Jag och Ida,
Foto: Sara Marklund

Oj så få läsare jag har haft idag, kan bero på dålig uppdatering. Men eftersom febern inte verkar vilja ge med sig utan snarare gå åt andra hållet har jag inte mycket ork för att sitta vid datorn. Det är först nu som jag inte ligger i sängen/soffan gömd under täcket. Hoppas detta går över snart, har inte (inte, inte) tid att vara sjuk.. förbaskat också.

Bilden ovan är tagen av duktiga Sara Marklund, och andvänds som profil bild på min och Idas gemensama blogg!

Golden Leaves


Foto: Jag
Modell: Ida Nilsson

Jaha då ligger man i 39 graders feber.. inte alls okej. Och med tanke på allt skol arbete har man verkligen inte tid att vara sjuk. Mamma ska iaf köpa lite mandariner och låna mig en hörbok från biblioteket, mysigt :) Får hoppas att jag lyckas ta mig till umeå bara.. annars blir jag inte glad.

So Close


Foto: Ida Nilsson

En bild från förra veckans fotning med Ida, hon skulle bara kolla inställningarna och så lyckades det bli en ganska fin porträtt bild.

Psykologi prov stod på morgonens schema idag, och det gick faktiskt riktigt bra! Känns skönt :) Och imorgon blir det ingen psykologi utan eget arbete, så sovmorgon till 11 och slutar kvart över 12, jag klagar inte! Ska dessutom få tillbaka hemprovet från psykologin också, kommer bli så ledsen om jag bara får g. Aja vi får se!


Thinking of you


Foto: Jag
Modell: Ida Nilsson

Idag har jag och Ida kämpat som sårade med våran nya blogg: Forgotten fairytales, och jag måste faktiskt erkänna att jag är grymt nöjd med resultatet! Men självklart kommer jag att fortsätta blogga här också.

Annars har dagen inte erbjudit mer än lazer dome (som var grymt roligt den här gången med), regn, snö och lite plugg. En hyffsat vanlig söndag helt enkelt. Näe nu ska jag fokusera på psykologin! Hadet

Ps. Vet inte varför, men bilden blev lite kornig när jag la upp den här på bloggen.. to shame


Forgotten fairytales


Ida och Jag
Foto: Sara Marklund

Nu ska hemligheten avslöjas! Jag och Ida har skapat en gemensam blogg som heter: http://forgottenfairytales.blogg.se ! På bloggen lägger vi ut våra gemensama foton eftersom den är helt inriktad på just foto. Ska bli super kul att få sätta igång med vårat nya projekt.

Så, check it out!

Hösten är årets sista och vackraste leendeFoto: Jag
Modell: Ida Nilsson

Jag och Ida var och fotade efter skoldagens slut, och ovan ser ni några av resultaten. Tycker dom blev väldigt höstiga och fina!

Imorgon är det äntligen fredag (nog för att veckan har gått rätt fort) och då ska jag vara med min kära Ida igen, vi ska planera och fixa för en liten hemlis som ni kommer få se innan helgens slut. Hehe nu blev ni allt nyfikna va ;)?


RSS 2.0