31,05,09

Remembering sunday


Foto: Jag

Sry för dålig uppdatering men jag har varit hos sofia hela helgen och chillat :) Måste ju säga att vädret har varit heeelt underbart, kan ju lova att jag har solat och solat och solat ;) Måste ju grunda innan Rhodos!! Hehe nämen faktiskt, annars bränner man sej ju typ som tusan när man är där, och det är ju inge kul. Men fan vad nice det ska bli :D

Imorgon ska vi fara ut och paddla med klassen i typ ursviken? kan bli spännande må jag säga ;) synd att det typ itne ska bli så fint väder imorrn, trist. Kmr tyvärr inte ha med mej kameran och ta bilder, är lite för rädd att vi ska typ välta och förstöra min kamera. Det får verkligen inte hända, speciellt inte nu när vi ska utomlands! Så har vi tur kanske nån annan tog kort som man kan sno=)

28,05,09

I'ts not my time to go



Sitter hos warg, vi har nyss sett den nyaste bond filmen, Quantum of solace och jag måste säga att den var helt okej fast casino royal var betydligt bättre enligt min mening. Just nu är warg ute och fixar med moppen, tror dom ska försöka få den sold idag? Skulle ju vara trevligt om den blev det :)

Föresten, vad hände med att det typ blev råbra väder :D? jag längtar till helgen då det har utlåvats 26 grader och sol!

28,05,09

Hey ho lets go


Mallis 06

Kan jag få säga igen att jag är grymt glad och att typ ingenting kan göra mej ledsen?! Fattar inte att vi ska utomlands om 2 veckor och sen är det sommarloov! Mahah livet kan inte bli mycket bättre än så hära :D

Har hur som helst suttit och skrivit lite på min svenska recension och ska väl försöka börja på läsloggen till engelskan också, sen är det bara fotohandboken kvar och efter det äre freedom!!

27,05,09

KOMPIS DET GÅR BRA NU!!





Hotel Emerald!

Okej för det första trodde jag detta skulle bli en helvettes dag! Gemu prov + matte prov + gemensam sång, hur bra kan det bli liksom? Men vet ni vad :D?!

JAG KLARADE MATTE PROVET!! G I MATTE B, känns uuuuunderbart!
Gemu provet gick typ också bra, typ gemensamma sången med. Och sen efter det på mentorstiden så hände det, får ett sms av thomas (min låtsas pappa) där det står:

"Nu är det bokat, hotel emerald rhodos B) 10 juni"

YEEESSS! Fyyfan vad nice !! Jag och vikkan ska STEKA :D Kmr typ ha the time of my liiife den här sommaren! Det enda dumma är att jag missar skolavslutningen, lr ja det kan jag missa men kvällen med klassen kmr vara tråkigt att missa.. Fast fuck that, jag ska till Rhodos :D hihi kan inte beskriva hur underbart allt känns nu, har lyckorus i hela kroppen och typ ingenting kan göra mej ledsen nu! Alla stora bördor som jag har bärt på ett tag har lyfts ifrån mej och det känns wonderful :')

26,05,09

Skuggan som vilar i tiden


Foto: Jag

Har nu pluggat matte sedan jag kom hem, tog mej en powernap på 20 min också, det var välbehövt! Angående matten så vill jag typ börja gråta? Det har verkligen gått bra och jag har fattat allt hitills men nu?! det står stilla i huvet och jag kan typ inte räkna ut en enda uppgift rätt.. Provet imorrn, ursch vi får se hur det går. Orkar som inte ta igen det i trean, så drygt. Ni får hålla tummarna alltså!

