Så det kan gåBilar i all ära, men ibland kan de driva en till vansinne!.. Lyckades Äntligen få igång motorvärmaren idag. "Härligt, då har man en varm bil när man ska hem!" Haha, trodde jag ja..  Hade alltså haft i den i ca. 4 timmar, men den hade alltså den tiden bara stått och sprutat ut kall luft i bilen. Hjälpte ju mig super mycket.. Så jag fick ut och skrapa rutor sen försökte jag varmköra bilen medans jag packade ihop sakerna, men det ville inte alls bli varmt. "Men på vägen hem hinner det nog bli det, brukar ju gå ganska fort" men iinte då. Bilen har damp och fortsätter bara spruta ut kall luft, och inte nog med att jag håller på att frysa sönder, näe bilrutan immar igen eller något sådant, så jag såg inte ett skit. Blev tvungen att stanna på en p-ficka och skrapa rutorna Igen! Väldigt trevligt.

Men men, jag tog mig ju hem tillslut och nu verkar Thomas ha fått igång värmen igen. Hoppas det håller tills imorgon så jag slipper göra den här resan en gång till.


Insåg förresten nyss att jag har jobbat på Konsum i Bureå i ett halvår nu. Det är ju helt sjukt! Har nästan jobbat lika mkt som heltid enda sedan jag började, tänkt sådan tur jag har. Snacka om att halka in på ett bananskal. Och även nu när jag börjar tro att jag inte kommer få mer jobb så har jag 4 - eller fler dagar nästa vecka också. Man ska vara glad så länge det håller! Nu vill jag bara få besked om högskolan.

Optimisten


Foto & Redigering: Ida Nilsson

Idag har det varit en sådan där dag då man helt enkelt aldrig skulle ha stigit upp ur sängens varma lakan. Man borde ha fortsatt att gömma sig där tills dagen var över och sedan vakna till en mycket bättre dag. För sådana här dagar går allting bara fel hur man än försöker att göra rätt. Man kanske gråter en smula, men det hjälper ju sällan föga. Man kan inte göra så mycket annat än att försöka göra det bästa man kan av situationen, trots att man bara vill bli arg, och försöka tänka på att morgondagen förmodligen blir en mycket bättre dag, helt enkelt.

Kvällen kom i alla fall med en skön överraskning, trodde jag hade gjort bort mig totalt, men det var en liten detalj som jag hade glömt att räkna med i beräkningen. Och tur var väl det, annars hade jag skämts öronen av mig, så med en suck av lättnad hade jag nu tänkt gå och göra mig lite middag (jepp, jobbar man, har lunch 2 och slutar sedan 8 så blir det middagen vid den här tiden) och sedan lägga mig under mitt varma täcke, ta fram min bok en stund och somna sött för att sedan vakna till en härlig dag!

Och helt plötsligt kom det ännu en till överraskning. Allt känns mycket bättre nu, det kanske inte har varit en så dålig dag trots allt :)


Hjärtat


Balen 2010
Foto: Ida Nilsson

Igår hade jag hela dagen utplanerad: Skulle sova länge, dra mig till stan för att köpa en present till Stina med Emma, sen fara till kåge en stund för att slutligen fara på förfest där det skulle käkas pizza, bastas och lekas. Fyfan va gött tänkte innan john blund slog till på torsdag natt.

Som ni kanske redan nu kan gissa blev det ju inte alls så.. Chefen ringde kl 10 över 7 och frågade om jag kunde komma så fort jag kunde till konsum och jobba. Så jag steg sömndrucket upp, snabbduschade och hoppade in i den kalla bilen för att jobba till kl 4. Så kan det gå, men pizzan och lekarna hann jag med iaf ;) Tyvärr hade ingen med sig kameran, så kan det gå..

Idag blir det iaf bara att ta det lugnt, Samuel, soffan och förmodligen Avatar står på listan. Suuper.

Just DanceJust nu spelas låten ovan på repeat i mina hörlurar! Imorgon ska Stina firas och självklart blir det utgång - Station efter det, måste säga att jag är sjuukt taggad. Är ledig hela helgen dessutom, kan typ inte sitta still, vill bara ut och dansa (dock inte i snöstormen..). För ni vet, jobbar man och sliter hela dagarna måste man ju få unna sig roligheter när man väl är ledig, och det är precis vad jag ska. Så jag hoppas ni andra tänker precis som jag;)

Ska försöka få någon vänlig själ att ta med sig kameran imorgon så man har något roligt att titta på dagen efter. haha.


I'm Back


Foto: Ida Nilsson

Ja, nu är det så här att det har börjat klia litegrann i fingrarna efter att få skriva av sig lite då och då. Något som jag inte har gjort på särskilt länge, det var ju över ett år sedan jag slutade skriva på den här bloggen och gick över till min och Idas gemensamma blogg helt och hållet. Men sedan hon flyttade till Stockholm (och vi i och med det har tagit en paus på vår blogg) började jag fundera om jag kanske skulle återuppliva min gamla kära blogg, så nu sätter jag väl tanken i verket och försöker få liv i den.

Hur som helst har jag tänkt fortsätta som vanligt, lägga upp foton, skriva om vardagen, planer, framtiden, händelser osv . Sånt som faller mig in helt enkelt. Mest för min egen skull, men alla som är intresserade är ju välkommna att läsa så klart.

Nu borde jag kanske berätta litegrann om vad jag har gjort under den här bloggfria tiden som har gått. Men jag tror det får bli vid ett senare tillfälle, det är ju faktiskt en hel del som ska berättas.

//Emelie

RSS 2.0