29,11,08

Om jag kunde drömma..



.. så skulle jag nog inte sitta här och häcka utan vara någon heelt annan stans!
Nu ska jag säga till alla som inte har sett Twilight, GÅ OCH SE DEN NU! Helt sjukt bra var den och helt klart absolut sevärd. Nog för att huvuskådisen hjälpte till ganska mycket men fimen var helt underbar förutom han också så alla som säger nåt annat kan dö :D En sak som är lite roligt var att Alla tjejer var helt till sej efter filmen! Jag och resten av de jag kännde var inte sämre ;) jag tror jag glömde hur man andras där ett tag. Kärlek vid första ögonkastet helt enkelt.

Just ja, ska lägga till att imorrn blire warg, poppe och The Applicaton!! Nä nu måste jag seriöst ta och börja lugna ner mej (A)


27,11,08

Ögongodis



Sitter här och peppar inför Twilight!! Kan dessutom inte låta bli at dregla lite (hrm ganska mycket) över Robert Pattinson som spelar Edward. Han är så sjukt snygg att det nästan är smärtsamt att titta på killen! haha förlåt men ida håller då med mej ;) Men han är ju faktikt inte bara snygg, han är skådis och musiker också. Tänkte bjuda på en av hans låtar (som han själv skrivit) som är soundtrack till twilight. Han har rikigt mysig musik och röst, lyssna och njut :)

Nähe nu vill kodmallarna tydligen inte fungera så ni får klicka på den här länken ist..
Never think - Robert Pattinson :)

25,11,08

Yesterday and the day after tomorrow

Jag hade en rätt onödig dag igår måste jag få säga. Först plumsade jag mej till skolan i snöstormen (såg ut som ett troll när jag kom fram). Sen trodde jag att jag hade kommit försent men T-bag var också de! Efter att det gått 15 min gick några och började leta efter honom, det visade sig att han skulle lyssna på termins så vi hade ingen ensamble A. Först var det lycka men sen kom vi ju på att nästa lektion inte börjar förän halv 2! Vi hade alltså kunnat stanna hemma tills dess, tagit sovmorgon om vi säger som så. Blev ju lite ledsamt men jag och Linda skulle ändå öva inför våran audition (till Julkonserten) så det var ju lika bra att vi var där. Måste säga att det låter riktigt bra även fast vi bara hade övat en gång.

Sen imorse vaknade jag upp och var stum.. Jag kunde knappt prata och jag hade alltså termins idag, yay.. Drack kaffe som en tok och försökte sjunga upp. Men det gick faktiskt helt okej med tanke på hur dåligt skick min röst var i! Ikväll blir det lucia rep även fast jag verkligen inte kan ta dom höga tonerna.. rösten försvinner som bara :S hoppas det blir bättre innan söndag. 

 
I helgen blir det iaf att gå på bio med Ida! Vi ska se Twilight. Har hört att den ska vara bra så det ska bli trevligt plus att killen är rååfräsch(A), dessutom vare jätte länge sen jag var på bio, typ i sommras.. så jag ser framemot det:)

Sen funderar jag på att fara och se The Applicaton på folkparken lördag kväll kl 21.00 om jag inte tar fel? Men får se hur det blir, kanske ska vara med warg och poppe också :D tror dom ska komma till mej isf och inviga lägenheten=) Kanske blir en favorit i repris med tacos också lr va säger ni ;)?


23,11,08

Skyltsöndag



Idag hade luciakandidaterna 2008 premiär på torget, precis efter espri kören (dom var riktigt duktiga). Måste få säga att det gick helt okej även fast låtarna med pianot inte var med (hade varit lite jobbigt för Leif att spela i denna bitande kyla). Vi hade på oss våra nya vita jackor, moa-stina och bella fick tag i fjolårets som såg exakt likadana ut, svart halsduk med vårat nr på (jag är luciakandidat nr 5) och självklart glitter i håret ! Rätt söta var vi väl ändå ;) Pappa tog kort så ska lägga ut dom imorrn när jag far dit=)

Sen så hoppas jag att det gick bra för våran klass att stå och sälja. Eftersom jag stod rätt tidigt har jag ingen jätte koll på hur det gick senare på eftermiddan, men jag kan då med stor säkerhet säga att marias praliner gick åt som smör i solsken! Jag köpte en själv och dom var då rent av gudomliga :) Ikväll blir det iaf att bara ta det lungt, jag är hur trött som helst. Ska typ sätta mej och se en film snart=)

Sen ska jag väl passa på att säga att vi luciakandidater lussar i kåge kyrkan nu på söndag, första advent, Så har ni vägarna förbi kan ni ju kika in ;) Det är Lina, luciakandidat nr 1 som är lucia då :)

22,11,08

Happy new year..?