26,05,09

Take me away



Nu är äntligen skolan slut för idag, har inte varit någon ansträngande dag som tur är. Det var dessutom riiktigt god mat! Kycklingklubbor, bulgur, nån god sås och typ grillade grönsaker?! Vad händer med skolmaten ?! Helt underbart tkr jag iaf :D

Nu sitter jag hemma hos mamma, ska med bussen om en halvtimme typ men vill verkligen inte hem eftersom jag måste sätta mej med matten dirr då. Blä önskar mej bara bort från denna värld en stund. Just det, idag fick jag veta att jag har gemu prov imorrn! Great säger jag bara, kmr inte bli av att plugga inför det eftersom jag har matte prov imorgon och det priorieteras gaanska mkt mer! fy

26,05,09

Missing piece


Foto: Jag

Ett lite lustigt träd om jag får säga det själv, eller egentligen så är det som något sorligt över det. Men gjorde sej rätt fint på kort tkr jag.

Känns som att jag borde sova? Men jag är inte ett dugg trött utan snarare tvärtom, pigg och redo för äventyren som verkligen inte kmr inträffa ikväll. Funderar på att lägga mej i sängen och se en film, kan ju vara mysigt ändå :)
Imorgon blir det skola och sen hem snabbt som ögat och plugga matte inför provet på onsdag (huvva), har pluggat rätt mkt inför det så jag hoppas verkligen att det ska gå bra! Den som lever får se.

25,05,09

Ny design


Den gamla designen

En ny, lite somrigare design har jag skapat idag på min lediga dag! Blev ändå lite söt tkr jag. Näe nu ska jag slita mej från datorn och sätta mej med matten innan det blir av med lite lunch. Måste dessutom dammsuga innan mamma kmr hem. Jo sen så blev klippningen flyttad till kl 13.45 ist, så jag får allt bli klippt ändå :)

25,05,09

Asking yourself, were have you been?


Foto: Jag

Som sagt är jag ju ledig idag, och nu undrar ni kanske vad tusan jag gör uppe kl 9 på morgonen? Jo det var så här, jag steg upp kl 7 för att kunna fara och klippa mej kl 8 men sådär 20 min innan ringde det i telefonen, det var nån från attityd (där jag klipper mej) som meddelade att kristina är sjuk så vi var tvungen att avboka tiden. Lovely.. så jag steg upp helt i onödan :) Men får sätta mej med matten ist, skönt att göra bort det nu så kan jag göra roligare saker senare idag.

24,05,09

Put on that smile



Foto: Jag

Var som sagt med sofia ikväll, vi tog en liten promenad i det sköna kvälls vädret. Kameran fick också hänga med, var länge sen jag fotade och är alltid trevligt med lite somrigare kort vilket jag har lite av eftersom jag fick min kamera i september. Alltså den första sommaren för den nu! Den ska andvändas flitigt kan jag lova. Funderar på att köpa mej ett nytt objektiv, vidvinkel eller macro skulle inte vara helt fel :)

Nu ska jag lägga mej och se en kriminalare och tagga för klippning av mitt hår imorrn! Välbehövt säger jag bara, desvärre blir det inget spännande eftersom jag håller på att spara ut håret. Men fräscht blire iaf.

24,05,09

Oh, how quickly life can turn around


Foto: Idas mamma

Min Ida är på mallorca nu men kommer hem imorgon! Tycker jag känns ytterst bra för jag saknar henne, hoppas hon kmr hem hyffsat tidigt så hon kan få sin present (som jag hoppas hon tkr om också, var inte så lätt att komma på något).

Har suttit med matten ett tag men fastnade för en stund sen på en grej som jag tänkte fråga vikkan om när hon kmr hem, fast hon verkar tyvärr aldrig vilja komma.. Får typ hoppa över det och fortsätta på nåt annat så länge, för nu sitter jag och gör ingenting vilket är dåligt. Ikväll blir det hur som helst sofia :)

24,05,09

Natten är ljus i ett land utan ljud



Ikväll har jag umgåts med denna brutta, vi har pluggat, sett film och bränt popcorn. En härlig blandning med andra ord! Josefin ö undrade om jag skulle med på bil äventyr, vilket jag gärna hade gjort meen har ju varit borta rätt mycket i veckan så kan vara skönt att stanna hemma ibland :) Dessutom äre skönt att jag kan göra vad jag vill imorrn också, för jag är ju ledig på måndaag!! Känns bra så att säga!

23,05,09

You're gonna miss the freak that I control


Foto: Ida Nilsson

Måste säga att det här är den tråkigaste dagen på lovet hittils, Har inte gjort nåt vettigt sen jag gav upp matten, skulle typ ha fortsätt kämpa med den. Haha aja ska väl försöka vara social med vikkan, kanske sjunga lite singstar? Sånt blir man glad av :) Man får se vad som händer helt enkelt.

Imorrn blir det matte plugg och sofia tror jag? super. Och sen på måndag kmr Ida hem! Då ska hon få min 18 års present :)

23,05,09

När allvaret har blivit ett skämt






Här har ni lite härliga bilder att titta på från gårdagen, var rätt så härligt som ni ser! Dessutom vann mitt lag i kubb (vad annars liksom).  Kvällens mest oväntade grej var nog när olov och david spelade och sjöng robbie williams låt come undone, riktigt vackert ;)

Idag har jag och vikkan varit på stan, blev lunch på subway och sen stor shopping på H&M, lr det blev ett par shorts, en kjol och en tshirt (kanske kmr bilder senare, om jag orkar), sommar trevligt typ :) Sen efter stan så blev det matte plugg en stund, gjorde klart ett kapitel av träddiagram iaf. Rätt drygt måste jag säga eftersom det typ tar lång tid att rita alla dessa träddiagramen :S Men nu äre iaf avklarat. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda :)


23,05,09

And I'ts driving me crazy, it seems


Som sagt så blev det födelsedags firande hos warg ikväll! Och måste få säga att det var mycket trevligt :) Jag klantade mej ju dock och glömde kameran.. Så jag måste be warg skicka sina bilder ist, blev en massa sjuka bilder kan jag lova!

Borde ju egentligen vara dödstrött nu efter alla aktiviteter under dagen, men jag är PIGG och har tråkigt :S ingen bra kombination, meen som tur har man datorn haha.. nörd. Imorgon blire plugg och kanske  nån rolig människa på kvällen? 


22,05,09

GRATTIS !!!



Idag fyller Andreas Warg 18 år !! Grattis på honom :D Blir födelsedags firande hos honom ikväll med en massa folk, super kuligt! Ska självklart ta med mej kameran, så det kommer komma kort senare. Och dessutom har jag lyckats hitta en present åt honom, great så att säga :D Vädret är nog till hans ära idag!

21,05,09

Du är drömmarna jag drömmer ibland


Foto: Jag

Idag har jag pluggat i 2 ½ timme i sträck (ganska duktigt tkr jag) och ska fortsätta efter middagen hade jag tänkt. Har just duschat och ska nog försöka göra något vettigt åt mitt utseende innan gästerna kmr, blir gott med grillat!

Vet inte riktigt vad som händer under kvällen, är öppen för förslag :) Annars får jag ta kvällen i akt och plugga matte! Jag har ju ändå kommit igång nu, så kan vara lika bra att fortsätta.


21,05,09

Keep doing that


Foto: Jag

Vi hade i uppgift att fota gift, trött och gammal igår på Foto A och som ni kanske förstår så är det här min "gift" bild. Var inte så lätt att hitta nånting bra att fota eftersom vi hade bestämda ställen vi skulle vara på också men den här bilden blev nog ändå den bästa.