Idag har min dag bestått av luciasånger, nya kläder och snart en Ida Nilsson!

Ska börja med Lucian som verkligen känns bra! Alla kan sina stämmor och texterna flyter på bra :) Vilket är mycket fördelaktigt eftersom vi har våran första uppvisning imorgon, skyltsöndag, på torget kl 14.00 och 15.00 kom gärna och lyssna=) Det ända dumma är ju att alla inte hann få sina vita jackor, Moa-stina och bella har måstat fixa andra på eget sätt men det löser sig nog eftersom en redan är hittad.

Sen när jag kom hem hade mamma en trevlig överraskning till mej! Hon hade köpt 2 nya tröjor och en kofta åt mej :D Så himla snällt va? Jag bler rånöjd iaf för allt tsm skulle egenltigen bli 750 kr men eftersom hon köpte på rean blev det 350kr! Känns riktigt bra och jag var verkligen i stort behov av vardags kläder.

Men just nu sitter jag och drömmer om en nyårs klänning. Vet inte varför men det bara kom en tanke om hur fint det skulle vara med  "den lilla svarta" stuket. Gärna axellös också. Så nu sitter jag och kikar runt på olika hemsidor. Den här från Urban Outfitters  tkr jag var riktigt söt.

Silence & Noise Strapless Tulle Hem Dress $68.00
 
Men ska leta vidare och se vad det finns för nånting=) Lutar mot att beställa iaf, finns inte så stora utbud här i stan. Ska be Ida hjälpa mej, hon är mästare på det där med bra hemsidor för att beställa kläder!

20,11,09

Sweet



Igår träffade jag dessa undersköna lucia kandidaterna i lions lokalen för att prova ut jackor till skylt söndagen ;) Och jag kanske ska lägga till att vi får jackorna också:) Jackorna var riktigt fina tycker jag!

Så här ser den ut, fast i vitt :)

Sen fick vi veta att vi skulle få skor också!! För 800 kr! gissa om vi blev glada då? Joho kan jag lova=D
Problemet med det var ju bara att man skulle välja också... Var seriöst jobbigt  på riktigt. 3 av 7 gick hem för att komma tillbaka en annan dag och välja. Pressen blev helt enkelt för hård ;) Jag var tapper och valde tillslut, men det tog tid kan jag lova! Hittade iaf ett par svarta ankelboots som var svarta, riktigt fina faktiskt :) Men det kändes ju lite tråkigt att dom bara kostade 400 kr när jag egentligen skulle få ett par för 800 kr. Jag diskuterade saken med Hettinger och vi kom fram till att egenltigen borde man ju kunna ta 2 st skor för 400 kr om man ville. Men det skulle ju verkligen vara för bra för att vara sant tyvärr. Hettinger frågade då iaf Eurosko försäljaren lite försiktigt och gissa vad?! DET FICK MAN :O Med ett brett leende tog jag då ett par finskor för 400 kr också ! Men egentligen borde jag inte säga att jag fick två så det här är det husch om ;)

Finskorna som jag grabbade tag i !
Hittade tyvärr ingen bild på dom andra skorna så dom kommer senare=)

Kan ju lova att mitt leende inte var litet när jag for hem med 2 stora påsar i vardera hand utan att ha betalat ett enda ruttet öre :D Och eftersom Kuhi provet nu är gjort (Var inte så farligt som jag trodde faktiskt, men man vet ju aldrig) så slipper man ha ångest över det. Dessutom kommer Ida hit imorgon efter jag haft lucia rep, vi ska ha myspys :) Livet leker!

18,11,08

I will never be your stepping stone

Jag måste säga att jag inte riktigt är på skrivar humöret nu för tiden så det kmr kanske inte bli så mycket inlägg på ett tag. Men ska försöka så mkt jag kan.