Idag blir det hur som helst matte plugg för hela slanten! har suttit i kanske en halvtimme redan och kmr förmodligen sitta tills kvällen (försöka iaf). Vi får dessutom gäster till middagen, så det blir grillat och annat gott. Trevlig efter en massa räknande! Sen får man se vad som händer ikväll. Var iaf trevligt på morön igår, poker turnerning och allt :) Jag kom för övrigt 3a och fick i pris massage av johan som jag snart ska ta ut ;)

20,05,09

I ett iskallt Ikea land


Foto: Jag

Nu är man ny äten och glad, funderar över vad som skall hända ikväll, någon som har några tips? Annars blire väl att försöka ta fram matte boken (hmpf, som om det kmr hända) och kanske mysa hemma bara, sånt funkar ju också :)

Får se fram emot helgen, den är ju sjukt lång iaf!


20,05,09

GRATTIS!!



Idag fyller min älskade Ida 18 år!! Hon är alltså en stor flicka nu och får göra saker som jag inte får, hur ska detta gå? Haha nämen stort grattis och hoppas du har det underbart på soliga mallorca!

19,05,09

Like a rainbow


 
Foto: Jag
Modell & Redigering: Ida Nilsson

Ett vackert foto, en vacker låt. Säkert många som redan har hört den men måste få säga att den är hjärtgripande.

I morgon äre sista skoldagen för denna vecka, känns bra må jag säga! Har bara inviduella på morgonen och sen piano 25 i 2, rätt drygt med ett sånt långt hål men vad att göra. Dessutom är jag ledig på måndag så det blir en 5 dagars lång helg för mej, LOVELY.
Just det, om ca 30 min fyller Ida 18 år !! Hon är dock på mallorca och steker..


19,05,09

A long time ago



Idag började man som sagt 12.40, men eftersom jag skulle fara och söka jobb så steg jag upp vid halv 9 ist, menmen sånt får man leva med. Gick iaf inte så himla bra för mej, är väldigt sent ute så alla jobb är ju typ redan satta.. Får helt enkelt leva på pengarna som är kvar från förra årets sommarjobb och chilla med alla andra som är arbetslösa. haha jag tror på den här sommaren ändå :)

Hade dessutom termins idag (för er som inte vet så är det något vi musikare har för att se hur vi har utvecklats under terminens gång, jag som har sång som första hands instrument sjunger en låt för en massa musik lärare som ska utverdera en typ). Jag måste ändå säga att det gick helt okej faktiskt, inga större tabbar, tycker bara att jag kunde ha tagit i lite mera. Sjöng hur som helst en låt ur operan Figaros Bröllop som heter Lho perduta och är ,som ni kanske förstår på namnet, på italienska.

18,05,09

Min version av sanningen


Foto & Redigering: Jag
Modell: Ida Nilsson

Visst är det ett vackert porträtt på Ida? Som ni ser är bilden rätt redigerad men den fick som en lite "gammalt foto" känsla tkr jag :)

Imorgon har jag sovmorgon till 12.40, men inte blir det av att sova inte, nej här ska jagas jobb i sista sekunden! Ursch vad jag hatar att göra sånt, typ gå in och försöka "sälja" sej själv med ett brett leende och ett bländande cv (som om någon i våran ålder har det). Men man får försöka iaf, går ju inte göra så mycket annat.

18,05,09

Vi slåss mot dumheten



Foto: Ida Nilsson

Försökte göra en snygg slideshow av dom här bilderna men det gick rätt dåligt måste jag säga. Just nu sitter jag och försöker fokusera på matten, det går sådär, men jag kämpade mej igenom en timme iaf. Så nu lyssnar på Kent - Vapen & Ammunition ist, en av mina favorit album på sommaren! På tal om det så har ju vädret varit underbart nu i några dagar, synd att det typ ska bli sämre igen.. Menmen man får försöka överleva ändå.