Bild tagen från Sandrawidman.blogg.se

Imorrn har jag iaf Kuhi prov och jag har alltså inte pluggat nånting.. känns det bra? eh nja inte så värst då. Borde verkligen sätta mej och läsa igenom det lite innan jag ska iväg med lucia kandidaterna och prova ut jackor (som vi ska få!). Men det lär säkert inte bli nånting och så får jag ig på den kursen jippi... Åh jag är verkligen så skol less nu och med tanke på att det är 1,5 år kvar tills examen lär det ju inte bli mycket bättre. Men jag ser verkligen fram emot avslutnings konserten i 3:an ! Ska blir sjuukt roligt, men som sagt äre ju ett tag kvar. Till dess får man väl längta till julkonsterten ist, jag hade egentligen velat sjunga nånting på den men vet inte riktigt vad jag skulle sjunga isf och sen har jag så mycket med lucia iår så det får väl bli nästa år ist.

14,11,08

Friday night

Sitter på engelskan nu, ska egentligen läsa min bok Pawn of prophecy av David Eddins. Men låt oss säga att jag inte kom så långt..  Snart är det iaf lunch ! Först ska vi få tårta av maria eftersom hon fyller år :D Grattis på henne :)
Sen blir det Tikka masala !!! Det är ju tyyp det godaste som finns, jag räknar minuterna alltså hehe.

prinsesstårta

Sen efter skolan är det lucia rep som gäller och därefter driver jag vidare till sofia :) vi ska hitta på nåt skojsigt hade vi tänkt , kanske träffa lite folk :) ska bli trevligt

13,11,08

This is the life

Jag försovde mej inte idag (som jag gjorde igår och dagen före den), jag hann med bussen,  kom ihåg att ta med mej Linneas TG kläder OCH hennes och Lindas säkerhets nålar ! Gud va duktig jag är =D linnea tyckte jag borde få ett pris, så jag funderar på att ringa stadsmenistern och be om ett ;)

Ikväll blir det iaf att försöka bli klar med lägenheten, Mia oc. ska komma och kanske linnea med för att hjälpa mej vilket ska bli trevligt :) Måste dessutom få skryta med att jag snart är klar med byron (som inte alls varit särskilt lätt att få ihop), Men jag lyckades ;D jag borde få pris för det också ju haha.

Nu är jag iaf på skolan och har ingenting att göra, smsar med söt Ida. Jag vill vara med dej snart !




12,11,08

Beautiful disaster



Du är mitt allt, glöm inte det


Lucia 2008



Fick chocken när jag loggade in på msn och folk sa att dom hade sett mitt klipp på Norran! Jag hade ju inte ens sett det själv än, trodde att det skulle komma ut imorgon så med hjärtat i halsgropen tittade jag på klippen. Och det blev ju inte allt för hemskt iaf.
Ja sådär blev bilden alltså.. För att se min videoklippet och hur man kan rösta på mig gå in på http://norran.se/hemochfritid/article204774.ece och klicka på länken nedanför min bild

10,11,08

My sweetest downfall

 
You are my sweetest downfall, I loved you first, I loved you first.

Idag har jag egentligen inte så mycket att säga, första gympa lektionen för den här terminen när det gäller mej iaf! (har varit sjuk rätt länge) Gick rätt bra men gissa om jag var slut efteråt... att inte ha tränat på ett halv år sätter sina spår kan man ju lungt säga ;) Så nu äre allt dags att börja träna upp musklerna.

Ikväll blir det iaf att fara till pappa, säkert ska vi en sväng förbi Mia också. Det ska bli trevligt att träffa dom :) Egentligen var jag lite sugen på att busa ikväll men gympan tog musten ur mej så det blir nog att bara ta det lungt ist. Kanske ställa i ordning lite i lägenheten :D (den som jag har för mej själv i pappas hyres hus). Dessutom ska jag lägga in alla kort jag har på kameran så jag ta nya kort, den är nämligen full just nu;D

09,11,08

Strike a posé


Kärlek helt enkelt.

Var ju mer Ida och sofia igår som ni förmodligen vet. Vi hade iaf väldigt trevlig, tog massvis med kort med olika teman. Nedan ser ni snövit temat, Ida var den onda häxan, sofia var snövit och jag var... erhm.. toker? Haha kommer mer bilder så småningom :)

    
(ni får ursäkta att bilden på mej inte är så fager;D)

08,11,08

Singalong

Idag från kl 12.00 till 15.30 har det bara varit lucia sånger och ljusa toner som gällt. så visst är man lite trött i rösten men det har faktiskt varit ganska roligt :) Låtarna börjar sitta riktigt bra också vilket känns som en fördel eftersom våran första uppvisning är 23/11, alltså på skyltsöndag om 2 veckor. Sen börjar allvaret i december. Jag tror att det är en hel vecka som vi har något varje kväll. Jisses vad less man kommer vara på dessa sånger. haha men kul ska det bli :)



Ikväll blir det dessutom att vara med sofia och Ida vilket ska bli riktigt kul =D

08,11,08

GIRLS!

Tack tjejer för en super trevlig kväll :) ska lägga in bilderna sen !




http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811071814129023&a=1& 
eheh kolla hur bra ni känner mej ;)

01,11,08

Million dollar smile..?





Ungefär så här blev det, lägg bara till en lucia kåpa och röd krage !
Bilderna kommer att komma i Norran nu på onsdag såå ni får väl se slutresultatet då.

Dessutom ska jag lägga in lite backstage bilder sen ;)

06,11,08

to be continued..

Ni som undrar hur det gick när vi fotade för Norran idag så skriver jag mer imorrn för jag är för trött nu och har dessutom inga bilder så.. vänta och se ;D


05,10,08

I'm coming out

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från umeå så vi kan hämta mina skor som kommit idag med posten från zoovillage =D kommer ni inte ihåg hur dom såg ut så ska jag friska upp minnet med en bild.


Hoppas dom passar bara :)


Btw här kommer fler bilder från lördagen!









Nä nu kom mamma så jag ska dra ner till macken och hämta skorna :D Be för att dom ska passa !

05,10,08

So you think you're a Movie Star

Ja vart ska jag börja?

Idag kom ju ett film team från Norran och filmade mej inför lucia 2008. Vi skulle filmas i en miljö som vi var "hemma" i så dom kom på min piano lektion idag och filmade.. Ni kan ju gissa om jag var nervös innan :O Men det gick typ ändå bra! Först spelade dom ju in under min piano lektion, sedan skulle jag sjunga en lucia låt som jag valt själv (himlen i min famn blev det i mitt fall) och sist men inte minst skulle jag prata lite grann. Berätta vad jag heter, vart jag bor, varför man ska rösta på mej osvosv. Den sista var ju inte alls så rolig att svara på men äsch det får väl gå. Det gick då bättre än vad jag trodde det skulle gå men de va ju inte så jätte lätt att fortsätta konsentrera sig när dom typ tryckte upp kameran rakt i fejjan på en haha. Ursch ja vi får väl se sen hure blir :S


Sen imorgon ska vi bli fotade för Norran också. Kommer att måsta skynda mej från skolan,  ta mej till KI och bli stylad ( !!! ) sedan gå vidare till Norran för både enskilda kort och en gruppbild. Hoppas det går bra men det känns bättre att bli fotad än filmad iaf :) så vi får se hur det går=)


03,10,08

Bang Bang

Om jag inte har nämnt det än ska jag få flytta in i lägenheten längst upp i hyreshuset hos pappa ! Har iaf börjat komma igång lite med flytten och igår sov jag där för första gången, Premiär helt enkelt ;) det känndes riktigt bra och den nya sängen var riktigt skön att sova i :) (kmr bilder från lägenheten senare)

 


Jag drömde om dig inatt.. varför?

02,11,10

Ingen skrivar vecka precis

Erhm som ni förmodligen märkt har jag inte bloggat nånting överhuvudtaget under lovet, känns rätt tråkigt men det har varit så mkt annat! Ska försöka få ihop någon slags sammanfattning nu hade jag tänkt ;)

Okej vi kan börja med lucia, dom skulle ju höra av sig i onsdags om jag kom vidare lr inte, och vet ni vad? Det gjorde jag :O Jag är alltså en av årets lucia kanditer! Hur tusan nu det gick till haha men visst var det roligt att dom ville ha med mej :) men man märker ju att det kommer gå åt ofantligt mycket tid åt det. Fast dom andra kandidaterna verkar riktigt trevliga så vi ska nog ha kul ändå :) Det första som händer i veckan är att dom ska komma och filma för norrans webb tv på min piano lektion, alltså på skolan.... meen de blir säkert bra. På torsdag däremot ska vi bli stilade på KI (smink och hår) sedan bli fotade av norran, en enskild bild och en gruppbild haha så vi får väl se hur det går :)

Förutom lucian så har jag mest tagit de lungt, men i går var det fest i örviken, maskerad. Det var riktigt roligt att så många kom och att så många var utklädda :D eloge (lr hure nu stagas.p) för maria brännström :)


fler bilder kommer senare ;)

RSS 2.0