14,05,09

Med solen i ryggen



Jag säger bara, blunda och lyssna på den här låten. SOMMAR

Har nu försökt att plugga Kuhi och det har väl gått helt okej, fått lite mer koll än vad jag hade innan iaf, vilket är bra. Sen så har jag fått lite sång läxa gjort också så jag känner mej rätt duktig. Just nu sitter jag och nöter sommar musik! Man blir seriöst lycklig på riktigt haha. Näe nu taggar vi till, typ bara en månad kvar för tusan!! Lovely

10,05,09

If I had a way to get out of this day, I would get out today


Foto: Jag

Movie night igår med david och olov (warg kom också en stund), eller det blev egentligen inte mkt av det, bara 2 filmer hanns med men då bakades det ist och spelades kort osv. Riktigt mysigt, och ja jag överlevde The grudge ;) Och olov med för den delen! Så lyckad kväll=)

Ni vet nog inte om det men Idas hund Jacksson har varit sjuk ett tag nu, behövts opereras osv. Men såret blev infekterat och han fick njursvikt av all medecin han åt så idag var dom tvungen att avliva honom. Hemskt, han är ju en del av familjen Nilsson men nu finns han inte längre. R.I.P Jacksson

09,05,09

Simple the best



Jag vet att jag är dålig på att uppdatera nu för tiden, men jag känner verkligen inte orken eller lusten att göra nånting åt det riktigt. Så ni får leva med det tills jag känner före igen.

Ikväll blire iaf movienight vilket jag ser framemot! Jag hoppas bara att jag ska klara av the grudge utan att typ få men för livet. Men den som lever ser väl ;) Nu under dagen vet jag inte riktigt vad som hända skall, kanske drar en sväng på stan lr nåt liknande. Dessutom vare trevligt igår :)

06,05,09

My life, Your entertainment







Så seriösa är vi :D Bara killarna som tar sej i kragen och faktiskt gör något vettigt, eller hur ;)? Näe nu ska jag sluta lägga ut spårade kör bilder (haha) och göra nånting vettigt ist!

06,05,09

Där satt den!



Ja för er som missat det så hade vi en liten kör uppsjungning, lr vad man ska säga, ikväll på st olovs gården. HAHAHA vilket skämt alltså :D Ingen tog det iaf så himla seriöst så vi latjade till det ist ;) Ni ska få se alla snygga pics vi tog sen ;)

Dessutom taggar jag morgondagen rätt mycket ;) haha först engelska till typ kl 10 sen hål till halv 1!! Känn på den alltså, känns riktigt bra :D Plus att det är texmex buffé, känns riktigt bra.

06,05,09

Ansiktsbok


Från valborgs

Har nyss duschat och tänkte sätta mej här en stund innan jag börjar göra mej klar. Har ingen foto idag så därför börjar jag 10.20 och sen är det bara gemu (ursch) och muko kvar för min piano lektion är inställd pga. att min lärare är borta, rätt chill dag :D

Jo föresten, har nog inte nämn det men i förrgår skaffade jag facebook ;)! Haha alla har ju tydligen gått på den trenden och jag vill ju inte vara sämre än någon annan. Så nu finns Emelie Oreskovic också där bland allt folk. Har dessutom lyckats lägga upp 2 album vilket jag tkr är rätt duktigt!


05,05,09

All summerlong



Idag har jag varit med david, olov och lisa till att börja med iaf. Och senare på kvällen blev vi ett helt gäng till som körde burträskbingo! Det var lisas briljanta idé och vi andra hakade självklart bra, haha men i slut ändan så fann vi typ ingen vinnare, båda lagen fuskade nog lite grann osv så det blev typ oavgjort ;) King iaf, måste göras om.


03,05,09

Homecoming


Foto: Jag

Hej nu är jag tillbaka till min kära dator igen, ska väl börja med att säga att valborgs var riktigt trevligt! Och resten av helgen med måste jag säga. Var ute och sprang en stund idag, riktigt skönt och välbehövt. Jag är som på väldigt bra humör nu för tiden :) Jo dessutom, VÄDRET! Helt underbart!! Känn på den espri:are som är i venedig!

Näe jag är omotiverad på att skriva ikväll, det kmr kanske mer imorrn.

RSS 2.0